שלב 2 משרלרואה לנאמור

אמיר פז

New member
איזור נפלא לרכיבה

רכבתי באיזור על אופני טורינג מזמן. חודש אוקטובר, זרזיפים עקשניים רוב הזמן וכיף גדול.

רותם 1717

New member
נאמור באמת יפהפייה

הייתי שם לפני 5 שנים וזו עיר קטנה בין הרי הארדנים. לא רחוק משם יש את העיירה דינאר (עם הכביש שעובר בתוך צוק ענק, למי שמכיר) ואת אזור המערות הקארסטיות - האן-סור-לס ורושפור.

DubiStein

New member
חברים - שאלה

מתי לדעתכם (באיזה שלב מספר) ארמסטרונג יתחיל להתקיף?

אם מחר ירד גשם...

אז כבר מחר תהיה התקפה בפאבה. אני לא יודע עם של USPS, אבל הקבוצות הבולטות ינסו לבצע תרגילים כבר מחר.

מהמובילים?

אני אתפלא מאד אם צעד כזה יבוא מכיוון אולריך, ובטח שלא מאיו ושאר הציפלוחים.

טיראן מ

New member
לא יודע אם זה נחשב "התקפה" ...

אבל אין ספק שהנג"ש הקבוצתי אמור לספק לו פער מול יריביו המרכזיים. לגבי התקפה אמיתית. להערכתי לאחר 10 ארמסטרונג ילבש צהוב (או לפחות יוביל בזמן משמעותי יותר מול יריביו המרכזיים).

DubiStein

New member
נג"ש קבוצתי הוא רק בסוף לא?

בוודאי יוספוסטל/ארמסטרונג יתקפו קודם לכן? לגבי שלב 10 - מה ההימור הכי מוקדם שלך להתקפה של ארמסטרונג? נ.ב. מדברים על זה בפרשנויות ביורוספורט/צרפת?

טיראן מ

New member
אחד השלבים היפים לצפייה...

רואים היטב את ההבדל בין הקבוצות המתמחות בנג"ש (בעיקר הרכבת הכחולה שרכיבת הנג"ש שלה היא חגיגה לעיניים) לבין שאר הקבוצות שנראות כמו הפלוטון בנחשון בשבת (בלי לפגוע).

DubiStein

New member
נהדר!

לא יודע למה חשבתי שזה לקראת הסוף נראה לי שזה יהיה זרז לתקיפות ביום הבא?

פוסטל זכתה בנג"ש הקבוצתי...

שנה שעברה בפעם הראשונה. המומחים האמיתיים הם ליברטי סגורוס (לשעבר אונסה), הם באופן קבוע מנצחים נג"ש קבוצתי (ואם לא אז הם בצמרת).

טיראן מ

New member
זהו, שלא בטוח ....

החוק החדש (והמטומטם, אני אומר בפעם ה-1000) לא מאפשר לקבוצות לאבד יותר מדי זמן בשלב הזה. בהתחלה דיברו עם מקסימום 2 וחצי דקות. אח"כ הביאו איזו טבלה ארוכה של דירוג בשלב. בקיצור, נראה לי שקבוצות מסויימות (בד"כ קבוצות מטפסים) שבעבר איבדו דקות רבות ויקרות בנג"ש יטיילו ביום רביעי ולא יפסידו זמן רב. חבל.

zorka

New member
דוקא די בטוח...

אמנם זה לא יאפשר לו לצבור את מירב היתרון מהקטע, אבל בהחלט יספיק כדי שמקטע זה ועד להרים הוא יכסה על 8 השנייות מהמוביל ויהיה צהוב. ומסכים, החוק אכן לא חכם במיוחד. אבל מה לא עושים כדי להקטין את הסיכוי של ארמסטרונג לזכות בפעם השישית.

aFish

New member
ראיתי עכשיו שזה לא לגמרי מדוייק...

או שהחוק החדש הוא ממש מסובך ואני לא מבין אותו. תאורטית (ואולי גם מעשית) רוכב יכול בהחלט לאבד יותר זמן וזאת במידה ואינו מסיים בין ה-5 הראשונים בקבוצתו שלו: Riders who arrive on their own after the 5th rider in their team will be credited for the general ranking with the actual time they took to complete the stage.

למעלה