גם אני לא, אבל ככה אומרים לי
W West Doll New member 22/8/10 #100 ועל זה נאמר: כפרווווווווווות עלייך../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif
X X יו יו S New member 22/8/10 #103 טוב אז את באמת לא ערסית להם יש אוצר מילים ענקי לא כזה שימושי אבל ענקי בכל זאת
LeAnnDylan Well-known member 22/8/10 #60 למה?;; זה נורא נחמד לי לכתוב בכחול;; חוץ מזה מה קרה רק לחן מותר לרשום הודעות בשמך? |הא| אני מזה הולכת לכתוב לי מכתב אהבה מהניק שלך;; הכי תחליפי סיסמה כבר
למה?;; זה נורא נחמד לי לכתוב בכחול;; חוץ מזה מה קרה רק לחן מותר לרשום הודעות בשמך? |הא| אני מזה הולכת לכתוב לי מכתב אהבה מהניק שלך;; הכי תחליפי סיסמה כבר
X X יו יו S New member 22/8/10 #57 דילן זאת לא את? אגב פעם מזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חשבתי ששם שלך זה מחווה ללוק פרי?
LeAnnDylan Well-known member 22/8/10 #72 האמת שתמיד שנאתי אותו../images/Emo3.gif אני ממחנה נוח ו-וולארי בצפיה חוזרת למדתי לאהוב גם את ברנדון אבל את דילן תמיד שנאתי. אהבתי את כל הביצ'יות בסדרה. כל הג'ינות למינהן גם את דיוויד חיבבתי לאיזה פרק זמן קצר
האמת שתמיד שנאתי אותו../images/Emo3.gif אני ממחנה נוח ו-וולארי בצפיה חוזרת למדתי לאהוב גם את ברנדון אבל את דילן תמיד שנאתי. אהבתי את כל הביצ'יות בסדרה. כל הג'ינות למינהן גם את דיוויד חיבבתי לאיזה פרק זמן קצר
LeAnnDylan Well-known member 22/8/10 #78 וינסנט יאנג כשהייתי בת 12 הוא היה זכור לי כמישהו הורס. עכשיו הוא לא נראה לי כזה שווה אבל אני עדין זוכרת לו חסד נעורים. מזה רציתי להתחתן איתו בתור ילדה
וינסנט יאנג כשהייתי בת 12 הוא היה זכור לי כמישהו הורס. עכשיו הוא לא נראה לי כזה שווה אבל אני עדין זוכרת לו חסד נעורים. מזה רציתי להתחתן איתו בתור ילדה