שאלון מאמצים

idanias

New member
../images/Emo66.gifשאלון מאמצים../images/Emo113.gif

השאלון יחסית קצרצר ומתחלק ל-6 שאלות בכל נושא
חלק זה נועד -רק- לאנשים שאין להם מאומצים בתפוז
1.אז..למה אתם לא מאמצים
2.אם הייתם רוצים לאמץ,איזה אייקון הייתם מאמצים
3.אם הייתם נותנים שם למאומץ שלכם,איזה שם הייתם נותנים
4.כמה אנשים שיש להם מאומצים בתפוז אתם מכירים
5.חושבים שמאומצים זה מעצבן ומטומטם
6.הייתם מעדיפים מאומצים לפי האייקונים שמגיעים בחגים/עונות או אייקונים שנשארים תמיד
איך היה השאלון
חלק זה נועד -רק- לבעלי מאומצים בתפוז
1.מאומצים-מגניב ונחמד או שסתם בגלל שלרוב האנשים שאתם מכירים יש מאומץ
2.אם לא הייתם מאמצים,הייתם שוקלים לאמץ בתפוז
3.כמה אנשים שיש להם מאומצים בתפוז אתם מכירים
4.איך קוראים למאומץ שלכם [אם נתתם לו שם]
5.ממתי יש לכם מאומץ
6.מעדיפים מאומצים לפי האייקונים שמגיעים בחגים/עונות או אייקונים שנשארים תמיד
איך היה השאלון

עונה../images/Emo3.gif XBBBB

1.אז..למה אתם לא מאמצים? כי אני לע אוהבת
2.אם הייתם רוצים לאמץ,איזה אייקון הייתם מאמצים? אממ פעם אימצתי את
אבל לא הסתדרנו
3.אם הייתם נותנים שם למאומץ שלכם,איזה שם הייתם נותנים? רונאית XBB
4.כמה אנשים שיש להם מאומצים בתפוז אתם מכירים? הרבה
5.חושבים שמאומצים זה מעצבן ומטומטם? אממ לע יודעת .. לפעמים זה עוזר לי לדעת מי כתב ת'הודעה כי אין לי כוח להסתקל בכינוי
6.הייתם מעדיפים מאומצים לפי האייקונים שמגיעים בחגים/עונות או אייקונים שנשארים תמיד? אממממממממממממממממממ
שנשארים תמיד
איך היה השאלון? מוזר

להתסתכל*../images/Emo6.gif../images/Emo199.gif../images/Emo20.gif

כתבנו אותו תשובה בכמה אנשים אתה מכיר ב-
שיש להם מאומצים

SHANIELICIOUS

New member
עוד שגיאות מבית אור../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif

*+*+*מש(ו)געת!!*+*+*‏ (‏PM‎ ‏10:30)‏ : אע רגעעעעע *+*+*מש(ו)געת!!*+*+*‏ (‏PM‎ ‏10:31)‏ : את מתכוונת לזה שבשכית? !ממשוגעתת!‏ (‏PM‎ ‏10:31)‏ : ואת מדברת איתי על שגיאות שקית* *+*+*מש(ו)געת!!*+*+*‏ (‏PM‎ ‏10:31)‏ : חחח *+*+*מש(ו)געת!!*+*+*‏ (‏PM‎ ‏10:31)‏ : שוש *+*+*מש(ו)געת!!*+*+*‏ (‏PM‎ ‏08:08)‏ : אני מסתקלת !ממשוגעתת!‏ (‏PM‎ ‏08:10)‏ : XD מסתכלת *+*+*מש(ו)געת!!*+*+*‏ (‏PM‎ ‏08:10)‏ : שושש וסתם עוד שטויות -היא לא ידועת חודשים! *+*+*מש(ו)געת!!*+*+*‏ (‏PM‎ ‏08:45)‏ : מזה דצמבר?
אבל בסה"כ ג'סיקה אי לאביו!!

חחחחחחחחחחחח לעעעע../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif

איזה פדיחות את עושה לי
אז קורה שבן אדם לע יודע חודשים
למה לרדת עלי סתם

זה סמיילי שאת מוסיפה בכל פעם שאת

כותבת הודעה .. כאילו לא משנה מה תכתבי הוא חייב להיות שם

spukipuki

New member
אההה, טנקס ../images/Emo203.gif

זה יכול להיות גם אייקון כמו התלתן *
*?

Yarinv

New member
בלי מאומץ XB

1.אז..למה אתם לא מאמצים ככה, זה סתם נטל ואני לא יותר מדי "אחראי" לשים בכל הודעה 2.אם הייתם רוצים לאמץ,איזה אייקון הייתם מאמצים לא יודע, יש כמה חמודים 3.אם הייתם נותנים שם למאומץ שלכם,איזה שם הייתם נותנים תמיד נותנים שם כזה מוזר וחמוד אז או נחמיאס או נחמה XD 4.כמה אנשים שיש להם מאומצים בתפוז אתם מכירים הרבה 5.חושבים שמאומצים זה מעצבן ומטומטם אצל אחרים זה לא מציק לי, אצלי זה כן במידה ואני עושה 6.הייתם מעדיפים מאומצים לפי האייקונים שמגיעים בחגים/עונות או אייקונים שנשארים תמיד גם וגם איך היה השאלון ? מרתק XD

spukipuki

New member
:p ../images/Emo203.gif

חלק זה נועד -רק- לבעלי מאומצים בתפוז 1.מאומצים-מגניב ונחמד או שסתם בגלל שלרוב האנשים שאתם מכירים יש מאומץ? לא, זה מגניב ונחמד 2.אם לא הייתם מאמצים,הייתם שוקלים לאמץ בתפוז- לא יודעת P: 3.כמה אנשים שיש להם מאומצים בתפוז אתם מכירים הרבה 4.איך קוראים למאומץ שלכם [אם נתתם לו שם]? אממ, לא חשבתי על לתת לו שם, אבל אם הייתי נותנת לו שם אז מארק 5.ממתי יש לכם מאומץ- אני לא זוכרת.. מאז שראיתי שיש תלתן 6.מעדיפים מאומצים לפי האייקונים שמגיעים בחגים/עונות או אייקונים שנשארים תמיד? לא יודעת איך היה השאלון? פנאן

למעלה