היום ב-
אנשים

אוי עדי, לא תתני לי ללכת מה?

חבל כי האדום קצת מרגיז לא?! כל הפורום אדום, איה תסכים איתי חח גם אם אהיה בשחור זה ירגיז כי כל הפורום יהיה שחור בולט כזה
חוץ מזה מה אני כבר מועילה פה, סתם משעממת ואין מה לעדכן אני על תקן "מומחית" אבל כל אחד יכול להיות מומחה, רינת לא תסכים איתי שגם לה מגיע (אבל מגיע לה), אבל זה לעניין אחר... וחוץ מזה אתם תראו אותי שבוע הבא, אז למה גם לסבול ממני בפורום... טוב עכשיו ברצינות, אני עוד לא החלטתי כלום. סורי לכולם.

יותר מדי אדום???

לאאאא!!!!!!!!! ואני ממש לא אתן לך ללכת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וראנץ'.... חיחיחיחיחי אני לא מתחילה איתו, אבל אין כמו עברית יפה על הבוקר! חה חה חה ומארתי לך... זה נשמע לא טוב... אבל זה בסדר חה חה!!! ואני לא מפילה עלייך תיקיםםםם

herut123

New member
נכון. אנחנו אוהבים את הצבע!

בגלל זה את רוצה לעזוב? :( אז מה אם את כותבת יותר ממני, זה כי יש לך מה להגיד :) ולי לא =\

ranch22

New member
אף אחד מאיתנו לא יתן לך ללכת...

:) חוץ מזה נחמד האדום למרות שאני מעדיפה שתקראו לזה בורדו או משהו כי אני רק עם מכבי(צהוב עולה!!!)ובתהליכי התכחשות לקבוצה בשם "הפועל".

חחחחחח

התכחשות!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחח נקרעתי!!!!!! חחחח יש דרבי מחר לא?????? אינשאללה יהיו לנו בקרוב בקרים יפים ומדהימים (את מבינה אותי, נכון ראנץ' חיחיחי)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ליאתתתתת לא ניתן לך ללכתתתתתתתת... אינך יכולה ככה סתם ללכת

ranch22

New member
נכון!!!!!!!

מחר דרבי,מחר דרבי,מחר דרבי!!!!הצהוב כחול שולט!!!(בזה בטוח תסכימי איתי חח)... והלוואי באמת,דני-דן חחחח!!! "אינך יכולה לעזוב אותנו, אינך יכולה כי עכשיו שלכת, יש גשם בחוץ ואת נשארת איתנו!!" "אינך יכולה ככה סתם ללכת, אינך יכולה לעזוב אותנו, אינך יכולה כי בקרוב הופעה, יש לארגן ***** ואת נשארת איתנו"

חיחיחי צהוב כחול שולט!!

אבל אצלי הכוונה לבוקר היקרה כמובן!!!!!! אינשאללה כך יהיה... בכל בוקר... הבוקר הוא לא היה!!! היום יורד גשם
הידד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ליאתתת את לא עוזבת... איתנו את תמיד נשארת

אני נשארת אני נשארת

אבל עכשיו צריכה ללכת
לא מהפורום אלא להדרכה בקשר לעבודה חח יום נעים

herut123

New member
יאאאאי

ליאת נשארתתתת היא נשארת הצלחנו לשנע? :) ואל תחליפי צבע הוא יפה =]

אושררררררר

ייייייייישששששששששששששששש החלטה נפלאההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה