שאלה מעניינת.. בנים/בנות, האם תצאו עם בני זוג שמעשנים?
ה הצילצולה New member 18/2/04 #1 ../images/Emo66.gifשאלה מעניינת.. בנים/בנות, האם תצאו עם בני זוג שמעשנים?
S ScorpioID New member 18/2/04 #2 אם אני עצמי מעשן אז ברור... אבל אם לא הייתי מעשן אז הייתי יוצא עם מישהי שמעשנת.. רק שלא תעשן לידי/עליי/איתי
אם אני עצמי מעשן אז ברור... אבל אם לא הייתי מעשן אז הייתי יוצא עם מישהי שמעשנת.. רק שלא תעשן לידי/עליי/איתי
F free soul New member 20/2/04 #29 לא! לא היכוונתי לזה... שמעתי מאנשים משועממים... כשאישה נושפת מולך.. |בלחש| היא חמה עליך...
S ScorpioID New member 20/2/04 #31 חחחח נראה לי שאת מתה לנשוף עליי... סתם סתם... צוחק האמת שקרה לי כמה פעמים... ולא יחסתי לזה חשיבות.. אך אם את אומרת.....
חחחח נראה לי שאת מתה לנשוף עליי... סתם סתם... צוחק האמת שקרה לי כמה פעמים... ולא יחסתי לזה חשיבות.. אך אם את אומרת.....
ע עליסה מארץ הפלאות New member 20/2/04 #40 אני חייבת להוסיף משהו... גם אני חוטאת לפעמים ומעשנת ו - וואלה, לא שמתי לב לשזה אבל כשאני חמה על משהו ומנסה לגרום לו לחזור להתעסק בי וכשאני חמה עליו אני מודה שלפעמים גם אני עושה את זה בהיסח דעת
אני חייבת להוסיף משהו... גם אני חוטאת לפעמים ומעשנת ו - וואלה, לא שמתי לב לשזה אבל כשאני חמה על משהו ומנסה לגרום לו לחזור להתעסק בי וכשאני חמה עליו אני מודה שלפעמים גם אני עושה את זה בהיסח דעת
F free soul New member 20/2/04 #30 טוב, נו.. לא פלא שנשים נושפות עליך. פתחתי ת'כרטיס שלך.. אתה ניראה טוב... [אם זה אתה.. ]
F free soul New member 20/2/04 #33 יש לי טעם לא משהו?!../images/Emo12.gif מה ניסגר? איפה הביטחון שלך? אתה ניראה טוב וזהו! נקודה. סגור עיניין.
יש לי טעם לא משהו?!../images/Emo12.gif מה ניסגר? איפה הביטחון שלך? אתה ניראה טוב וזהו! נקודה. סגור עיניין.
S ScorpioID New member 20/2/04 #34 "טוב" עד כמה שאפשר... נו טוב אני נראה טוב... ת'אמת חזרתי לעבוד על עצמי... קצת ריצות קצת הליכות והכל ירד...
"טוב" עד כמה שאפשר... נו טוב אני נראה טוב... ת'אמת חזרתי לעבוד על עצמי... קצת ריצות קצת הליכות והכל ירד...
S ScorpioID New member 20/2/04 #36 תודה בייב... אין לי תמונה שלך אז אני לא יכול להגיד לך "גם את" אבל אני בטוח שיש משהו בדבריי...