היום ב-
אנשים

../images/Emo68.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo150.gif

הערב ב-21:00 מירב שרמן, תומכת לידה, מפתחת ומנחת ´מודעות וסת' תגיע לפורום פמיניזם ותענה על שאלות הגולשים בנושא מודעות וסת. אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם כבר עכשיו. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=68&msgid=69106358
אדם שוקן (אלן רצם),ה"דוגמן" מהתכנית מכת מדינה יגיע ב-21:00 לפורום ויענה לשאלותיכם. שרשרו לו שאלות כבר עכשיו בפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1392&msgid=68951035
אל תפספסו הערב ב-21:30 את "הלהקה" http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=27652
מיכל לוי, הלא היא יסמין(יסי) מפיק אפ תתארח LIVE ב-BlogTV ב-22:30 ותענה לשאלות הגולשים. שרשרו לה שאלות כבר מעכשיו! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/viewMsg.asp?forum=1308&msgid=68926873 ל-BlogTV: http://www.tapuz.co.il/blogtv

נצל"ש

היי מה המצב? מה קורה? מה חדש? יש לי שאלה ובקשה... שמתם לב שהקליפ של נהר האהבה לא הגיע לערוץ 24 עדיין, מה נסגר עם זה? ובקשה. אני עושה עבודה בסוציולוגיה ואני אשמח אם וכלו לענות לי על שאלון ולשלוח לי אותו מסומן לאימל שלי: [email protected] רק מי שבאמת רוצה לענות על השאלון שיענה, אני אשמח. רק תכתבו לי בכותרת של האימל שזה השאלון, אתם לא חייבים לכתוב לי מי אתם.

אם היה לי יותר זמן הייתי עונה עבורך

נקווה שהקליפ החדש יגיע במהרה. בינתיים יש לנו את "תגידי לו" המדהים

ranch22

New member
אממ...

אולי אענה יותר מאוחר ב"נ והקליפ הוא של "ליל האהבה"...ואין לי מושג מתי הוא יעלה...

רוצה לשתף בתחושות שלי בזמן האחרון

אני רוצה לעזוב את הפורום משיקול דעת שלי, ובגלל סיבות אישיות שלי, (רינת יודעת אותם) אבל אם אעזוב זה בטח יעציב (או שלא) כמה מכם. אבל אני יודעת שזה יהיה הכי טוב בשבילי. (זה לא בשביל תשומת לב) ובשביל כולם. אבל להופעה אני אגיע. כדי לפגוש את כולכם. אני גם שקלתי לסגור את האתר שלי. לא יודעת אבל אני לא רוצה לעורר "מהומות" סביב כל זה.. אבל רק שתדעו שמה שלא יהיה אני אוהבת אתכם מאוד.

מה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

למה??????????????? לא, את לא עוזבת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ליאתיייי!!!! את כל כך לא עוזבת שום דבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך תנטשי אותנו????? לא מוכנה לזה בכלל!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את נשארת כאן... הפורום לא יהיה אותו הדבר בלעדייך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה יהיה מאוד עצוב אם תעזבי, בבקשה אל תעזבי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואל תסגרי את האתר!!!! הוא ממש נחמד... אני אוהבת להיכנס אליו!!!! תראי, אם את רוצה לסגור את האתר זה משהו אחד... אבל לעזוב את הפורום??? לא זה כבר משהו אחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אל תעזביייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבים אותך!!!!!!!!!

אני לא החלטתי עוד.

אני עוברת משבר, לכן אני מעדיפה לעזוב. זה לא אישי נגדך או נגד מישהו אחר פה. יום מקסים

סורי חירות../images/Emo10.gif

אני לא אספר מהו המשבר שאני עוברת על דפי הפורום.... זה לא מתאים... אבל לא החלטתי עדיין אם לעזוב או לא...

ranch22

New member
עדי...

את משהו מיוחד...רק כל הסימני קריאה האלה!! אולי פשוט נעשה מרד כנגד כל המוסכמות?נבטא את האקטיביזם,נפוצץ את הערבים ולא ניתן לליאת לעזוב?(הודעה זו נכתבה אחרי מנת יתר של הסטוריה =] )

ראנץ'...

סימני קריאה מביעים אותי! אני תמיד משתמשת בהקלדה בסימני קריאה ובשלוש נקודות! כאן סימני הם בעלי מטרה חשובה!!! בואי נמרוד! לאחרונה אני מאוד מרדנית מסיבה לא ברורה... חחח בואי לא נפוצץ את הערבים!!! אבל אני בעד שלא ניתן לליאת לעזוב!!!! אוהבים אותך ליאת!!!!! ואת אחרי מנת יתר של הסטוריה? הלוואי עליי הסטוריה!! אני אחרי חצי בקבוק סודה, והיד עוד נטויה... פשוט אין לי כוח ללכת למטבח להביא לי עוד בקבוק... גם אין לי כוח לקום לשירותים למרות שאני ממש צריכה!!! והיום לי היו שעתיים סוציולוגיה... ואחרי מהדורת החדשות המורחבת אתמול עם דני יקירי באה המורה לסוציולוגיה ונותנת לנו דוגמאות של "דני ראה את חברו הולך ברחוב ובידו זר פרחים" (עזבי משהו שקשור לאינטרקציה סימבולית, חומר בסוצ') ולשמוע יותר מדי פעמים דני משגע אותי! חה חה! וגם לא ממש ישנתי בלילה כי נרדמתי ב-4:00 וקמתי ב-7:30.. אז כל הייתי הזויה לגמרי... התקפות צחוק חוזרות ונשנות!!! ולסיום... ליאתתתתת אל תעזביייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבים אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ועכשיו סליחה... אני זזה לשירותים לפני שאני משתגעת

ענת 19

New member
אני מתה על סוציולוגיה!!!

