היום ב-
אנשים

../images/Emo68.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo150.gif

הערב ב-21:00 מירב שרמן, תומכת לידה, מפתחת ומנחת ´מודעות וסת' תגיע לפורום פמיניזם ותענה על שאלות הגולשים בנושא מודעות וסת. אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם כבר עכשיו. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=68&msgid=69106358
אדם שוקן (אלן רצם),ה"דוגמן" מהתכנית מכת מדינה יגיע ב-21:00 לפורום ויענה לשאלותיכם. שרשרו לו שאלות כבר עכשיו בפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1392&msgid=68951035
אל תפספסו הערב ב-21:30 את "הלהקה" http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=27652
מיכל לוי, הלא היא יסמין(יסי) מפיק אפ תתארח LIVE ב-BlogTV ב-22:30 ותענה לשאלות הגולשים. שרשרו לה שאלות כבר מעכשיו! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/viewMsg.asp?forum=1308&msgid=68926873 ל-BlogTV: http://www.tapuz.co.il/blogtv

Jasper Jasper

New member
נצל"ש ../images/Emo58.gif

ראיתי עכשיו שוב את הסצינות של ג'ניפר על הגשר ואח"כ בבית אחרי התאונה של ג'ק,ואני חייב לומר שוב שמיסי הייתה פשוט מדהימה. הופ ופרנקי יכולים למות.מעצבנים. ועוד משהו-4 מעריצי פרנקי וג'ניפר האלה ברשת מעצבנים אותי.יחד עם כל תומכי ריילי האלה.בלעע. מישהו יכול להסביר לי איפה חיים מעריצי ריילי שהם נותנים הערות כמו:"אני מת על איך שריילי כותב את אוסטין וקארי כדמויות חכמות שיודעות מה סמי עושה.אני לא מבין את כל אלה שאומרים שזה מחזור בכלל,הרי יש פה את ניקול! אין,המרובע הזה שולט!" ?

Days Eden

New member
מיסי בהחלט מדהימה../images/Emo58.gif..../images/Emo103.gif

רק קטע שקצת היתה הגזמה זה שג'ניפר כאילו הולכת לקפוץ מהגשר כדי למוא את ג'ק בעצמה-זה קצת יותר מידי... ובקשר לכל מעריצי ריילי ופרנקיפר(ג'ניפר ופרנקי) זה בטח 4 הבנים של ריילי..בגלל זה אני לא נכנס לוויכוחים בפורומים אמריקאיים-כי אם אנשים מעצבנים אותך אתה לא יכול לתת להם מכות-ואל תגיד שלא בא לך לתת מכות לאותם 4 מעריצים...

Jasper Jasper

New member
אני דווקא כן נכנס איתם לויכוחים

אבל מהר מאוד אני מתעייף מזה כי הם טיפשים מדי. "פרנקי וג'ניפר יצאו ביחד בתיכון,הם הסופרקאפל האמיתי פה.ג'ק סתם נדחף והרס להם" WTF

Days Eden

New member
סופרקאפל...../images/Emo58.gif..../images/Emo103.gif

ג'ניפר ופרנקי יצאו בתיכון והם הסופרקאפל-מזכיר משהו? שון ובל יצאו בתיכון והם הסופרקאפל... ג'ניפר ופרנקי יפרדו לאלתר! ושון ובל ימותו לאלתר!

Jasper Jasper

New member
בדיוק

הנה מה שקרה באמת:ג'ניפר ופרנקי יצאו בתיכון.ג'ניפר לא רצתה לשכב עם פרנקי,אז הוא שכב עם המורה שלו באוניברסיטה.ג'ניפר ופרנקי נפרדו.חזרו להיות ביחד,הוא נסע לאוניברסיטה ושלח לה מכתב בה הוא נפרד ממנה.אחרי כמה שנים התברר שהוא בעצם אח של קתרינה וון לושצ'ר ושהשם שלו הוא בעצם פרנסואה,כלומר הוא שיקר לה מהרגע הראשון. הנה מה שקרה לפי ריילי:ג'ניפר ופרנקי היו הזוג הכי טוב בעולם.פרנקי נאלץ לנסוע לאוניברסיטה וג'ניפר לא יכלה להצטרף אליו בגלל שאליס הייתה חולה והיא נאלצה להישאר בסאלם ולטפל בה,ואז היא התחילה לעבוד בספקטטור ופגשה את ג'ק.

hillator

New member
שכתוב היסטוריה

מזכיר לי שמייק וקרי התחילו להתידד אמרו שהיא הייתה דלוקה עליו בתיכון.. חבל רק שהוא היה נשואי+ילד אז ומה שריילי לא מבין שאנשים לא חיים כל החיים שלהם עם אהבה מהתיכון! כאילו אהבות מהתיכון זה הדבר הכי לא רציני בעולם

Days Eden

New member
דבר כזה ממש מעצבן אותי...../images/Emo103.gif

כאילו הוא מוציא את הצופים טיפשים שלא יודעים מה באמת קרה-אני לא ידעתי מי זה בכלל פרנקי(התחלתי לראות מימי פיטר) אז כשהוא חזר באמת חשבתי שהם היו הסופרקאפל-ועכשיו שאמרת לי מה באמת קרה זה עוד יותר מעצבן אותי!

