שאלון

idanias

New member
../images/Emo66.gifשאלון../images/Emo66.gif

פריט הלבוש האהוב עליך? התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לאן היית רוצה לחזור? איפה נולד? (בית חולים) ובאיזו עיר? כמה פעמים עברת דירה? אוהב את המקום שאתה גר בו? יש לך חברים עוד מהגן? מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? והכי טובה? שמח על זה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? היית מאוהב? חווית אהבה נכזבת? בתול? אוהב את עצמך? מה היית משנה בך? מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? כמה מחשבים יש לך בבית? כמה טלוויזיות? ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: דבר לא נחמד שקרה לך היום: מתי התעוררת היום? גובה: משקל: לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: באיזה ארצות ביקרת? מה התיכנונים שלך לפסח? מה תעשה מחר? מאוהב? דלוק על מישהו? אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? זה או זה: מחשב או טלוויזיה? רוק או פופ? רוק או מטאל? ללכת או לנסוע? לישון או לקום? לכתוב או להקליד? חיבוק או נשיקה? התכתבות או שיחת טלפון? להיות נבוך או להיות קול? לבכות או לצחוק? גיטרה או תופים? אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אייסיקיו או מסנג'ר?

../images/Emo113.gifמשעממםםםם../images/Emo70.gif

פריט הלבוש האהוב עליך?
התקופה הכי אהובה עליך בחיים?אממ..לא יודעת
לאן היית רוצה לחזור?.... איפה נולד? (בית חולים)הדסה הר הצופים ובאיזו עיר?ירושלים כמה פעמים עברת דירה?2 אוהב את המקום שאתה גר בו?מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד יש לך חברים עוד מהגן?בטחחח מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?תאונת דרכים קשה והכי טובה?לא יודעת שמח על זה??????????????? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?לא היית מאוהב?כה חווית אהבה נכזבת?אכן בתול?כן
[אני בת 12
] אוהב את עצמך?
מה היית משנה בך?הרבה מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?חכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?אה?? כמה מחשבים יש לך בבית?5 כמה טלוויזיות?6 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום:לא היה דבר לא נחמד שקרה לך היום:אני חולה מתי התעוררת היום?עכשיו גובה:לא יודעת משקל:29 לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה?עדיין לא קיבלתי
לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים:החלקתי במקלחות של הבריכה באיזה ארצות ביקרת?ישראל ישראל וישראל מה התיכנונים שלך לפסח?פסח?? מה תעשה מחר?לא יודעת מאוהב?אכן דלוק על מישהו?אכן אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?לא אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?2 סטירות אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?גם אם חברה שלי היתה משתנה הייתי מקבלת אותה איך שהיא זה או זה: מחשב או טלוויזיה?מחשב רוק או פופ?רוק רוק או מטאל?רוק ללכת או לנסוע?:ללכת לישון או לקום?לישוןןןןןןןןןןןןןןןןןן לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?חיבוק התכתבות או שיחת טלפון?התכתבות להיות נבוך או להיות קול?נבוך לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים אייסיקיו או מסנג'ר?אייסי

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif יש להכניס נושא להודעה.

פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינס. התקופה הכי אהובה עליך בחיים? אמממ, עכשיו. :) לאן היית רוצה לחזור? לשומקום. טוב לי עכשיו. ^^ איפה נולד? (בית חולים) תל השומר. ובאיזו עיר? רמת גן. כמה פעמים עברת דירה? 4. אוהב את המקום שאתה גר בו? כןןןןןןן מאוד. במיוחד את השכנים XD יש פה מלא חברים שלי. יש לך חברים עוד מהגן? נמ כן, מעט. מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? שסבא מת. והכי טובה? יש המון! שמח על זה? בטח D: היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא. היית מאוהב? כן. חווית אהבה נכזבת? משו כזה. בתול? כן. אוהב את עצמך? מממ כן. מה היית משנה בך? מרזה קצת
מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? בורינג. כמה מחשבים יש לך בבית? 2. כמה טלוויזיות? 4. ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: אני חולה. לא היה לי שומדבר נחמד. הרגע קמתי. דבר לא נחמד שקרה לך היום: אין. מתי התעוררת היום? עכשיו!!!1 גובה: 1.68. משקל: חהחה. לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? בחופש הגדול. לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: יש כל מיני. באיזה ארצות ביקרת? הממ הרבה. פולין, יוון, טורקיה, צרפת, הולנד, גרמניה, בלגיה, יש עוד ארץ אחת שכחתי איך קוראים לה
אמממ ועוד כמה בטח אבל שכחתי. DDDD: מה התיכנונים שלך לפסח? ווהו בואו נדבר קודם על חנוכה. מה תעשה מחר? בצפר כנראה, [יומוזיקה!!1
] אמממ.. היפהופ. וזהו. מאוהב? בערך. לא משנה.
דלוק על מישהו? כן. אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי עד כמה קטן. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מנתקת איתו קשר, ולא מדברת איתו בחיים. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? תלוי מי החבר/ה. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? גם וגם. רוק או פופ? רוק
רוק או מטאל? רוק. ללכת או לנסוע? לנסוע כמובן.
לישון או לקום? לישון. לכתוב או להקליד? להקליד. חיבוק או נשיקה? ביחד. >< התכתבות או שיחת טלפון? שיחה בטלפון. להיות נבוך או להיות קול? להיות קול, מי אוהב להיות נבוך?
לבכות או לצחוק? לצחוק. גיטרה או תופים? גיטרה. חשמלית. :) אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים ממני, אם ניסיון בחיים. D: אייסיקיו או מסנג'ר? אייסי. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif חחח לא, זה ברמת גן

מה קורה לכן? XD איכילוב זה בת"א.

עונה../images/Emo3.gif

פריט הלבוש האהוב עליך? סווצ'רט (או איך שלא כותבים את זה בעברית)לא משנה איזה.. העיקר שיחמם התקופה הכי אהובה עליך בחיים?לא זוכרת את כל התקופות
לאן היית רוצה לחזור? לא יודעת.. אולי לגן חח איפה נולד? קפלן ובאיזו עיר? רחובות כמה פעמים עברת דירה? עכשיו אני גרה בבית השני אוהב את המקום שאתה גר בו? כן הוא קרוב לכל הדברים שצריך... יש לך חברים עוד מהגן? לא.. מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? ניתוח בפופיק והכי טובה? נראה לי טיסה לארה"ב שמח על זה? מאוד
היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא.. היית מאוהב? לא חווית אהבה נכזבת? לא בתול? כן אוהב את עצמך? אממ נראה לי.. לא יותר מידי.. מה היית משנה בך? את הפנים מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה וזה מה שיש לי.. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? בורינג סיקיו כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? 3 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: קיבלתי 85 בספרות
דבר לא נחמד שקרה לך היום: חברה שלי לא הגיעה והייתי צריכה לשבת במתמטיקה ליד ילדה אחרת והיא כל השיעור שרה
אה כן וחברה שלי טיפה כעסה עליי שלא עזרתי לה במבחן.. אבל המורה כל הזמן הסתכלה! מתי התעוררת היום? 7:30 גובה: 1.57 בערך משקל: 42 בערך לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? אממ לפני חצי שנה בערך לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה?
הפאדיחה הגדולה של החיים: עדיף שאני לא אפרט עכשיו
באיזה ארצות ביקרת? טורקיה וארה"ב מה התיכנונים שלך לפסח? בנתיים אין מה תעשה מחר? בבצפר אני סורקת ואז אני הולכת לחברה שלי.. מאוהב? לא וכבר הייתה השאלה הזאת דלוק על מישהו? לא אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי בכמה קטן.. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? נראה לי בוכה.. ואז לא מדברת איתו יותר אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לא נראה לי.. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? שניהם רוק או פופ? פופ רוק או מטאל? לא מכירה כל כך מטאל.. ללכת או לנסוע? תלוי אם אני עייפה או לא.. לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אנשים בגיל שלי
סתם לא משנה לי.. אייסיקיו או מסנג'ר? שניהם

