The Silent Weekend

רגע, אני צריך להחליט, פרסום מיידי או עוד

בסוף השבוע
*אידיוט* אוקי, תפרסמו אותן עכשיו!
לא אבל באמת, תפרסמו.

ביי ביי כוסיתוש.

שיר/י השבוע של ווית'ין: הרבה XD שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אממ, סיסטר נייטפל של סירניה, סליפינג סאן של נייטוויש ודה קינסלייר שלהם גם P: אלבום השבוע: אממ אין ס.ס מה את/ה שומע/ת עכשיו: את ביי יבי ביוטיפול ש"טאריה" שרה XDD דבר טוב שקרה השבוע: התקבלתי לקורס אמנות^^ דבר רע שקרה השבוע: הכל כמעט משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא יודע אתר השבוע: לאסט אף אם מאכל השבוע: - ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: מה שכרגיל P: תמונת השבוע: אין

Jilian

New member
עונה../images/Emo70.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: its the fear, aquarius, AIN שיר/י השבוע לא של ווית'ין: crushcrushcrush/paramore אלבום השבוע:TSF ו-THOE מה את/ה שומע/ת עכשיו: ever dream/NIghtwish דבר טוב שקרה השבוע: אממ התחלנו דרך שיעור אנגלית לדבר עם ילדים מהולנד.. מעניין מה יהיה נושא השיחה
דבר רע שקרה השבוע: המורה הפוסטמה שלי איחרה בשעה שלמה בטענה שחשבה שהבצפר סגור XDD משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שהשביתה תיגמר!! דיי נמאס כבר אתר השבוע:יוטיוב מאכל השבוע:חצ'פורי
ספר השבוע:נופ סרט/סדרת השבוע: קפצו לי (כן יש סרט כזה
) תמונת השבוע: אין לי משהו מיוחד

To The Edge

New member
תקפצו לי?

עם ההתעמלות קרקע? אני לא היחידה שראתה את הסרט הזה!
:]

Amir Noy

New member
לה לה לה../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אממ..מלכת הקרח
ושעת הסלמון שלנו
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אממ: Delain - Day for Ghosts
Charon - Colder
Nightwish - 7 Days to the Wolves 30Seconds to Mars - End of the Beginning Pearl Jam - Black / Alive Metallica - One / Fade to Black / Fight Fire With Fire Stratovarius - Black Diamond ושיר הפתיחה של בליץ' ^___^ אלבום השבוע: אממ...Delain - Lucidity Stratovarius - Visions Charon - Songs for the Sinners מה את/ה שומע/ת עכשיו: Charon - Deep Water דבר טוב שקרה השבוע: אממ...לא משהו מיוחד.... דבר רע שקרה השבוע: הנסיעה חזרה ברכבת מקיסריה!!!
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לנסוע לתל אביב מתישהו?
אתר השבוע: אממ..http://www.last.fm/user/Lo-V-eX/ מאכל השבוע: אממ..במבה!
ספר השבוע: אין
סרט/סדרת השבוע: חברים!!
+ בליץ'
+ דת' נוט
תמונת השבוע: אולי מאוחר יותר

TheImpactBoy

New member
ו15 המציפים של הפורום:

(36) ZuLi90 (37) Amir Noy (40) The phantom of opera (44) Cry For The Moon (50) גברת פלפלת האחת (50) TheImpactBoy (53) taroboy (54) Liquid Dreams (56) Jilian (57) To The Edge (71) Ice Queen 7 (90) The Phantom Agony (128) אזירפאל
(156) אטומיק בייגל
(258) מגרש השוודים

למעלה