הערב מירי בבארבי בכפ"ס

veredmp

New member
../images/Emo68.gif הערב מירי בבארבי בכפ"ס ../images/Emo68.gif

הערב מירי מגיעה לבארבי בכפר סבא. מישהו מהפורום הולך? כל מי שהולך, תהנו המון, ואל תשכחו לחזור לפה לספר לנו איך היה ולשתף בתמונות

עדכון חי מהברבי..יש אירוח של עפר בשן

האור יזרח גם בנפרד והשיר החדש "ולרגע נדמה" מדהים.

שירנטע

New member
חוויות מההופעה

אני אף פעם לא כותבת פה סיכומים אחרי הופעות אבל בגלל שהיום כמעט לא היה אף אחד מהפורום אז החלטתי שיהיה נחמד אם אני כן אכתוב משהו... טוב, אז היה הפלייליסט הרגיל + אירוח של עופר בשן עם "האור יזרח גם בנפרד" ו"ולרגע נדמה" (לשצערי באו במקום over the rinbow ו"פנינים בנהרות"...) ב"שיר לשירה" היא שאלה אם יש ילדה שרוצה לעלות אבל לא היו בכלל ילדות קטנות בקהל, הייתה רק אחת, שלא רצתה לבוא לבמה ואמא שלה ניסתה לשכנע אותה אז מירי אמרה: "לא, לא בכוח! אסור להכריח ילד! אני אשיר לה מפה..." ואז היא ישבה לבד על הבמה ושרה את זה... אחרי השיר, כשהיא קמה, השמלה ירדה לה קצת למטה אז היא אמרה לבחור שישב בשורה ראשונה: "ראית לי משהו?!?" חח.. ואז היא אמרה שהיא מקדישה את השיר לענבל שילדה לפני שבוע וכבר חזרה לעבודה והיא "קצת חולת נפש, אבל בסדר, אנחנו מקבלים אותה כמו שהיא..." אחרי שהיא שרה את "עכשיו אתה חוזר בחזרה" התחילו להיות כל מיני רעשים מוזרים על הבמה אז היא שאלה את העובדים שם אם הכל בסדר או שיש בעיה טכנית והם אמרו לה שיש איזו בעיה אז היא החליטה לספר סיפור בינתיים עד שיסדרו את זה ואז היא סיפרה את הסיפור מצוותא על הפצע במיתרי הקול... תוך כדי הסיפור היא ראתה שיש מתחת ליד הבמה צלמת אז היא אמרה לה שלא תצלם אותה מלמטה כי זה משמין... חח.. אח"כ היא שאלה אם כבר אפשר להתחיל לשיר אז אנשים בקהל צעקו לה: "כן כן!" אז היא אמרה: "שקט, לא שאלתי אתכם! אתם לא אנשים טכניים.." אה ובאיזשהו שלב למישהו בקהל צילצל הפלאפון אז מירי אמרה: "וואי בא לי לענות! הם ישמחו, לא?" אבל היא לא ענתה בסוף... חח.. בסוף היא שוב הקדישה את "שיר תקווה" לתושבי הדרום ולחיילי צה"ל ואמרה שהיא מאד מקווה שהמלחמה הזאת תסתיים כבר ושכולם יחזרו בשלום!

shiranll

New member
תמונות מההופעה

לא ממש קשורה לפורום :) אבל נשלחתי לסקר את ההופעה וחשבתי להעלות לכם קצת תמונותץ הייתה אחלה הופעה.!

shiranll

New member
אהה ומילה למירי

אם היא קוראת פה פנית אליי במהלך ההופעה וביקשת שלא אוציא אותך שמנה , אז את יכולה לשפוט :)

למעלה