חחחחחחח פסטיבל העגבנייה!?
A AvtipuS New member 11/10/06 #19 ../images/Emo124.gifתזכורת- מחר מפגש ../images/Emo124.gif מחר אחרי 12:00 בעזריאלי, וזהו, נכון שלא שכחתם? לי אישית עדיין אין מושג מתי אני בא...
../images/Emo124.gifתזכורת- מחר מפגש ../images/Emo124.gif מחר אחרי 12:00 בעזריאלי, וזהו, נכון שלא שכחתם? לי אישית עדיין אין מושג מתי אני בא...
K K i p New member 11/10/06 #22 מישהו יכול להביא את הליריקס של כל השירים מהדיסק החדש? ואת השמות של השירים לפי הסדר? כי באמפי3מיוזיק אין את המילים לחדשים
מישהו יכול להביא את הליריקס של כל השירים מהדיסק החדש? ואת השמות של השירים לפי הסדר? כי באמפי3מיוזיק אין את המילים לחדשים
B B a m b o o k New member 11/10/06 #23 ואיך אנחנו אמורים לדעת אותם? ומן הסתם לא יהיה את זה באמפי3מיוזיק.. הדיסק עוד לא יצא להזכירך...
K K i p New member 11/10/06 #24 אמ... יש פה אנשים שהיו בהופעות ומכי רים... >< לי לא יצא בגלל הצבא... :\ ואמ.. סתם לידע כללי... באמפי3מיוזיק יש כמה מילים לשירים שעוד לא יצאו... והיו רק בהופעות נתקלתי השבוע בכמה...
אמ... יש פה אנשים שהיו בהופעות ומכי רים... >< לי לא יצא בגלל הצבא... :\ ואמ.. סתם לידע כללי... באמפי3מיוזיק יש כמה מילים לשירים שעוד לא יצאו... והיו רק בהופעות נתקלתי השבוע בכמה...
A AvtipuS New member 12/10/06 #25 שירים שיהיו התחרות האולימפית כל המילים הכי יפות אם את בעניין פקיד אפרורי משה מקנא (?) זה מה שאני יודע
שירים שיהיו התחרות האולימפית כל המילים הכי יפות אם את בעניין פקיד אפרורי משה מקנא (?) זה מה שאני יודע
H Hezi The One New member 12/10/06 #29 משה מקנא../images/Emo6.gif אתה יודע שזה לא שיר של שייגעצ נכון?
A AvtipuS New member 12/10/06 #31 סתם יגאונים ../images/Emo6.gif אסור לעבוד על אנשים בימינו? טוב אז לא ידעתי את זה#^%$&$&%$ תהרגו אותי שאני לא גרופי של שייגעצ כמוכם בסדר!? ושאני לא שמעתי תשיר אפילו פעם אחת &^$@*&@$^&!#)&^
סתם יגאונים ../images/Emo6.gif אסור לעבוד על אנשים בימינו? טוב אז לא ידעתי את זה#^%$&$&%$ תהרגו אותי שאני לא גרופי של שייגעצ כמוכם בסדר!? ושאני לא שמעתי תשיר אפילו פעם אחת &^$@*&@$^&!#)&^
A AvtipuS New member 12/10/06 #35 נו עכשיו שהורדתי את זה אני שומע שזה לא שייגעצ נו מה! אם לא שמעתי מאיפה אני אמור לדעת!?
H Hezi The One New member 12/10/06 #36 עכשיו אתה יוצא יותר דבילD: כי יובל שר את זה...כאילו זה פשוט לא היה כששייגעצ קמוP: אין לי כח להסביר... נו הנה אני יוצא למפגש><
עכשיו אתה יוצא יותר דבילD: כי יובל שר את זה...כאילו זה פשוט לא היה כששייגעצ קמוP: אין לי כח להסביר... נו הנה אני יוצא למפגש><