עונה P: ../images/Emo203.gif
שם: יעל גיל: 15, בינואר 16 אתר מועדף: תפוז P: פורום מועדף: מיה דגן וזינה הנסיכה הלוחמת כיתה: י' צבע אהוב: שחור מקום מגורים: פ"ת חושב שעישון זה: דוחה איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: היייתי מראה תמונה של ריאה של מישהו שעישן הרבה... תאמינו לי זה יוציא את החשק האם אתה מעשן?: לא עישנתי ולא אעשן תוכנית טלויזיה שווה: אוו אהה... אממ.. ,"As IF", "גולשים בזמן", "חברים", "פרייז'ר", "סיינפלד"!!!!! תוכנית טלויזיה שנואה: טלנובלות ספרדיות מורה אהובה: נאווה
(המורה שלי להיסטוריה XD) מורה שנואה: יפה
(המורה לאנגלית...- היא כ"כ איטית!!
) מקצוע אהוב: היסטוריה, ספורט, ערבית מקצוע שנוא: מתמטיקה בית ספר: "גולדה" רולז אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: איימי מזל: דלי אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: לא יודעת... זה לא ממש משנה לי :/ איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: אממ, חברות שלי אומרות שאני מצחיקה לפעמים אז אני פשוט אצטרך להאמין להם איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: חוסר ביטחון בן\בת: בת מה היית רוצה ליהיות להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): לא יודעת, אבל היה מעניין לנסות להיות בן ליום אחד XD אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו: באמת שאין לי מושג
לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה להיות?: לא יודעת, אני דיי מרוצה מאיך שאני עכשיו XD עוד 10 שנים אני אהיה...: לא יודעת, לא תכננתי P: אני רוצה להתחתן בגיל...: מתי שזה יראה לי זמן נכון אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס')- כמה שצריך P: אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... אני רואה רק את הגמר כי זה משעמם הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: טלנובלה בע"מ השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: אוו אהה :S אממ, מיה דגן, טלי שרון, איילת זורר, סנדרה בולוק, הלן האנט, ג'ים קארי, יש מלא
המספר האהוב עליי הוא...: לא יודעת, 5? הצבע האהוב עליי הוא...: שחור, לא הייתה כבר את השאלה הזאת? האדם שאני הכי אוהב הוא...: דודה שלי וחברה שלי חברת הסלולרי שלי היא...: מוטורולה... הפלאפון שלי מאווווווד ישן אני חושב שפוליטיקה זה...: משעמם ולעומת זאת מוזיקה זה...: אחלה של דבר! D: את רוב פעולות היום אני עושה ביד..
ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) - ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: ואן גוך, מירו, גוגן, רנואר, דאלי, דגה, מירו, יש מלאאאאאאאאאא ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: כחול- ג'ינסים אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: בקבוק של מים מינרליים בגודל של אצבע המיטה שלי היא בגודל...: נורמאלי? מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 8