היום ב-
אנשים

Jasper Jasper

New member
מה שכן בטח מה זה נמאס לה

כל שנה ריילי נותן לה את ה"זכות" לשחק את כל סצינות האיחוד עם ג'ק(שכוללות מאה פנטזיות ואיחוד אמיתי אחד),את סצינות ה"ג'ק מת",סצינות ה"אני לא מאמינה",סצינות ה"אני עכשיו פתאום כן מאמינה למרות שאין לי שום הוכחה,אוי איך אני ישרוד"... ועכשיו גם סצינות פרנקי וג'ניפר *מקיא*

hillator

New member
חחחח

תומכי ריילי מעצבנים את כולם.. אוסטין וקרי דמויות חכמות? יאא רייט.. שמע יש אנשים שטוענים שג'ון חכם.. לך תבין.. וריילי כל כך ממחזר שרואים את קרי ואוסטין על הגג סמי מסתכלת עליהם כמו שקרה בידיוק ב1996.. די שיגוונו!! ההבדל היחיד שאז לדמויות לא היה גם פיצול אישיות... ולא היה דקה 1- קרי אומרת לאוסטין שהגבר הבא שהיא תתאהב בו היא רוצה שזה יהיה לנצח. דקה 2- הם מתמזמזים. דקה 3- חוזרים למטה כאילו כלום. זה לא ניראה כאילו יש סטירה כאן!

Jasper Jasper

New member
נכון

"אני לא מבין איך אתם יכולים לומר שזה מחזור.הרי כ"כ הרבה קרה..קארי בגדה במייק והיא מפחדת לחזור לסאלם,סמי ולוקאס היו ביחד.." אנשים פשוט עיוורים. פרק1:קארי לא רוצה לחזור לסאלם פרק2:קארי חוזרת לסאלם פרק3:קארי לא רוצה להתמודד עם סמי פרק4:קארי עוברת לגור עם לוקאס בדירה מול סמי

hillator

New member
נו ריילי מוסיף לקרי תכונות

בנוסף לצבועה כמו אחותה החורגת המיותרת(בל) והטיפשה שהיא תמיד הייתה.. עכשיו גם לקרי יש פיצול אישיות!

Jasper Jasper

New member
../images/Emo58.gif

בילי תחליט לקחת על עצמה את האשמה בנוגע לתאונה של זאק בשביל להציל את צ'לסי.הופ כמובן תרצה שהיא תשלם,בו ירצה לגלות להופ את האמת אבל צ'לסי ובילי ישכנעו אותו לא לעשות את זה. כל זה נחמד מאוד,אבל בפעם האחרונה שהזכירו את בילי אמרו שהיא בנסיעת עסקים.אז כולם אמורים להאמין שהיא נסעה לנסיעת עסקים,חזרה בשביל לדרוס את הילד של בו והופ(שבכלל איזה מין שכנה זו? זאק קם לו לבד והולך למקרר,זאק שומע חתול ויוצא לו לבד לרחוב ואז יוצא לכביש) ואז חזרה חזרה? נגיד.

Days Eden

New member
../images/Emo5.gif..../images/Emo58.gif..../images/Emo103.gif

ה
היה מכוון אל בילי-אני ממש אבל ממש שונא את הג'ירפה הזאת-איזה גבוהה היא-זה מפחיד אותי! ואני ממש לא מצפה לעלילה הזאת של הופ/בו/בילי מה קורה עם טוני??

Jasper Jasper

New member
../images/Emo6.gif

טוני בכלא.כרגיל הם דחקו את עצמם לפינה והרסו את הדמות שלו ולא מתכוונים להשתמש בו בכלל. אני גם לא אוהב את השחקנית של בילי.

hillator

New member
אני בעד לאשים את הופ

איזה חוסר אחראיות ככה להשאיר ילדבן 4 שיכול לצאת לבדו לרחוב?

למעלה