הלוואי שהייתי במקומך עכשיו ולא בפסיכומטרי העצבן הזה!

פסיכומטרייי

גועל נפש!! בת דודה שלי עשתה לא מזמן!!! יש שם מתמטיקה!! אני שונאת מתמטיקה! פויה!!!!!!!! שיהיה לך בהצלחה בפסיכומטרי... וסוציולוגיה זה אחלה

ranch22

New member
עדי...

אין לי שום בעיה עם סימני הקריאה שלך-להיפך הם שולטים!!! נמרוד-אז יאללה,תנועת המרי העברי של האצ"ל,ההגנה והלח"י מוכנה לעזור לנו,מה דעתך?! למה לא לפוצץ את הערבים?דווקא יהיה נחמד לראות את אוסמה מתעופף,לא?(טוב...הגזמתי...חח). והלוואי עלייך הסטוריה??בואי אני אספר לך את לוח הזמנים שלי לזמן הקרוב: יום ראשון-לומדים הסטוריה יום שני-לומדים הסטוריה יום שלישי-לומדים הסטוריה יום רביעי-כן,כן-לומדים הסטוריה אה ובערב שיעור במשפטים עד 8 יום חמישי-לומדים הסטוריה(יום חופשי לפני מתכונת) יום שישי-מתכונת בהסטוריה על 315 עמ'. יום שבת-לנשום. יום ראשון-משהו חסוי שאסור לי למסור את שמו בפורום כי אוהד קורא פה וזה לא לגילו... יום שני-להראות את הדבר החסוי(ראה "יום ראשון")ולומדים מתמטיקה יום שלישי-לומדים מתמטיקה יום רביעי-בבוקר מבחן במתמטיקה ובערב לימודי משפטים לקראת המתכונת. יום חמישי-הופעה של אוהד :) יום שישי-לומדים הסטוריה ומשפטים יום שבת-הסטוריה ומשפטים יום ראשון-הסטוריה ומשפטים יום שני-הסטוירה ומשפטים יום שלישי-הסטוריה ומשפטים יום רביעי-מתכונת במשפטים יום חמישי-לומדים הסטוירה יום שישי-מתכונת בהסטוריה יום שבת-לומדים הסטוריה יום ראשון-בגרות בהסטוריה. עדיין הלוואי עלייך?? הלוואי עליי ללמוד סוצולגיה!!! עכשיו לגבי דני-היום קמתי ב6 בבוקר בגלל הגשם ומי היה במהדורת הבוקר?!אכן אכן ואני ראיתי ואת לא!!!!!

משפטים...

ממממממ לא אוהבת משפטים!!! סוציולוגיה זה סושיייי!!!! הסטוריה זה גם סושי!!!!! דני היה בטלוויזיה?? איך... אני קמתי בבוקר ובחדשותה ייתה יפעת זמיר!!!!! חחחח הדברים החסויים שלך! את הזויה!!!!! דני קושמרווו פספסתי אותו!!!!! בשש הוא היה??? הווו למה כזה מוקדםםם לא התחשבו בי בכלל!!!!!! אמןן שיהיה מחר בבוקר בשעה נורמלית! הכי כיף להתחיל איתו את היוםםם!!! גררר זה כבר נשמע לא טוב!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחח אני הזויה...

וואי הזכרתי יותר מדי את הנושא

של דני... ראנץ'... הטרדת את מנוחתי!!!!!!!!!!!!

ranch22

New member
כן,כן כרגיל...

אני רגילה לזה שאני אשמה בהכל,תפילי עליי עוד תיק חח :)

ranch22

New member
זה נשמע...

שאת מתחילה איתו ולא את היום...אם את מבינה את כוונתי(עדיין לא שכחתי מסיימון!!חחח) ולא למדת משפטים כך שאת לא יכולה לשפוט,חוץ מזה אני עושה את זה רק כי זה קל,מוסיף לי 5 יחידות מגמה וכולם מקבלים 20 נקודות בונוס בכל מבחן לפחות... חוץ מזה סוציולוגיה לא למדתי אבל נראה לי באמת שזה קשור לסושי ולסינים(סתם...) והסטוריה?סושי?רק הרציליקו!!(כמה שאני אוהבת אותו!!!!!!אחחח,אני הזויה?לא...מה פתאום!!) דני-היה ב6,אכן שעה קצת לא נורמלית אבל הוא ער בשעות האלה...

למעלה