שאלון

../images/Emo113.gif../images/Emo122.gif

חחחח כן אני משועממתXB לא השחקנית שאני הכי אוהבת-נינהה
טל אלון נכון

idanias

New member
אני לא אפתח שיחה ארוכה../images/Emo3.gif

קיצר אורנג וזהו
-אני צריך לדבר איתך-

Miss Menta

New member
היום מיה במועדון לילה ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

שם: שרית. גיל: 13. אתר מועדף: תפוז?
פורום מועדף: סקרים ושאלונים, אופנה אלטרנטיבית, פירסינגים וקעקועים. כיתה: ח'. צבע אהוב: כתום. מקום מגורים: נתניה. חושב שעישון זה: חרא. איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: פרשתי. האם אתה מעשן?: לא. תוכנית טלויזיה שווה: השיר שלנו. תוכנית טלויזיה שנואה: אממ, ראש גדול. מורה אהובה: גאולה. מורה שנואה: רחל וכוכבה. מקצוע אהוב: תנ"ך, אנגלית. מקצוע שנוא: ספרות ומתמטיקה. בית ספר: אמ. :) אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: נועהה!11 דפנטלי. DD: מזל: עקרב
? אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: לא, בשביל מה? איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: מקשיבה ועוזרת. איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: לא סבלנית ומתעצבנת מהר. בן\בת: בת. מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): להשאר בת, כי אין כמו בת !#@! אם היה לך עולם משלך מה היית שם בוף לא צריך דיאטות, לא משמינים מכלום!
לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?: 15/16. עוד 10 שנים אני אהיה...: בת 23. אני רוצה להתחתן בגיל...: כשאני אהיה מוכנה לזה. אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') 2. אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... לא רואה כי זה לא מעניין אותי. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: השיר שלנו. השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: בראדפיט ג'וני דפ.. המספר האהוב עליי הוא...: 8. הצבע האהוב עליי הוא...: נו היה. האדם שאני הכי אוהב הוא...: משפחה וחברים. :} חברת הסלולרי שלי היא...: סלקום מוטורולה. אני חושב שפוליטיקה זה...: לא מעניין. ולעומת זאת מוזיקה זה...: החיים. את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר שלי. הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: אחי הקטן.
ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:שחור קצת יותר. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: אמ. המיטה שלי היא בגודל...: יחיד. מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 10. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Roger man

New member
עונהה

שם:עדו כהן גיל:18 אתר מועדף:תפוז פורום מועדף:שירי מימון הרשמי כיתה:יב' צבע אהוב:אדום מקום מגורים:ת"א חושב שעישון זה:מגעיל מסוכן ביותרר איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?:אומר להם שהם מסריחים האם אתה מעשן?:לאאאאאאאאא תוכנית טלויזיה שווה:מספרים תוכנית טלויזיה שנואה:אין מורה אהובה:מורה לספרות,הסטוריה מוגבר וכימיה מורה שנואה:מורה לאזרחות מקצוע אהוב:הסטוריה מוגבר מקצוע שנוא:מתמטיקה בית ספר:גימנסיה הרצליה אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?:לא יודע מזל:קשת אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה:לא יודע איזה תכונות טובות את חושב שיש לך:אכפתיות איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך:מתעצבןמהר בן\בת:בן מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה):להישאר אם היה לך עולם משלך מה היית שם בוף?לא יודע לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?:21 עוד 10 שנים אני אהיה...:עם אישה וילדים אני רוצה להתחתן בגיל...:25-27 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס')?3 אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...אני רואה כי כדורגל שולט!!!!!!! הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:אהבה מעבר לפינה השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:מיה המספר האהוב עליי הוא...:7 הצבע האהוב עליי הוא...:אדום, כבר שאלו לא? האדם שאני הכי אוהב הוא...:אחי חברת הסלולרי שלי היא...:פלאפון אני חושב שפוליטיקה זה...:מושחט ולעומת זאת מוזיקה זה...:דבר שאי אפשר בלעדיו את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)ימים המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:חדר שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:לא יודע ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:שחור אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:סלסלה ענקית לבנה המיטה שלי היא בגודל...:1 וחצי מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:תספרו

spukipuki

New member
עונה P: ../images/Emo203.gif

שם: יעל גיל: 15, בינואר 16 אתר מועדף: תפוז P: פורום מועדף: מיה דגן וזינה הנסיכה הלוחמת כיתה: י' צבע אהוב: שחור מקום מגורים: פ"ת חושב שעישון זה: דוחה איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: היייתי מראה תמונה של ריאה של מישהו שעישן הרבה... תאמינו לי זה יוציא את החשק האם אתה מעשן?: לא עישנתי ולא אעשן תוכנית טלויזיה שווה: אוו אהה... אממ.. ,"As IF", "גולשים בזמן", "חברים", "פרייז'ר", "סיינפלד"!!!!! תוכנית טלויזיה שנואה: טלנובלות ספרדיות מורה אהובה: נאווה
(המורה שלי להיסטוריה XD) מורה שנואה: יפה
(המורה לאנגלית...- היא כ"כ איטית!!
) מקצוע אהוב: היסטוריה, ספורט, ערבית מקצוע שנוא: מתמטיקה בית ספר: "גולדה" רולז אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: איימי מזל: דלי אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: לא יודעת... זה לא ממש משנה לי :/ איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: אממ, חברות שלי אומרות שאני מצחיקה לפעמים אז אני פשוט אצטרך להאמין להם איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: חוסר ביטחון בן\בת: בת מה היית רוצה ליהיות להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): לא יודעת, אבל היה מעניין לנסות להיות בן ליום אחד XD אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו: באמת שאין לי מושג
לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה להיות?: לא יודעת, אני דיי מרוצה מאיך שאני עכשיו XD עוד 10 שנים אני אהיה...: לא יודעת, לא תכננתי P: אני רוצה להתחתן בגיל...: מתי שזה יראה לי זמן נכון אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס')- כמה שצריך P: אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... אני רואה רק את הגמר כי זה משעמם הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: טלנובלה בע"מ השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: אוו אהה :S אממ, מיה דגן, טלי שרון, איילת זורר, סנדרה בולוק, הלן האנט, ג'ים קארי, יש מלא
המספר האהוב עליי הוא...: לא יודעת, 5? הצבע האהוב עליי הוא...: שחור, לא הייתה כבר את השאלה הזאת? האדם שאני הכי אוהב הוא...: דודה שלי וחברה שלי חברת הסלולרי שלי היא...: מוטורולה... הפלאפון שלי מאווווווד ישן אני חושב שפוליטיקה זה...: משעמם ולעומת זאת מוזיקה זה...: אחלה של דבר! D: את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) - ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: ואן גוך, מירו, גוגן, רנואר, דאלי, דגה, מירו, יש מלאאאאאאאאאא ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: כחול- ג'ינסים אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: בקבוק של מים מינרליים בגודל של אצבע המיטה שלי היא בגודל...: נורמאלי? מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 8

למעלה