גלרייה לקירה- הזוכה בסקר

elena16il

New member
לגבי קירה -הדמות.. לא השחקנית

אני לא כל כך מבינה למה כמעט כולם אמרו שאותה הכי אוהבים בסדרה אחרי קטיה, לדעתי הדמות שעשו לה מאוד לא מציאותית.. אם רוצים להראות לנו כמה היא חכמה, יפה וטובה, לא הגיוני איך שהיא מתייחסת לקטיה לאורך כל הדרך.. תזכרו בפרקים הראשונים (שעכשיו מראים אותם) איזה מגעיל היא מתנהגת.. הלמשל, יא פיטרה את קטיה, וזה למה?.. רק כי היא לא הסכימה להלשין לה על אנדרי?.. ובסוף כשלככככולם כבר היה ברור שבלי קטיה החברה תתפרק, ושהיא עושה באמת טובה שמסכימה להשאר, היא עדיין במשיכה לתקוף אותה ולהאשים אותה בזה שהיא רוצה לגנוב להם את החברה.. לי אישית אין שום חיבה לקירה.. עם כל הכבוד, בכל מה שקשור לקטיה היא מראה את עצמה בתור בן אדם טיפש ומגעיל.

white angels

New member
ברור שהיא תתנהג כמו שהיא מתנהגת..

הרי בפרקים של עכשיו שהקפיאו היא די מפחדת מזה שקטיה חוזרת ושאנדריי יחזור אליה אז בגלל זה היא בגישה של-קטיה גנבה את החברה..היא מעדיפה שקטיה לא תחזור,ומתרצת את זה בכך שקטיה גנבת וכו'.. ולמה היא לא מציאותית? היא מציאותית כי היחס שלה זה אשכרה היחס שנותנים למכוערות,היא לא צריכה להיות נחמדה אליה,וגם לפני שהיא גילתה את האמת על קטיה ואנדריי,קטיה הייתה מאוד מקורבת לאנדריי,ידעה את כל הסודות שלו וזה מה שגרם לקירה להיות כ"כ מגעילה אליה.. וראסמי,הדמות הנשית שאני הכי אוהבת אחרי קטיה זו יוליאנה ולאו דווקא קירה כי היא אחלה של בנאדם והיא מקרינה הרבה אופטימיות..יכול להיות שהרוב בחרו בקירה כי האמת חוץ מכל הקטע עם קטיה היא בנאדם טוב-איך שהיא תמכה בסבטה עם הבעל שלה ועוד דברים..

elena16il

New member
זאת בדיוק הסיבה

בגלל זה אני אומרת שהיא לא מצואותית: זה בלתי אפשרי שאדם הוא בן אדם טוב, ובאותו זמן להרשות לעצמו להתנהג בצורה כל כך מגעילה כלפי אדם שסך הכל לא עשה לה שום דבר רע.. וזה זאת אומרת "זה היחס שנותנים למכוערת"? אם אדם הוא חכם ובמיוחד אם הוא נחשב ל"טוב" לא ירשה לעצמו בחיים להיחס ככה לאדם אחר, וזה בכלל לא משנה מי האדם הזה..

m2love

New member
לא מסכימה בכלל.

ההפך,קירה ממש מציאותית. יודעת גם למה?כי היא לא מושלמת.. היא אולי בנאדם טוב,טובת לב,עוזרת ותומכת והכל..אבל היא אוהבת את הגבר שלה ומגנה עליו,ואני בטוחה שכל אחת הייתה נוהגת ככה כלפי קטיה כמו שהיא עושה.. אין בנאדם שהוא מושלם,ובגלל זה היא מציאותית כי היא לא מושלמת..אולי היא מתנהגת כלפי קטיה באופן מגעיל,אבל יש לה סיבות לכך,היא רוצה להגן על הגבר שלה ! ואם כבר..קטיה לא מציאותית.אולי היא דמות מדהימה והיא הדמות האהובה עליי..אבל היא יותר מדי מושמלת. היא גם חכמה,נבונה,טובת לב,חרוצה,מדהימה,ועכשיו היא גם יפה..עכשיו תגידו שהיא לא יפה אבל היא אמורה להיות יפה,זה לא משנה איך עשו אותה העיקר זה המטרה שהיא אמורה להיות יפה! לקטיה אין שום חיסרון..אין לה בכלל חסרונות..והיא לא מציאותית היא יותר מידי מושלמת..ואין דבר כזה בחיים שלנו..! ואולי בגלל שקטיה יותר מדי מושלמת וקירה יותר מציאותית יותר אמיתית כזאת,אז אולי יש כאלו המעדיפים את הדמות של קירה!

elena16il

New member
כן ולא..

