בריטני סנואו

טאג+מאמר ../images/Emo127.gif

וביום שבת כשיהיה לי יותר זמן, אני אשמור את ככככככללללל התמונות שהעלת [כולל התמונות של אורלי על ג'ייג'יי והתמונות של קרן], ואעלה אותן לגלריות.

הן ממש יפות...

מאיפה לקחת אותן? ז"א, אם יש אתר מסוים, אפשר להכניס אותו לקישורי הפורום. חוץ מזה, אני חייבת לציין שאת עושה עבודה ממש טובה בפורום. את ועוד כמה, אבל על זה נדבר בעדכון ביום שבת.

M a r y J a n e

New member
התמונות מהממות!!

אם כבר יש פה מישהי שצריכה להעלב שלא מגיבים לה ... זאת אני

../images/Emo68.gifהפתעה!../images/Emo68.gif

אז ככה, לאחר מחשבה עמוקה (יא רייט) החלטתי להמשיך עם "ספיישל בריטני סנואו" כל השבוע. (צווחות של אושר ממלאות את הפורום...
) היום הייתה לי פעולה בצופים, אז לא תירגמתי כתבה, או פרטים, או סיכמתי על הדמות, או נתתי לינקים לאתרי בריטני. (זה בהמשך השבוע) למרות זאת עשיתי משהו חביב למדי. (לדעתי) הכנתי לכם... (תופים)
רקע של בריטני סנואו!
אז נכון, זה לא הרקע הכי מדהים בעולם (והוא גם לא מתיימר להיות כזה) אבל השקעתי בו המון אנרגיה (התוכנה הזו משוגעת יותר מהמורה שלי למתמטיקה
) ואני חושבת שהוא יצא דווקא נחמד למדי.
תהנו! בהזדמנות זו אני רוצה להודות לכל מי שהגיב בשירשור.
ולאורלי- התגובה שהגבתי לך בסיכום מתייחסת גם לתמונות. הן היו מהממות ומאוד נדירות! (בשבילי
) נ.ב גרסא זו של הרקע היא לא גרסתו המקורית. איכות הצבע של הגרסא המקורית הרבה יותר טובה, ונאלצתי להפוך אותה למה שהיא כיום בשביל להעלות אותה לפורום. בכל מקרה- מי שרוצה את הגרסא המקורית (
) מוזמן לפנות אלי במסרים.

