K kelly7i New member 4/2/08 #117 שתי מפגרות יפות, שיודעות להצטלם כמו שצריך- מתחילות לבכות! שוש, שאני לא יעשה עליכם סידרת דרמהXD מי שלא פוטגנית פה ונראית נוראי איטס מי, the one and the only XDD
שתי מפגרות יפות, שיודעות להצטלם כמו שצריך- מתחילות לבכות! שוש, שאני לא יעשה עליכם סידרת דרמהXD מי שלא פוטגנית פה ונראית נוראי איטס מי, the one and the only XDD
K kelly7i New member 4/2/08 #108 צריכים להביא לך פרס! בתור מלכת הדיליי XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מיקי, הרגת אותי. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD "תמונות מהמפש!" חצי שנה אחרי! XDDDDDDDDDDDDDDDDD
צריכים להביא לך פרס! בתור מלכת הדיליי XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מיקי, הרגת אותי. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD "תמונות מהמפש!" חצי שנה אחרי! XDDDDDDDDDDDDDDDDD
L Little McMickey New member 4/2/08 #111 ../images/Emo28.gifחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDDDDDDDDDDDD מה אני יעשה שכחתי שהיו לי בכלל במצלמה חחחחחחחח וסיוון הזכירה לי
../images/Emo28.gifחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDDDDDDDDDDDD מה אני יעשה שכחתי שהיו לי בכלל במצלמה חחחחחחחח וסיוון הזכירה לי