יופי של תמונות
ג גאונה בקטן New member 16/1/09 #26 וואו תמונות מדהימות!!!!../images/Emo42.gif תודה רבה!! ממש מהממות!!
V veredmp New member 16/1/09 #19 לי דווקא יש תמונה אחת שצולמתי מזוית תחתונה ואני נראית שם גבוהה נורא, אז אני דווקא אוהבת שמצלמים אותי מלמטה
לי דווקא יש תמונה אחת שצולמתי מזוית תחתונה ואני נראית שם גבוהה נורא, אז אני דווקא אוהבת שמצלמים אותי מלמטה
V veredmp New member 16/1/09 #18 ../images/Emo6.gif נשמע כמו הופעה מהממת. כיף לראות אותך כותבת פה קצת. התגעגעתי
I I מ י ר ב I New member 16/1/09 #20 שירן,תודה רבה על הסיכום והתמונות אם חששנו לרגע שעפר לא יכל להתארח בזאפה אז עכשיו הכל בסדר הוא התארח בבארבי...חחח כל הכבוד למירי על הפרגון לעפר!!!
שירן,תודה רבה על הסיכום והתמונות אם חששנו לרגע שעפר לא יכל להתארח בזאפה אז עכשיו הכל בסדר הוא התארח בבארבי...חחח כל הכבוד למירי על הפרגון לעפר!!!
M Music4Life New member 16/1/09 #28 איזה מגניבה היא../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif וואי היא מזה קורעת עם היציאות שלה..... חמודה אני אוהבת את חוש ההומור שלה... נשמע שהיה הופעה ממש מוצלחת ומהנה. תודה על התמונות.....
איזה מגניבה היא../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif וואי היא מזה קורעת עם היציאות שלה..... חמודה אני אוהבת את חוש ההומור שלה... נשמע שהיה הופעה ממש מוצלחת ומהנה. תודה על התמונות.....