Jasper Jasper

New member
הייתה סצינה שממש הכעיסה אותי

שפרנקי כאילו מוצא מכתב שג'ניפר כתבה לו בתק' שהיא נשארה בסאלם ו"טיפלה באליס" אבל לא שלחה,ואז פרנקי התחיל להתבכיין(ברצינות אבל,הוא התחיל לבכות לה שם) וכל הסצינה בעצם נועדה בשביל לומר שאם ג'ניפר הייתה שולחת את המכתב אז היא וג'ק בכלל לא היו עכשיו ביחד. אני ממש לא מבין את זה.כשפרנקי חזר ב1990 מעריצי ג'ק וג'ניפר,שהיו רק זוג חדש אז,לא רצו לראות אותו.למה שירצו לראות אותו 15 שנה אח"כ כשהם נשואים ויש להם 2 ילדים?

Days Eden

New member
עושים טובה לצלמים...../images/Emo103.gif

בגלל שפרנקי כזה גמד אז יותר קל להם... ודרך אגב-ג'ק ג'וניור
למה אין מועמדות לדיי-טיים אמי?? רואים שהתפוח לא נפל רחוק מהעץ..

Jasper Jasper

New member
התינוק החדש והבלונדיני

די מעצבן.הוא נראה כאילו הוא מת מפחד ולא מבין מה לעזאזל הוא עושה שם. אבל לפחות זה תינוק אמיתי ולא שמיכה עם קול של חתול.אני בחיים לא ישכח את הסצינה "מיאו,מיאו" "התינוק בוכה!"

Days Eden

New member
../images/Emo6.gif...../images/Emo103.gif

לפחות זאת לא בובה שנראית כמו שטן..

Jasper Jasper

New member
אגב

בשנה שעברה היה כתוב על הקישוט של התינוק JACK PATRICK.כמובן שכל מעריצי ג'ק וג'ניפר שנאו את זה.השנה השם שלו השתנה בפתאומיות לJACK JR.

Days Eden

New member
בנוגע לזה...../images/Emo103.gif

על שם מי היה פטריק?פטריק החבר של בילי? וגם יש כל מיני אמונות בנוגע לשמות-יש כאלה שאומרים שאם אתה קורא לתינוק על שם מישהו שחי אתה גורם לו אריכות ימים(אשכנזים אומרים ככה) והספרדים אומרים שאם אתה קורא לתינוק על שם מישהו שחי אתה כאילו מסיים לו את החיים-מאז שקראו לתינוק ג'ק, ג'ק מת 3 פעמים-נראה לי הבנו איזה אמונה צודקת-לא?

Jasper Jasper

New member
../images/Emo6.gif

כן,על שם פטריק. כשהם היו על האי ג'ק המשיך לומר לג'ניפר שפטריק הוא שקרן ורמאי.ואז יש סצינה שג'ניפר אומרת שג'ק אמר לה שהוא רוצה לקרוא לתינוק על שם פטריק.HUH?

Days Eden

New member
כן זה מוזר...../images/Emo103.gif

שגם אחרי זה הוא המשיך להגיד לפרנקי שהוא לא סומך על פטריק ולא רוצה שיתקרב לג'ניפר..בגלל זה חשבתי שזה על פטריק אחר-טוב נו..ריילי..

Jasper Jasper

New member
ובכלל מה קורה

עם החקירה של ג'ק ופרנקי על פטריק? לפעמים אני לא מבין למה הם מבזבזים זמן על הדברים האלה אם הם לא הולכים להסביר אותם.אבל זה ריילי,אז למה אני מופתע.

abcd80

New member
מזכיר לי גם את רומן ומרלנה

הם היו הסופר קאפל עד שג'ון נדחף

Jasper Jasper

New member
את אומרת שפרנקי וג'ניפר היו

סופרקאפל?
וכן,ג'ון ומרלנה נבנו על היסודות של רומן ומרלנה.כולל הדוק שהפך עכשיו לדאק.

abcd80

New member
לא לא לא

בזה אני איתך! אני מעדיפה את ג'ניפר וג'ק מהסיבה הפשוטה - יש להם כימיה מה שיש לרומן ומרלנה.

למעלה