yanivtr

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי!!!!!!!!!!!! יו אני נשפך פה!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מת!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל היא לא ז***, היא הייתה רק איתי באורגיות פרועות עם אלישיה...

חצי עיר? זה הזילזול??????

כל המדינה ילד!!!!!!!!!!!!!!!! איך נראה לך שאני ממנת אותך ואת אחותך????????? איך אני מספקת את פינק??????????????????? איך??????????????????????????????????????????????? "כל לילה בחצות,שוב רואה אותך, ילדה יפה כ"כ עם פני מלאך *אני*, את עומדת לבדך ברחוב הקר,אני מביט בך מהצד וליבי נשבר, לראות אותך כואב ומוזר, מדוע הגורל כלפייך,הוא כה אכזר,איך נערה יפה *שוב אני * כך מדרדרת, ואת גופה ברחוב, פשוט מוכרת.. מוכרת אהבה תמורת פרוטות * נראה לכם? אני יקרה !!* אין בליבה כל רגשות,כל לילה חוזרת על טעויות, מוכרת את עצמך בשביל לחיות.." חחחחחחחחחחחחחחחחחח סעמק זה בצחוק!! פתאום כל הסוטים של תפוז יופיעו לי באיי סי .. סוטות, בואווווווווווווווווווווווווו * תאבונה ?!? * חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קטנה15

New member
פפפפחחחחח עלנה

עלק מממנת את אחותך----אפילו סיגריות את לא קונה לי!!! סעמק מה אני אעשה אחרי כול לקוח??? צריך סיגריה!! חחחחחחחחחחחחח העיקר לאור את קונה כבר 15 שנה פאקטים של מלבורו אדום.....! אין אין תמיד ידעתי שאור הוא הבן האמיתי שלך...לו יש אפילו גוונים בלוווונד כמו שלך בשיער (או שהוא סתם הומו....שוב-כמו אחותו)...חחחחחחחחחחחחח הכול בהומורררר השעה והיסטוריה עושים את זה

קטנה15

New member
אני סוטה?!?!?!?!

תראו מי שמדבר-הילד שבגיל שלוש ניסה לזיין את ברבי מלכת הצ'כונה שלי!!! *סיפור כאוב עד עצם היום הזה....:( איך הלכה לי מרסל הבובה האהובה עלי*

קטנה15

New member
אני סוטה?!?!?!?!

תראו מי שמדבר-הילד שבגיל שלוש ניסה לזיין את ברבי מלכת הצ'כונה שלי!!! *סיפור כאוב עד עצם היום הזה....:( איך הלכה לי מרסל הבובה האהובה עלי* היא הייתה כול כך מיוחד היא אפילו הייתה עושה קולולולולולולולו כשהיו לוחצים לה על הבטן... *או הו כמה קולולולולולו היא עשתה כשאור ניסה לזיין 'תה*

yanivtr

New member
הסיפור שלך הוא כזה...

הלכנו אני ומורן לתומינו ברחוב, ופתאום במקרה ראינו זרעון על הרצפה... מורן ואני לא הבנו מה זה, שאלנו את הזרעון- מה אתה? הוא ענה לנו"אני זרעון" שאלנו אותו"מה זה זרעון" הוא ענה לנו"אני עושה ילדים" מורן התלהבה..... (זה היה עוד לפני שאור נולד) אז היא אמרה וייייייי אני רוצה ילד, אז הזרעון הסכים... חיש חש קפץ הזרעון אל רחמה של מורן ואת נוצרת! אז בעקרון אי אפשר לדעת מי האבא שלך... (כל מה שכתבתי נובע מהסנפה חמורה של דבק, וצפייה בערוץ נשיונל ג'אוגרפיק שלוש שעות)

קטנה15

New member
יייייייייאאאאאאאאאא

ואל תגידו שאין לי אמא מדהימה!!!! אמא'לה-יש עוד המון דברים שאת צריכה לדעת על הבת שלך...אבל זה כבר יבוא בהמשך השנה הבאה עלינו לטובה :) חולה עליך

קטנה15

New member
אוררררררררררררררר

אתה האור של החיים שלנו!!!! אנחנו מתות עליך , כול בנות משפחת וזהוווו אין אין אתה שובר לבבות קטן *בדיוק כמו אחותך הגדולה* הנה תראו למשל את זאת...שלשום מספרתי אותה כבר לא מפסיקה להתקשר אלי....

למעלה