ממ מוזר. אני אנסה לחפש את זה
M milkshakit New member 18/1/06 #33 ../images/Emo6.gif רק כשאת רואה את זה? כל פעם שאני רואה את וילה בקליפ אני מזילה ריר.
I ilona4ka New member 18/1/06 #34 חחח אני אומרת שזה הספיישל! את לא תעמדי בזה! חחחחח הכי חבל שהאימיול שלי לא עובד(גם אף פעם לא עבד)... אז אני צריכה לבקש מחברה שלי שתחפש את זה עוד פעם.. ואז זה סיבוך שלם עד שזה יגיע אליי למחשב...|מתגעגעת|
חחח אני אומרת שזה הספיישל! את לא תעמדי בזה! חחחחח הכי חבל שהאימיול שלי לא עובד(גם אף פעם לא עבד)... אז אני צריכה לבקש מחברה שלי שתחפש את זה עוד פעם.. ואז זה סיבוך שלם עד שזה יגיע אליי למחשב...|מתגעגעת|
I inbal287 New member 19/1/06 #35 ../images/Emo18.gif ומכאן להמשיך את השיחה במסרים [תוכנות הורדה בלתי חוקיות, הורדות בלתי חוקיות - לא על גבי הפורום].
../images/Emo18.gif ומכאן להמשיך את השיחה במסרים [תוכנות הורדה בלתי חוקיות, הורדות בלתי חוקיות - לא על גבי הפורום].
M milkshakit New member 19/1/06 #37 ../images/Emo26.gif אני אפילו לא שמה לב על מה אני מדברת. והממ אני יכולה לתת קישור לאתר שיש בו וידיאו?
../images/Emo26.gif אני אפילו לא שמה לב על מה אני מדברת. והממ אני יכולה לתת קישור לאתר שיש בו וידיאו?
M milkshakit New member 19/1/06 #39 מנצלשת אם כבר דיברת על להזיל ריר בדיוק נכנסתי לאתר הזה וראיתי שהעלו את הוידיאו הזה. מי שרוצה לראות אותו ולהזיל ריר [ ], צריך להירשם וזה ממש לוקח שניה. ואז אפשר לראות תהנו, אחלה ביצוע!
מנצלשת אם כבר דיברת על להזיל ריר בדיוק נכנסתי לאתר הזה וראיתי שהעלו את הוידיאו הזה. מי שרוצה לראות אותו ולהזיל ריר [ ], צריך להירשם וזה ממש לוקח שניה. ואז אפשר לראות תהנו, אחלה ביצוע!
I inbal287 New member 19/1/06 #42 ../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif XDDDDDD גדול! ת'נקס
M milkshakit New member 18/1/06 #19 זה הזכיר לי בדיוק שחשבתי על שרשור תמונות מצחיקות.. יש מתנדבת שתתחיל את השרשור?
I inbal287 New member 18/1/06 #20 ../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif עוד פעם פרצת לי למחשבות? . חח במפגש אני,ענבל ונועה חשבנו על זה, אבל זה לא יצא לביצוע בקומונה... :S
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif עוד פעם פרצת לי למחשבות? . חח במפגש אני,ענבל ונועה חשבנו על זה, אבל זה לא יצא לביצוע בקומונה... :S
M milkshakit New member 18/1/06 #25 חחח, יש לך אבטחה טובה אבל הצלחתי לפרוץ ואממ נראה לי שאם נפתח כאן זה יכול להיות כיף של שרשור. *רק חושבת על זה ומתה מצחוק*
חחח, יש לך אבטחה טובה אבל הצלחתי לפרוץ ואממ נראה לי שאם נפתח כאן זה יכול להיות כיף של שרשור. *רק חושבת על זה ומתה מצחוק*
I I n B a L i T 14 New member 18/1/06 #17 כן, שואלים אותך../images/Emo23.gif, וכתבתי את הפאפי עם P אחת ...