Yarinv

New member
עונה

פריט הלבוש האהוב עליך? חולצה XD התקופה הכי אהובה עליך בחיים? מומולדת לאן היית רוצה לחזור? הולנד איפה נולד? (בית חולים) לא זוכר את השם ובאיזו עיר? חולון כמה פעמים עברת דירה? פעם אחת אוהב את המקום שאתה גר בו? כן יש לך חברים עוד מהגן? כן מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? שנפל עליי סולם כבד והכי טובה? יש הרבה שמח על זה? כן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? אולי היית מאוהב? לא חווית אהבה נכזבת? לא בתול? כן אוהב את עצמך? מחבב מה היית משנה בך? את הפנים מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? אף אחד מהם כמה מחשבים יש לך בבית? 3 כמה טלוויזיות? 5 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: 96 בעברית דבר לא נחמד שקרה לך היום: אחותי חולה, מסכנה מתי התעוררת היום? שבע ועשרים גובה: לא זוכר משקל: לא בדקתי הפאדיחה הגדולה של החיים: לא יודע, הייתה אחת כזאת באיזה ארצות ביקרת? הולנד, צרפת, אנגליה, בלגיה, ארה"ב (כמה מדינות שם), תאילנד, סין, גרמניה, שוויץ, ספרד, איטליה, אוסטריה, קנדה, אנדורה ובטח שכחתי עוד כמה מה התיכנונים שלך לפסח? יומולדת לאחותי מה תעשה מחר? יהיה מה שיהיה מאוהב? לא דלוק על מישהו? לא אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? לא יודע אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? הייתי אומר לאותו בן אדם שאין צורך בזה אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? תלוי זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? פופ רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? שניהם התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? שניהם אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? קטנים וגדולים, במצבים שונים אייסיקיו או מסנג'ר? מסן שליטעעע

עונה../images/Emo122.gif../images/Emo126.gif

פריט הלבוש האהוב עליך? גופיה
התקופה הכי אהובה עליך בחיים? יסודיי
לאן היית רוצה לחזור? ^^
איפה נולד? (בית חולים) תל השומר
ובאיזו עיר? פתח תקווה
כמה פעמים עברת דירה? 3
אוהב את המקום שאתה גר בו?לאא
יש לך חברים עוד מהגן? יאפ
מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? היו כמה..
והכי טובה? גם היו כמה.. ^^
שמח על זה?
היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? נינהההההההה
היית מאוהב? יאפ
חווית אהבה נכזבת? לא
בתול? חח כן
אוהב את עצמך? לאאא
מה היית משנה בך? מה לא?
מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יופי
יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? מה?
כמה מחשבים יש לך בבית? 1
כמה טלוויזיות? 3
ככה בכללי:
דבר נחמד שהיה לך היום: מצחיק בבצפר
דבר לא נחמד שקרה לך היום: מחר מבחן בערבית
מתי התעוררת היום? 7
גובה: לא יודעת
משקל: לא יודעת
לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה?מה אכפת לכם!!?
לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה?
הפאדיחה הגדולה של החיים: היו כמההה
באיזה ארצות ביקרת?ישראל ישראל וישראל
מה התיכנונים שלך לפסח? פסח?!
מה תעשה מחר? מבחן בערבית
מאוהב? לא
דלוק על מישהו? לא
אם....
אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? יכול להיות שכן ויכול להיות שלא
אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? לא ידועת
אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? ^
זה או זה:
מחשב או טלוויזיה?מחשב
רוק או פופ?רוק
רוק או מטאל?רוק
ללכת או לנסוע?לנסוע
לישון או לקום?לישון
לכתוב או להקליד?להקליד
חיבוק או נשיקה?נשיקה
התכתבות או שיחת טלפון? טלפון
להיות נבוך או להיות קול? קול