יעל בר זוהר עוזבת את מרי לו

שגיא ק

New member
תגובה לבר

גם מרי לו מציג כבר 2-3 פעמים בחודש, ולכן גם לא צריך 2 מרי לו ו- 2 גבריאל. גיא זו-ארץ ימשיך כמו שעשה בחצי שנה האחרונה לשחק את גבריאל. ולגבי מה שכתוב בעיתון - בעיתונות רושמים הרבה דברים...

barmiz

New member
ומי תהיה מרי לו?

בסדר נו לקחת את אביטל להופעה כי יש לחץ וביטול של הרגע האחרון... אבל זה לקחת שחקנית חדשה לגמרי וזה גם לעדכן מיליון אתרים ומשרדי מכירה.

RossandRachel

New member
יכול להיות ככה ויכול להיות ככה...

באמת זו הצגה מצליחה שהחזיקה מעמד יפה מאד יחסים לכל הביקורות הקוטלות בהתחלה... אני בספק שהם יטריחו את עצמם למצוא שחקנית חדשה או שיקחו את אביטל לעשות את מרילו... יש המון המון אנשים שהולכים פעם ראשונה בשביל לראות את הכוכב שהם אוהבים...ואם ההצגה תהיה בלי 3 השחקנים הכי מפורסמים- פחות אנשים יבואו...

mary lou

New member
יש המון עוד יותר

שבאים בגלל ההצגה... אני יכולה להבטיח לך שגם כשהיו לוחות מחליפים 99 אחוז מהקהל לא בדק אותם. והערה לא קשורה: היום בבוקר המשדרים של החדשות (על ההתנתקות, כמובן) שודרו בשם "תמיד אותו חלום- מרילו בארה"ב" במשך יותר מחצי שעה... (כאילו בממיר היה כתוב שמשודר המרילו והפרטים סיפרו על המסע והכל בזמן שמה ששודר היה ההתנתקות)

שתהיה ליעל הצלחה במה שתעשה../images/Emo140.gif

וחבל שהיא עוזבת היא שחקנית חמודה ראיתי את ההצגה אתה בפעם הראשונה אבל כמו שאומרים כל דבר טוב נגמר בסוף
וכנראה שגם היא כמו גיא ואמיר הרגישה שהיא מיצתה את התפקיד אני מאחלת לה
בכל מה שתעשה. ועכשיו שקראתי שגם מיכל לא מחדשת את החוזה שלה יש לי הרגשה שההצגה תרד אלא אם כן ימצאו שוב שחקנים מחליפים אבל לפי מה שנראה לי חצי משחקני ההצגה וזאת דעתי האישית מיצו את עצמם ומתחילים לפרוש או לעבוד במקביל על פרוייקטים אחרים.ולפי מה שנראה יש לי הרגשה שמרי לו האהובה עלינו תרד בסוף השנה הנוכחית ואם זה יקרה ואני מקווה שלא אני אקנה כרטיס למופע הסיום. יהיה לי מוזר קצת אבל אלו החיים וכמו שלא כל הצגה נמשכת לעד גם מרי לו לא תמשך לנצח.

mary lou

New member
יש לי בקשה קצת מוזרה...

אתם כמובן לא חייבים אבל... אם ההצגה בסופו של דבר לא תרד בדצמבר, אתם תעשו לי טובה אישית ותפסיקו להתנבא פה על גורלה?

למעלה