זה נכון שלכל אחד יש את זכות להגן על הגבר שלה.. אבל בין להגן על הגבר שלה לבין להתנהג בצורה כל כך מגעילה הדרך מאוד ארוכה. וכמה שזה מצחיק- בעניין הזה קטייה מציאותית הרבה יותר, היא טובת לב, ואדם שהוא טוב לב בסופו של דבר לא יעשה שום דבר רע לאף אחד, לא משנה כמה הוא סופג (חוץ מאלה שהם סופגים המון ובסוף הופכים לפסיכופטים ששונאים את כל האנושות - אבל זה בכל זאת יחסית נדיר..). הבעיה היא שמהפרק הראשון, קטיהסופגת את רוב העלבונות והשנאה דווקא מקירה (הטובה והחכמה), ושימו לב שבהתחלה אפילו את הסיבה לקינאה של אנדרי לא היה לה.

m2love

New member
בסדר..

את צודקת שבהתחלה לקירה לא כלכך היה לה סיבה לשנוא את קטיה. אבל עדיין..קירה יותר מציאותית כי לפחות היא אנושית לא מושלמת מידי כמו קטיה,כי קטיה יותר מידי מושלמת! תגידי עשו לה איזשהם חסרונות לקטיה?לא עשו אותה מושלמת באופן מדהים! לקירה לא היה את הזכות כך להתנהג כלפיה קטיה..אבל עדין אף אחד לא מושלם..ובחברה שלנו ככה מתנהגים כלפיי אנישם הנראים מכוערים,שונים,מוזרים..! את אולי צודקת שאם קירה כזאת טובה וחכמה וטובת לב היא לא הייתה נוהגת כלפי קטיה.. אבל קירה היא אפשר לומר מהמעד "הגבוה" וככה היא רגילה..הי אלא רגילה לראות אנישם כאלו שונים ומשונים כמו קטיה..וגם אפחד לא מושלם היא לא יכולה להתנהג בצורה מדהימה כלפיי כולם !

elena16il

New member
לקטיה היו חסרונות

שהיא הצלחה להתגבר עליהם.. חוסר ביטחון עצמי בעיקר, חוסר טעם, חוסר מסוגלות להתמודד עם כל מיני דברים שקוראים סביבה.. הרעיון של הסידרה הזאת הוא הרי להראות שאם רוצים אפשר להיפטר מכל החיסרונות.. וזה בדיוק מה שקטיה (בעזרת יוליאנה) עשתה.

m2love

New member
נו בסדר..

אבל הנה עכשיו היא מושלמת ! אבל תביני דבר אחד..אי אפשר להפטר מכל החסרונות.. בכל דבר תמיד יהיה חיסרון. זה לא מציאותי להיות מושלם בלי כל חיסרון ! הנה עכשיו יש לה בטחון והכל , ואפשר לומר שהיא מושלמת מבחינה מסוימת..אבל אין דבר כזה במציאות! לפי דעתי קטיה מושלמת לא עשו לה חסרונות,היו לא אבל היא התגברה עליהם.. תמיד בכל הסדרות והסיפורים הגיבורה הראשית לא מציאותית , כי היא הכי מושלמת.

white angels

New member
דווקא אני מסכימה עם elena16il

כי קטיה לא מושלמת כי עובדה שלפני השינוי שעברה היא הייתה תמימה,והצליחו לעבוד עליה וכל החוסר הביטחון שלה..וזה שעכשיו היא עברה שינוי זה לא אומר שהיא מושלמת-הנה עכשיו,היא כועסת על אנדריי ואם היא הייתה כלכך טובת לב,מדהימה חרוצה נבונה ובלה בלה בלה היא הייתה ישר סולחת לו.. וחוץ מזה שעכשיו היא נהייתה יותר פיקחית וחשדנית לגבי הסביבה... אם כבר משהו לא מציאותי זה שהמכוערת מתחתנת בסוף עם הנסיך שלה והכל מסתדר והם חיים באושר ועושר..

m2love

New member
נו בסדר..

כל אחד והדעה שלו. אני מסתכלת על זה בצורה כזאת,ואתם מסתכולת על זה בצורה אחרת. כל אחד והדעה שלו. ולא משנה מה תגידו אני עדיין אחשוב בצורה שאני חושבת בה,לגבי קטיה והסדרה. אז אין טעם אפילו לויכוח. אני מכבדת את הדיעה שלכם אבל עדיין לא מסכימה. אז יאללה ניגמר הויכוח
חחחחח יאאא מחר ההפלגה

white angels

New member
חח זה לא ויכוח בכלל..זה דיון../images/Emo3.gif

ואין לנו שום כוונה לשנות את הדעות שלך,אני מכבדת אותם וזכותך לחשוב ככה
את חושבת ככה אני חושבת משהו אחר והיא חושבת משהו שונה,זה בסדר
אז מה,את מפליגה ועוזבת אותנו?
תהני,תבלי,תעשי חיים ותחזרי כמה שיותר מהר! אני אתגעגע
אוהבת הכי שבעולם

m2love

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif