שאלון מאמצים

עידן מתלהב../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif../images/Emo199.gif../images/Emo20.gif

חלק זה נועד -רק- לבעלי מאומצים בתפוז 1.מאומצים-מגניב ונחמד או שסתם בגלל שלרוב האנשים שאתם מכירים יש מאומץ- לא זה ולא זה.
אני אמתח אותכם ולא אגיד לכם
2.אם לא הייתם מאמצים,הייתם שוקלים לאמץ בתפוז? כן 3.כמה אנשים שיש להם מאומצים בתפוז אתם מכירים המון|חבול\ 4.איך קוראים למאומץ שלכם [אם נתתם לו שם]-באמת צריך להמציא
אחרי חשיבה רבה
-
-יושיי ובולי
5.ממתי יש לכם מאומץ? ממזמן
פעם היה לי מלא אבל אני זוכרת רק שהיה לי את זה -
6.מעדיפים מאומצים לפי האייקונים שמגיעים בחגים/עונות או אייקונים שנשארים תמיד ? ת=מ=י=ד שליטע
איך היה השאלון נחמד

SHANIELICIOUS

New member
../images/Emo9.gifתורי../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif

1.מאומצים-מגניב ונחמד או שסתם בגלל שלרוב האנשים שאתם מכירים יש מאומץ?
עשיתי בגלל שזה כיף ומגניב ומנחמד 2.אם לא הייתם מאמצים,הייתם שוקלים לאמץ בתפוז?
3.כמה אנשים שיש להם מאומצים בתפוז אתם מכירים
כל פורום שנכנסתי ראיתי 4.איך קוראים למאומץ שלכם [אם נתתם לו שם]
רוחי הטיפי 5.ממתי יש לכם מאומץ
הרוח ממזמן והטיפה אני מוסיפה כל חורף 6.מעדיפים מאומצים לפי האייקונים שמגיעים בחגים/עונות או אייקונים שנשארים תמיד שיש תמיד! איך היה השאלון
קצר וקולע (סלללללללללל)

עדי XD

New member
עונה ../images/Emo13.gif

1.אז..למה אתם לא מאמצים? כי זה מיותר וטיפשי בעיניי
2.אם הייתם רוצים לאמץ,איזה אייקון הייתם מאמצים? שום אייקון
3.אם הייתם נותנים שם למאומץ שלכם,איזה שם הייתם נותנים?
4.כמה אנשים שיש להם מאומצים בתפוז אתם מכירים? המון חח 5.חושבים שמאומצים זה מעצבן ומטומטם? לא מעצבן, רק מטומטם
6.הייתם מעדיפים מאומצים לפי האייקונים שמגיעים בחגים/עונות או אייקונים שנשארים תמיד? שום אייקון! איך היה השאלון? חביב

עונה../images/Emo3.gif

1.אז..למה אתם לא מאמצים? למי יש כוח כל הודעה להוסיף לה משהו.. וגם לא תמיד זה מתאים... 2.אם הייתם רוצים לאמץ,איזה אייקון הייתם מאמצים?
3.אם הייתם נותנים שם למאומץ שלכם,איזה שם הייתם נותנים? בנדנית
4.כמה אנשים שיש להם מאומצים בתפוז אתם מכירים? מי סופר?
5.חושבים שמאומצים זה מעצבן ומטומטם? בשבילי זה מעצבן ומטומטם אבל אין לי שום דבר נגד אנשים שיש להם מאומצים 6.הייתם מעדיפים מאומצים לפי האייקונים שמגיעים בחגים/עונות או אייקונים שנשארים תמיד? תמיד איך היה השאלון? סבבה

חח גדול../images/Emo3.gif עונה../images/Emo126.gif

1
.מאומצים-מגניב ונחמד או שסתם בגלל שלרוב האנשים שאתם מכירים יש מאומץ- שניהם
2.אם לא הייתם מאמצים,הייתם שוקלים לאמץ בתפוז- ניראה לי שכן
3.כמה אנשים שיש להם מאומצים בתפוז אתם מכירים- מלאאאא
4
.איך קוראים למאומץ שלכם [אם נתתם לו שם]- אני לא כזאת שקוראת למאומץ שלי בשמות
5
.ממתי יש לכם מאומץ- לא יודעת לפני חצי שנה בערךך אולי פחותת
6.מעדיפים מאומצים לפי האייקונים שמגיעים בחגים/עונות או אייקונים שנשארים תמיד-תמיד
איך היה השאלון
סבבה

LEEkm

New member
עונה../images/Emo11.gif../images/Emo151.gif

חלק זה נועד -רק- לבעלי מאומצים בתפוז 1.מאומצים-מגניב ונחמד או שסתם בגלל שלרוב האנשים שאתם מכירים יש מאומץ? מגניייייב
2.אם לא הייתם מאמצים,הייתם שוקלים לאמץ בתפוז? המהמ, לא יודעת. 3.כמה אנשים שיש להם מאומצים בתפוז אתם מכירים? להתחיל לספור?
4.איך קוראים למאומץ שלכם [אם נתתם לו שם]?ברור שנתתי
קוראים לו ויקטור ה-17. 5.ממתי יש לכם מאומץ? מה-11.9
6.מעדיפים מאומצים לפי האייקונים שמגיעים בחגים/עונות או אייקונים שנשארים תמיד? שנשארים תמיד
איך היה השאלון? אחלה.

למעלה