שאלון

עונהה../images/Emo9.gif

עונה מהרררררררר
פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינס התקופה הכי אהובה עליך בחיים? עכשיו
לאן היית רוצה לחזור? לא הייתי רוצה לחזור איפה נולד? (בית חולים) לא זוכרת
ובאיזו עיר? ת"א כמה פעמים עברת דירה? 1 אוהב את המקום שאתה גר בו? כע יש לך חברים עוד מהגן? לע מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? הרבה והכי טובה? הרבה שמח על זה? אמממ כע חח אני חושבת היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? אמממממממ שאלה קשה .. היית מאוהב? כע חווית אהבה נכזבת? כע בתול? מה זה השאלה הזאת?! חח
אוהב את עצמך? אמממ שיהיה מה היית משנה בך? הרבה מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? גם וגם
יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? בורינג כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? 1 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: אמרו לי שאני התלמידה הכי טובה בכיתה
ועוד מעט אני נפגשת עם עידנוששש
דבר לא נחמד שקרה לך היום: אמממממממממממממ הביאו לנו לוח מבחנים והבגרויות קרובות
מתי התעוררת היום? 7:04 גובה: לע יודעת משקל:
לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? אמממממ נראה לי גיל 12 או 13 לא זוכרת לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: פוו הרבה
באיזה ארצות ביקרת? באף ארץ לצערי
מה התיכנונים שלך לפסח? עד לפסח יש זמןןןןן מה תעשה מחר? אממ אני ינוח סוף סוף
מאוהב? דלוק על מישהו? אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? רוק רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? לנסוע
לישון או לקום? לישוןןן לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? גם וגםם
התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון להיות נבוך או להיות קול? לא הבנתי .. לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסן

2 דברים ..

קודם כל מישהו יכול להסביר לי מה קשור נבוך?! כאילו נבוך או קול זה לא הפכים איך אני אמורה לדעת מה לכתוב
.. שיהיה קול .. ובשאלה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אז זה לא משנה כל כך אבל בכללי הגדולים יותר בוגרים

SHANIELICIOUS

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif

פריט הלבוש האהוב עליך?ג'ינס התקופה הכי אהובה עליך בחיים?
הטיסות לברצלונה לאן היית רוצה לחזור?
לברצלונה איפה נולד? (בית חולים)רמב"ם ובאיזו עיר?חיפה כמה פעמים עברת דירה?פעמיים אוהב את המקום שאתה גר בו?כן יש לך חברים עוד מהגן?כן מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?כל הזמן ש חויות רעות ועוד יורת קשות שחשבתי שכבר לא יכול לתהיות יותר רע בא הדבר הזה והכי טובה?
חיבוק עם רוןנא שהוא בלי חולה
שמח על זה?כןןןןןןןןןןןן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?
שחקן ברצלונה XD היית מאוהב?כן חווית אהבה נכזבת?כן.. בתול?
XDD אוהב את עצמך?בערך מה היית משנה בך?
לפעמיים בישניית מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?לא זה ולא זה XD יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?בורינג כמה מחשבים יש לך בבית?2 כמה טלוויזיות?5 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום:נישארתי לישון ולא הלכתי לבית ספר דבר לא נחמד שקרה לך היום:הצעקות של מאמא מתי התעוררת היום?2 גובה:1.69 משקל:
לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה?XD 12 לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה?XDDDDDDD הפאדיחה הגדולה של החיים: באיזה ארצות ביקרת?יש לכם זמן?קפריסין רודוס ארה"ב הולנד בלגיה פריז לונדון כרתים יוון זאקינטוס איטליה שוויץ
ועוד.. מה התיכנונים שלך לפסח?לטוב לבארסההההההה מה תעשה מחר? מאוהב? דלוק על מישהו? אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? זה או זה: מחשב או טלוויזיה?מחשב רוק או פופ?פופ רוק או מטאל?רוק ללכת או לנסוע?לנסוע לישון או לקום?לישון לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?נשיקה התכתבות או שיחת טלפון?התכתבות להיות נבוך או להיות קול?קול לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?קטנים אייסיקיו או מסנג'ר?אייסיקיו

למעלה