כדאי לקרוא בבלוגיה 15-16/10/2010

החיוך של עיישה

עשייה ביבי, צעירה אפגנית בת 19, הפתיעה וזעזעה את העולם בו זמנית, כאשר דמותה הופיע על השער של השבועון "טיים", כאשר פניה המושחתים (חסרי אף ואוזניים) על ידי בעלה כעונש הוצגו ועוררו את דעת הקהל על מצוקת נשים רבות באפגניסטן. השבוע היא התמודדה באומץ מול הציבור עם אף תותב, אשר יתן מושג איך עיישה תיראה אחרי ניתוח פלסטי משקם. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1813869&r=1

dshk

New member
אתם שואלים את עצמכם לפעמים

" מה אעשה כשאגדל?"

שמים1

New member
מתכון הביסקוצו'ס המנצח של סבתא אביבה ../images/Emo141.gif

בבלוג שלי .

Purple Mushroom

New member
סיכום...+ רקוויאם למועדון מסריק(אנוש,תל אביב)

.... האם פעם ראיתם איזה מטורף, בן אדם הזוי שמתסובב ברחובות תל אביב בצהריים, ובערב. עם תיק על הגב, וקרחת על הראש? אז זה אני. בין היתר , אני גם מתחזק בלוג באתר תפוז. הבן אדם היחידי בעולם (שאני מכיר), שגם משוייך לאתר תפוז (מה 8 לדצמבר 2000, עוד מעט עשור) , וגם שייך ומשוייך לעמותת אנוש, מדצמבר 2002.(אם תקלידו "אלון ארד" בגוגל, תגלו משהו מפתיע, תמלול של אירוח בתוכנית הבוקר עם שרון, מה 19.10.2009 עוד מעט שנה ) כתבתי מאמר לסיכום השבוע (זה לא באמת סיכום שבועיים), + מאמר לניסיון סיום הקשר הטוטאלי שלי למועדון של שרון, במקלט בככר מסריק, בתל אביב. מועדון מסריק בקיצור, ומועדון אנוש מסריק תל אביב באריכות. לא חשבתי מעולם שאכתוב בפרהסיה בתפוז בפורום, על עמותת אנוש, עד שהופעתי דרכה בטלויזיה. פעמיים לפחות שאני יודע. ולשוחרי המוסיקה: שתלתי 3 קליפים\שירים מדהימים מתוך הראש שלי, מלפני שבועיים : 1. 5 years - דיויד בואי (" עם הציטוט: "אני לא חושב שאי פעם אהיה זקוק לכל כל הרבה אנשים" ) 2. אירוסמית' - living on the edgh - שיר מהתיכון, 1994 (או 93) עם המשפט: משהו לא בסדר עם העולם היום. (חשבתי על השיר, אחרי סיום העבודה בשלישי שעבר, בעודי הולך ברחוב החשמונאים, בדרך הביתה. אאל"ט , בצהריי היום
) תקשיבו למילים. תתחברו למוסיקה
3. הרולינג סטונס', סטיספקשין (לא מוצא סיפוק, עדיין , מכל מה שאני עושה, או לא עושה, אם מיק ג'אגר לא מצא סיפוק בסיקסטיז, אז מי אני שכן). מוסיקה סטלנית, אני כאילו כמו... טוב , לא משנה , עזבו. הנה הפוסט שלי :

תודה על יום נפלא!

בס"ד שבוע טוב חברים/ות יקרים/ת שיר חדש פרסמתי, בפחות מחצי השעה האחרונה שנולד ברוך ד' מהשראת התמונה האנימצית כל בוקר שמתעוררים חייבים לומר בהודיה לבורא תודה על יום נפלא

למעלה