שאלה מעניינת..

Anna Karenina

New member
אז ככה...

בעקרון, אני סולדת מסגריות. מגעיל אותי הריח, בעיקר כשאני קמה לעבודה כל בוקר בשבע וחצי, וכבר כשאני מגיעה לתחנה, אנשים מתחילים לחשש כאילו אין מחר, ואני בקושי פקחתי עיניים.. בכל אופן, אני הייתי יוצאת עם מישהו שמעשן, וכבר היו מקרים בעבר, כל עוד הם לא היו מעשנים לכיוון שלי, או במקומות סגורים. ברור שאפשר להסתדר, כשרק אחד מהצדדים מעשן, אבל דרושה כאן התחשבות הדדית.

האמת שכל מי שיצאתי איתו התחיל

לעשן באמצע הקשר שלנו..חחח...קצת מביך! אולי זה אומר משהו אז תכל'ס זה כן מפריע לי אבל אני לא חושבת שאני אפסול אותו!

black side

New member
חחחח נקרעתי:))

לי בכלל לא יפריע רוב האנשים שאני מכירה מעשנים

לי זה מפריע..

זה מסריח ליפני שהתחלתי לצאת עם חבר שלי ידעתי שמידי פעם הוא מעשן וכשיצא לי להיתקל בזה בקשר קצת התעצבנתי... <הוא מעשן בד"כ כשהוא לחוץ/עצבני> עכשיו ליידי או ליפני שהוא פוגש אותי הוא לא מעשן... <אני מזהה את זה...הריח/טעם נישאר בפה הרבה זמן> פעם הוא עיצבן אותי שהוא מעשן,אז לקחתי גם סיגריה ועישנתי איתו <למרות שזה דוחה אותי> הוא לא מרשה לי לגעת בזה מאז.

ilana4ka

New member
אמממ אני

לא סובלת סיגריות.. אם הוא מעשן-שיהיה לו בכיף...רק לא איתי ולידי...

pain is MY love

New member
גם אני חשישניקית גאה

ואין לי בעיה עם מעשנים אבל אני בטוחה שאם הייתי אנטי אנטי אנטייייי סיגריות הייתי מבקשת יפה שלא יעשן כשהוא ניפגש איתי. למרות שהבחור הראשון הייתי איתו ועישן לימד גם אותי לעשן.. כנראה התפתתי בקלות....

popistit

New member
גם אני הייתי ממש מעדיפה שלא, אבל

כן הייתי יוצאת עם מעשן, כל עוד הוא לא יעשן עליי...

fishey

New member
...שנינו מנסים להיגמל מסגריות...

ממש לא מפריע אבל רצוי שלא..אבל אני לא מרשה לאף אחת/ד לעשן לי בחדר !!!

אושר מ

New member
לא....

זה דוחה אותי ברמות נוראיות. אני לא מסוגלת לחשוב על המחשבה להתנשק עם בחור שמעשן. אני מניחה שכל זה ישתנה אםא ני אפגוש מישהו ממש מדהים שמעשן.. אבל באופן בסיסי סביר שאני לא אחשוב עליו מעבר בגללש הוא מעשן... זה מין מעגל כזה.

jessy19

New member
הייתי מעדיפה שלא...

אבל מאחר ואני כבר רגילה שמעשנים לידי בצבא, אין לי בעיה כל עוד לא מעשנים בקרבתי יותר מדי.

fipo

New member
הייתי רוצה שלא.. אבל..

אני יוצאת עם מישהו שמעשן.... וכל עוד הוא לא מעשן שאנחנו במקום סגור לידי אז לא איכפת לי ....

למעלה