אז תזלזלו. היא בקורס טייס|חיי
I intertemp New member 19/3/07 #33 חשבתי שזה אמור להיות תחרות יופי חלולה ושטחית כזאת עם התעסקות במראה החיצוני, מי עושה הכי פחות פאשלות בתחרות הכשרונות ומבטיחה הכי טוב שהיא תביא לשינוי בעולם, לשלום, אחווה וקץ לרעב...
חשבתי שזה אמור להיות תחרות יופי חלולה ושטחית כזאת עם התעסקות במראה החיצוני, מי עושה הכי פחות פאשלות בתחרות הכשרונות ומבטיחה הכי טוב שהיא תביא לשינוי בעולם, לשלום, אחווה וקץ לרעב...
L Liraz 6q New member 15/3/07 #20 שגיא?? התיכן שאתה בנזוגה לחיים של קארין ולא ידענו על זה? חחח נראה לי שהשם שלך הוזכר בכתבה איזה 6-7 פעם..
שגיא?? התיכן שאתה בנזוגה לחיים של קארין ולא ידענו על זה? חחח נראה לי שהשם שלך הוזכר בכתבה איזה 6-7 פעם..
L Liraz 6q New member 15/3/07 #23 עיתון העיר.. "את שגיא אני אקח איתי לאי בודד" "עם שגיא אני אוהבת להתרכבל בבית" "החבר שגיא קינן" "שגיא" "שגיא" "שגיא" חחח הבנת ת'רמז:]
עיתון העיר.. "את שגיא אני אקח איתי לאי בודד" "עם שגיא אני אוהבת להתרכבל בבית" "החבר שגיא קינן" "שגיא" "שגיא" "שגיא" חחח הבנת ת'רמז:]
ס סנטה New member 16/3/07 #26 ../images/Emo2.gif וואלה,כתוב שגיא קינן טוב זה לא אני. אני לא חבר שלה..יכול להיות שיש עוד שגיא קינן אבל לא באילת. או שהעיתון עשה טעות.
../images/Emo2.gif וואלה,כתוב שגיא קינן טוב זה לא אני. אני לא חבר שלה..יכול להיות שיש עוד שגיא קינן אבל לא באילת. או שהעיתון עשה טעות.
H H a V i T u S h New member 23/3/07 #34 לאחר בירור.... גם לחבר של קארין המדהימה שלנו קוראין שגיא קינן. אבל שגיא אתה עדיין יכול להשוויץ...