תשוויץ שהפורום שלך יותר שווה...
G gilad g New member 3/7/03 #20 ../images/Emo41.gif רגע רגע הילדה דיברה על הבאת בנות לפורום, לא למפגש פורום. אם הן רוצות לבוא למפגש - בבקשה. אבל אני חושב שזה קצת מוזר שהן יהיו חברות בפורום ASP, כשהן לא יודעות אפילו מה זה (טכנולוגיה לא שפה ).
../images/Emo41.gif רגע רגע הילדה דיברה על הבאת בנות לפורום, לא למפגש פורום. אם הן רוצות לבוא למפגש - בבקשה. אבל אני חושב שזה קצת מוזר שהן יהיו חברות בפורום ASP, כשהן לא יודעות אפילו מה זה (טכנולוגיה לא שפה ).
א איש החידות New member 3/7/03 #23 הלו .. הלו .. ../images/Emo46.gif תזהר כשאתה מדבר על הבנות מהפורום שלי, אההה כל אחת מהם
G gilad g New member 3/7/03 #24 ../images/Emo12.gif מה פתאום ../images/Emo12.gif לא מזלזל בהן בכלל אבל כמה מהן יודעות ASP [הן באמת ות ]
../images/Emo12.gif מה פתאום ../images/Emo12.gif לא מזלזל בהן בכלל אבל כמה מהן יודעות ASP [הן באמת ות ]
G gilad g New member 3/7/03 #35 בי מיי גסט ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif עדיף מישהי בת 18 שלא פוחדת ממחשבים [יש לי טראומות מחברויות קודמות... ]
בי מיי גסט ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif עדיף מישהי בת 18 שלא פוחדת ממחשבים [יש לי טראומות מחברויות קודמות... ]
י ילדה בלבן New member 3/7/03 #30 כי הוא רק נספח לפורום ASP יש עוד כשלושה פורומים חברתיים בתפוז, אתה רואה אותם ברשימה
Y yuval k New member 3/7/03 #36 הי../images/Emo70.gif זה לא מה שהתכווננתי. אני למתכוונת ל"שינוי שם הפורום " אבל פיתום נלחצת לי מקש בעקלדת, ואני לחץ במחבר ולא עובד.
הי../images/Emo70.gif זה לא מה שהתכווננתי. אני למתכוונת ל"שינוי שם הפורום " אבל פיתום נלחצת לי מקש בעקלדת, ואני לחץ במחבר ולא עובד.
Y yuval k New member 3/7/03 #26 שינוי שם הפורום ../images/Emo26.gif פירסום הפורום ברשימה, עם שם כמו "המורדים " או " אהבת ASP " או "אספי "
שינוי שם הפורום ../images/Emo26.gif פירסום הפורום ברשימה, עם שם כמו "המורדים " או " אהבת ASP " או "אספי "