מה רע במפוחית?! אני גם רוצההה
ס סוריקטה1 New member 4/2/06 #21 ../images/Emo121.gifתצחק תצחק אבל זה כלי קשה אחותי נסתה וכמעט מתה מחוסר חמצן במוח... זאת אומרת חוסר חמצן באיזור הראש
../images/Emo121.gifתצחק תצחק אבל זה כלי קשה אחותי נסתה וכמעט מתה מחוסר חמצן במוח... זאת אומרת חוסר חמצן באיזור הראש
ב בייבי כבש New member 5/2/06 #22 גלעדגלעדגלעדד אתה יכול להביא את המפוחית למפגש?ואני יכולה לנסות? ואני בתהליכי שיכנוע לצליל שנלך לירושלים ביום חמישי הממ
גלעדגלעדגלעדד אתה יכול להביא את המפוחית למפגש?ואני יכולה לנסות? ואני בתהליכי שיכנוע לצליל שנלך לירושלים ביום חמישי הממ
ס סוריקטה1 New member 5/2/06 #23 ../images/Emo121.gif../images/Emo9.gif כעכע תבואו אני אביא אותה. ואחר כךיש נס הרים
B B a m b o o o k New member 5/2/06 #26 אמרתי לך כבר... הלוואי הלוואי הלוואיייי שנלךךךך אני כלכך רוצהה
ס סוריקטה1 New member 5/2/06 #28 ../images/Emo121.gifהייי נכון, גם טובי גרה שם צריך להתחשב בה יא ואז אולי תראו גם את אודליה!
מ מכשפהקטנהזונה New member 6/2/06 #34 ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif אני ואפרתי נהיה בזיכרון ואתם תירקבו בירושליים חעעעעעעע או, שתבואו לאפרתי, כי לי אין זין לירושליים.. >.>
../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif אני ואפרתי נהיה בזיכרון ואתם תירקבו בירושליים חעעעעעעע או, שתבואו לאפרתי, כי לי אין זין לירושליים.. >.>