החפירה השבועית. ../images/Emo3.gif../images/Emo142.gif
ברוק: דווקא היא לא הייתה עד כדי כך גרועה... למרות שאני קצת מעוצבן שהיא נשארה, לא הגיע לה להגיע למקום כל כך נמוך... וחוץ מזה היא קצת משעממת אותי, למרות שהיא דיי חמודה.
ג'ואני: מהממת, פשוט מהממת. לא יכולתי לצפות ממנה לטוב יותר, כי לא יכול להיות טוב יותר. היא משדרת משהו של סופר-מודל בתמונה הזאת, ואני מת על זה. היא מדהימה, היא מהממת... נראה לי שמצאתי פייבוריטית חדשה.
ג'ייד: היא פשוט מפלצת לדעתי. היא מדכאת את ג'ינה, ואז מתפלאת שג'ינה מתייחסת אליה מכוער. למה, מה רצית, שהיא תתנהג אלייך יפה? שונא אותה. פשוט שונא אותה. הייתה צריכה לעוף במקום וונדי קודם, ואז היינו נפטרים ממנה. אה, והתמונה לא טובה כל כך.
ג'ינה: אני חייב לומר שהתרגזתי קצת כשהיא הודחה. מסכנה, ג'ייד מתנכלת לחייה, מתסכלת אותה עד ייאוש... מה הפלא שהיא הייתה כל כך לא בטוחה בעצמה? כל כך ריחמתי עליה, וכל כך שנאתי את ג'ייד... למרות שידעתי מראש שהיא תעוף. אבל עדיין, זה ממש מרגיז אותי וגורם לי לשנוא את ג'ייד. וגם יש לי הרגשה שג'ניס ניסתה להתעלל בה לכל אורך הארוחה... אוף!
דניאל: עוד תמונה מדהימה, ושוב ההבעה הזאת. ההבעה הזאתי אכן מהממת, אבל כבר נמאס. למרות שהיא יפה ברמות קשות, ההבעה הזאת חוזרת על עצמה שוב. ושוב. ושוב מהשבוע הראשון. אבל הפוזה מעולה, וגם השיער והכל... היא בין המתמודדות החזקות בתחרות לדעתי.
לזלי: אין לי שום דבר רע להגיד על התמונה הזאת. מדהים מדהים מדהים. למרות שהיא לא הכי יפה במציאות, התמונה הזאת שלה היא כ"כ אופנה עילית שבא למות. ואני מצליח לזכור אותה אחרי הפרק, שזה ממש טוב לדעתי, כי זה אומר שהיא משתפרת ויותר שמים לב אליה מאשר למתמודדות האחרות.
מולי סו: היא ממש יפה לדעתי, והתמונה מוצלחת. בכללי אני אוהב את המראה שלה, אבל יש בה משהו שמעצבן אותי קצת... אבל בינתיים היא בין המתמודדות החזקות בתחרות.
ננה: היא בגדה בחבר שלה. אני עדיין בשוק. אומנם התמונה מדהימה, אבל קיצונית מדי. היא יודעת שהחבר שלה מתגעגע אליה וצריך אותה, ומה היא עושה? מנשקת את הדוגמן בנשיקה צרפתית! כל כך מגוחך. וגם מעצבן אותי קצת. אבל היא עדיין בין הפייבוריטיות שלי.
פורונדה: אכן תמונה יפה מאוד! וגם מול השופטים היא הייתה דיי טובה... אבל לא נראה לי שהגיע לה להיקרא ראשונה. אומנם היא הייתה ממש טובה, אבל לא הכי טובה. אבל מה שנעשה נעשה, ואולי זה בכל זאת הגיע לה. היא ללא ספק השתפרה מאוד מהשבוע עם הקרחות, ועכשיו היא בין החזקות שם.
שרה: היא נראית כמו כוכבת פורנו בתמונה הזאת. בהחלט לא כמו עורכת דין... והעובדה שהגבר הוא עם החולצה פתוחה זה רק תורם להרגשה. התמונה הזאת דיי איומה, ובטוח לא מתאימה לאדיטוריאל או לקטלוג או למה שזה לא יהיה. והליפסטיק האדום שנתנו לה בהחלט לא עוזר. אז לסיכום, אני מעוצבן מעט מההדה שידעתי בנוגע אליה, שונא את ג'ייד ובהלם ממה שננה עשתה. אבל עדיין, הפוטושוט היה מדהים, וללא ספק יש למה לצפות בפרק הבא... אני רק מקווה שאני אצליח לחכות עד אז.