קטנה15

New member
../images/Emo66.gif

לכבוד ראש השנה הבא ומתקרב אלינו לטובה רציתי לאחל לכמה אנשים פה שנה טובה :
אמא מורנדה- וואי מזה כבר אין לי מילים...חחחחחח אני רוצה באמת שכולם ידעו עד כמה שינית לי את החיים וכמה שינית אותי ואאאאללללל תגידי שזה הכול אני כי זה לא נכון לא יכולתי בחיים להיות ככה מאושרת מעצמי בלבד. אני לא יודעת עד כמה אנשים פה יודעים את זה אבל את בנאדם נדיר! באמת נדיר למצוא מישהו כמוך אז לך אני רוצה לאחל שתהיה לך שנה מעולה ושנה מתוקה כמוך אמא יקרה שלי ושבאמת יהיה לך רק טוב ושהחיוך הזה ימשיך להיות עלייך בלי הפסקה *ואימרו אמן(?!)* ו...תגידי לי מתי תהיי אצל אבא אני רוצה לאחל לו שנה טובהבהבהבהבה ומתוקה בדיוק כמוהו *אוחחחח איזה חילבה סקסית הוא רררר
)
אוהבת אותך ימבה הבת הבכורה והגאה(באמא שלה) שלך-דנידין
אחי היקר והחמווודדדדד אור- מאמי אותך אני מכירה פחות זמן אבל המווווווווון זמן *הא?!?!?!* חחחחחח הכוונה שלי שאני אמנם מכירה אותך מעט זמן אבל הספקתי לנהל איתך שיחות שלא ניהלתי עם אחרים וזה מדהים איך בכול כך קצת זמן הספקתי להתאהב
באישיות המקסימה שלך ולך מאמי אני מאחלת גם טוב טוב טוב טוב ורק טוב!!! אני יודעת שהשנה התחילה לך קצת צולעת ולא הכי התלהת מכול הקטע של התיכון אבל אני מבטיחה לך זה רק משתפר מכתה לכתה (תראה לאיזו כתה אני הגעתי סלמה ג' בע"מ..בשיעור אוכלים לאפות וזורקים את הניירות על המורה וכשהוא צועק עלינו אנחנו זורקים עליו כיסאות-אז לפחות יש צחוקים!!!) מאמי העיקר תמשיך לחייך זה המסר מה שלא יקרה תסתכל על זה בחיוך ותדע שמתישהוא אתה תצחק על זה , שתהיה לך שנה מדהימה בדיוק כמוך אח יקר שלי , אוהבת אותך הכי הכי בעולם-אחותך הגדולה והאוהבת-דנידין.
ולכם פורום אדיר שלי אני מאחלת לכם שנה מתוקה ונפלאה למרות שהפורום קצת התדרדר אני בטוחה שפינקוש יודעת בליבה שאנחנו מתים עליה כולנו :) שנה טובההההההההההההההההההה

yanivtr

New member
מורן, למה לא אמרת לי!

מה זה שני ילדים??? אמרת לי שלקחת את הגלולות! סתתתתתאםםםםםםםםםם (נראה לי שאני אני יתחרט על ההודעה הזאת|חבל|) שנה טובה לכולם- ועכשיו שיר לכבודכם- שנה טובה, שנה טובה, אשר על המזבח לדוד מישל ולסבא ג'יזל שנה טובה לכולללללללללללללם, שנה טובה! שנה טובה!

תוריייייייייייייייייי :)

דנה בייבי את ילדה מקסימה, יש בך טוב כזה, יש לך נשמה טובה, את ילדה מאמי !! אני לא שינתי בך כלום, היית צריכה רק מישהו שיראה לך שיש דברים טובים בחיים האלה, וכשאין, מחפשים אותם, עד שמוצאים, כי בסה"כ זה קל לבכות, קל להשאר בחוסר מעש ולרחם על עצמינו,אבל זה לא שווה, כי צריך ליזום, צריך לשמוח ! צריך לנצל את החיים המדהימים האלה !!!! תשהיה לך שנה מדהימה דנה, שנת אושר , שנת חיוכים, שנה שבה תגדלי לראות דברים טוב יותר, שנה שתשמחי על דברים קטנים.. שנה שתעריכי את מה שמסבבך..שנה של לימודים..שנה שבה נשמח !! בהצלחה בהכל בייבי, אוהבת אותך ים ! אורו'ש, האור של חיי אתה ילדון שובב ומתוק , אתה בוגר ומצחיק, אתה ילדון חשוב ! חשוב לי! לך אני מאחלת שנה שבה תלמד לראות את עצמך כפי שאחרים רואים אותך, שנה שבה תגדל להיות מדהים כמו שאתה.. !! שנה שתלמד ,ותוציא לאמא מורנדה ציונים טובים במבחנים.. :)) ושכל פעם אחרי מבחן תגיד לי " הלך לי מעולהההההה "( ממש כמו בהיסטוריה ) קוריני מאמי היה לי כיף לשוחח איתך, היה לי כיף להכיר אותך, ואילו רק כי אנחנו שתינו מעריצות את פינק ! מצאנו אותנו משוחחות על הרבה מעבר, את בחורה מקסימה :) אני מאחלת לך שנה קסומה, שנה שתשיגי בה את כל מה שתירצי, שנה של אושר, שנה של אור וטוב .. שנה של שיחות חמודות באיי סי איתי :)) * כחח פינק כחח * ( המעריצים הגדולים יבינו ) שנה ורודה מ א מ י :)
ל א ל י ש י י ה את מושלמת, את יפהפייה,מצחיקה, כובשת.. לך אני מאחלת שנה מדהימה, שנה שנמשיך להיות יחד, שנה שבה אולי יוולד לנו אח או אחות לאור ודנה? .. סתם רציני אני מאחלת לאהובתי שנה מדהימה, כמו זאת שהייתה, שנה שהיא תופיע הרבה, שיעריצו אותה מליונים.. שנה שהיא וקארי יתחתנו , ואז אני אתאבד *?!?* שנה של אושר, שנה של דיסק חדש ! נוסף !! :)) שנה שתבוא לארץ, תראה אותי ותתאהב בי :)) כי אני כבר מאוהבתתתתתתתתתתתתתתת טוב אני קודחת.. יניבייייי ,המנהלות וכל שאר ירקות שנה קסומהההההההה, שנה של פינק ! שנה של הצלחה, שנה של אושר ובריאות, כי אין משהו יותר חשוב..!!!!! שנה של אהבה , שנה חשוכת מריבות ! שנה של גדולה, שנה של התבגרות .. ש-נ-ה ו-ר-ו-ד-ה ל-כ-ו-ל-ם :)

שנה מעולה לכולם!!!!!

לדנה האחות הגדולה : בגלל שאני לא יודע לנאום אז אגיד דבר אחד : מת עליך למודנה האמא:בגלל שאני לא יודע לנאום אז אגיד דבר אחד : אני מת עליך חחחחח אני יודע לגוון הא???. חחחחח סתם אוהב אותכן משפחה שלי!!!!!!!!!!!

yanivtr

New member
../images/Emo46.gifלאבא לא אומרים כלום???

מורן, גם להם לא סיפרת???

Or, i am you fother​

yanivtr

New member
אתם יודעים...

עכשיו כשאני מסתכל שוב על השירשור הזה ועל הפורום בכלל אני רואה כמה אתם שרוטים!!!!! חחחחחחחחחחחח אתם כל כך מפגרים!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל אחד פה עם שרוטה בגודל של שור... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אוהב אנשים שרוטים!
שנה טובה לכולם

ממממממממההההההה ????

אבל מורנדה אמרה לי תמיד שאני האבא של עצמי !!!!! באמת מה שהיא אמרה קצת!מוזר!!! אז נעים מאוד אבא (?!) שנה טובה!!!!!

קטנה15

New member
יואווו אור החיים שלנו זה טלנובלה

אחת גדולה!!!! אם אתה הבן של יניב---אנחנו לא מאותו האבא בעצם-במקרה שלי עוד לא ברור ממי אני!!! אני תמיד טוענת שאני הבת של התימוני אבל עם אמא שלנו לך תדע אתה לפחות מצאת את אבא'שך... בלאט

אמא שלנו ז*** !

מה זה היא עם חצי מהעיר!!!! סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם היא עוד תרצח אותי

קטנה15

New member
../images/Emo12.gif

יו אוררררררר אז מה אם בגללי ובגלל אמא כול ישראל אחים?!?!?! לפחות אנחנו מרוויחות על זה כסף בניגוד אליך :) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה סתם נימפומן כמו אחותך שוב...................

קטנה15

New member
יוווווווווווווו

מה שמצליח לנחש איזה שירים אני מורידה עכשיו מקבל מה שהוא רוצה.... יודעים מה נקל עליכם באיזה שפה השירים שאני מורידה-מי שמנחש נכון מקבל ממני מה שהוא רוצה...וזה אומר... מ ה שה ו א ר ו צ ה

קטנה15

New member
הלוווווווווווווווו

חברס הכוונה שמי שמנחש מקבל מה שהוא רוצה-בלי תשלום הפעם זה פרי בודי :) חחחחח סתם

למעלה