../images/Emo68.gifהמשך הראיון!../images/Emo68.gif

הנה המשך הראיון שתירגמתי לכם שלשום.
אני אבקש מכם להגיב, כי אתם פשוט לא מגיבים ולי נראה שאין טעם להמשיך עם הספיישל הזה אם לאפאחד לא אכפת.
=מראיין
=בריטני
הטיפול בעור של בריטני!
:מהו סוג העור שלך?
: העור שלי הוא די יבש, ולכן אני משתמשת לקרם לחום לפני השינה ובמהלך היום.
:מה משטר הטיפול בעור שלך כולל?
:במוצרי ניקוי הפנים של פרואקטיב, לחות לפנים בלילה וטיפול אינטנסיבי מתחת לעיניים בבוקר. (כמוני! בקשר לעיניים.)
:מהם המוצרים המועדפים עליך לטיפול בעור?
: אני משתמשת בפרואקטיב, זירה (Zirh), ארוכיור ובלחות האינטנסיבית של דמולויגיקה.
אופנה!
:איך היית מתארת את סגנון הלבוש שלך?
: אני חושבת שהוא צעיר וסקסי ובו זמנית הוא גם קלאסי, טבעי ומהנה. (
איזה צניעות)
:מה את נוהגת ללבוש בבית?
: אני הולכת על המראה הפשוט והצבעוני ועם זאת תמיד צבעוני ונשי. (
מי מקפיד כ"כ על לבוש בבית?)
: ומה את לובשת כשאת יוצאת בלילה או לאירועים רשמיים?
: כשאני יוצאת בלילה אני אוהבת להתלבש קצת פאנקי או ע"י חולצה מגניבה ומכנסיים פאנקיות, או ע"י חולצה שחורה וסקסית שחושפת בדיוק את הכמות הנכונה של העור, ולא יותר מדי. אני גם אוהבת מכנסיים שמותאמים לי- בדרך כלל בצבע שחור.
: ואיזה חנויות את אוהבת?
: אני אוהבת את GUESS, XOXO, TOMMY HILFIGER, KENNETH COLE. אני אוהבת גם את BCBG. ואני גם אוהבת כשאני בניו יורק לקנות ב-H & M. (הייתי שם, וזו חנות ממש נהדרת עם בגדים מדהימים במחירים ממש טובים.)
הזמן הפנוי של בריטני!
: מה את עושה בימים החופשייים שלך?
: אני נהנת להסתובב עם חברים וללכת לחוף, או לסרט. אני אוהבת קניות. (ומי לא?
) אני מנסה לדחוף אליהם כמה שאפשר... אני אוהבת לרוץ. וכמובן, שאני תמיד מנסה להשלים את שעות השינה.
: מה את עושה בשביל להתפרע קצת ולהנות?
:אני אוהבת להסתובב עם החברים שלי, ואני נהנת ממוזיקה. אני אוהבת ללכת למועדני נוער, לבתים של חברים, לנהוג קצת... אני אוהבת לצחוק ולהשתובב.
: ומה את עושה בשביל להרגע?
: אני חושבת שללכת לסרטים זה מרגיע... גם אמבטיות קצף, או להתכרבל עם פופקורן ולצפות בסרט אקשן. מצד שני, אני אוהבת גם ערבי בנות וסתם לדבר.
שאלות מהירות לבריטני!
: מהו מוצר היופי שאת לא יכולה לחיות בלעדיו?
: מאק ליפ-גלוס.
:מהו הצבע האהוב עליך?
: אין לי ממש צבע אהוב... זה תלוי במצב הרוח שלי. אני הכי אוהבת צהוב... וורוד... ותכלת... וירוק-לימון.
:איך היית מתארת את עצמך?
:קופצנית, מגוונת ונלהבת.
ועוד קצת שאלות לבריטני...
:מה הדבר הכי משוגע שעשית בשביל לתפוס את תשומת הלב של בחור/ בחורה? (
?)
:ניסיתי להרשים איזה בחור וסיפרתי לו שאני יודעת לנהוג. בדיוק קיבלתי רשיון ורציתי להראות לו איזו נהגת טובה אני אז נכנסתי למכונית... שמתי את המשקפי שמש שלי... שמתי מוזיקה וחשבתי שאני סופר מגניבה... עד שאיזה אוטובוס עצר לפני ואני במקום ללחוץ על הבלמים לחצתי על הגז וכמעט התנגשתי באוטובוס. (טעות של בלונדינית טיפוסית
) הבחור עוד לא הפסיק לצחוק...
:מה חיבבת בו?
: הוא היה חמוד... בעצם אני לא ממש יודעת במדויק.
:ומה הייתה התגובה שלו למה שקרה?
: הוא לא הפסיק לצחוק ועדיין לא הפסיק לדבר על "תאונת האוטובוס."
:האם מה שעשית עבד?
: לא ממש... הזמנתי אותו לנשף הסיום והוא סירב. (אוווווווווו... בטח יש כמה מאות שמוכנים לתפוס את מקומו.
)
: והאם בסוף הייתם ביחד? (איזה חטטן...
)
: לא, הוא לא ממש חיבב אותי.
הסוף!
<

M a r y J a n e

New member
יפה!!!

זה היה ממש יפה, ומעניין לקרוא :) אני בטוחה שהבחור הזה שסירב לה מצטער היום על הרגע! כל הכבוד, דניה :)!!!

למעלה