מפרגנים

סוכריה16

New member
../images/Emo68.gifמפרגנים

פה שימו תמונה של השחקן הצעיר מרבלדה שאתם הכי פחות אוהבים. אתם יכולים להסביר ממש בקצרה למה, ואז לאמר דבר טוב בו. אני כבר אבחר ואשים.

TuTyBoP15

New member
אין לי תמונה אבל..

אני אכתוב פה.. השחקן שאני הכי פחות אוהבת ברבלדה זה תאו.. אני לא יודעת בדיוק למה אני הכי פחות אוהבת אותו אבל נראה לי שזה בגלל המראה...אני לא יכולה להגיד בגלל משהו באישיות כי אני לא מכירה אותו וזה יהיה מגעיל מצידי.. המראה פנים של תאו לא מושך אותי אלא הוא די דוחה אותי.. זתומרת לא הייתי יוצאת איתו..אני חושבת חחח...אין לי כל כך הסבר למה אני הכי פחות אוהבת אותו..אבל הוא נראה בחור סבבה לאללה ולא הייתי מתנגדת לידיד כמוהו
אני חושבת שתאו הוא שחקן טוב וחמוד לאללה הוא נראה גם בנאדם טוב וסטאקללה לאללה...

brunu

New member
../images/Emo45.gifאני איתך אבל...

אותי גם מעצבן מאוד השינוי שעשו לו... זה כאילו דמות אחרת ''דמות'' מפגרת נורא שונה מהיסוד

bigmomentom

New member
אדי (תאו) הוא שחקן מצויין

הוא שונה מתאו ב-180 מעלות וזו בדיוק הגדולה שלו בתור שחקן. וחוץ מזה הוא בחור מגניב לאללה לפי ראיונות שראיתי איתו.

TuTyBoP15

New member
אוקיי אבל אותי...

גם המראה הקודם די דחה אותי..ואפילו יותר... המראה החדש שלו יותר יפה מהקודם עם השמורת טבע על הראש

Ripelll

New member
הנה תמונה:

אני דווקא ממש אוהבת אותו! הוא חתיך לאללה והוא בוכה ממש חמודי!!!

bigmomentom

New member
נ"ש דיקלה

תגידי, לא הורדת היום סירטונים ממקסיקו? כי זה שלא הגבת על אנהי ופונצ'ו נשמע לי חשוד משהו.

סוכריה16

New member
אני בוחרת בסלינה

למה לא הכי אוהבת?! אני לא אוהבת את האופי שלה בסדרה,היא מקנאה יותר מידי שמיה עם חברות אחרות ורכושנית כזו, היא מפחיתה מהערך העצמי, ןותמי דהיא מנסה לדבר אנגלית.. וזה מעצבן כזה... ובראיונות שקראתי איתה לא אהבתי, יותר מידי תוםפסת מעצמה. דבר טוב: עד כמה שהיא מלאה והכל, יש לה פנים ממש יפות.. ואתמול היא בכתה מדהים! אין לי תמונה שלה
סורי...

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifאלמה..

כי הדמות שלה מעצבנת אותיי אין לה אופי כזה.. היא לא מביעה את מה שהיא צריכה.. כאילו היא רק אומרת את מה שהיא צריכה להגיד..לפעמים בתור משוגעת כזאת אבל זה לא יוצא לה ככה לא יודעת איך להסביר.. וגם זה שהיא חושפנית כשלא צריך חח.. שהיא הולכת לבצפר של הבת שלה למשל.. אממ דבר טוב.. היא אישה יפה..יודעת לשחק.. רק צריכה קצת להשתפר..אולי הדמות לא התאימה לה... למרות שלפעמים היא ורוברטה מרגשות אותי =]]

אממממ...

אני לא חושבת שיש אחד או אחת כזאת אבל אם כבר אז סלינה כי אני שונאת את הדמות שלה ואת המשחק שלה... אבל מה שכן היא יפה בקיצור אני מסכימה עם דיקלה ואני ממש לא אוהבת את המשחק שלה אבל באמת יש לה פנים מאוד יפות ומתופחות ואם היא היית עושה דיאטה היא היית ממש אבל ממש יפה!!!

שלי../images/Emo26.gif

אני לא אוהבת את דייגו וניקו... דייגו-אני לא רוצה לעצבן את המעריצים שלו אז אני ישמור את הסיבות לעצמי כי אני מכירה אותכם פה בפורום למרות כל השרשורי "סולחה בין המעריצים" וכאלה כולם יתחילו לרמוס אותי בתקיפות ותגובות לא נעימות בואו נגיד...אבל מה שטוב בו-זה שהוא יודע לפרגן לחברים שלו ובן אדם טוב.
ניקו-אני בטוחה שכולם מבינים למה אני לא אוהבת אותו...חח. מה שטוב בו-זה שהוא דואג ללהקה ומתחשב בחברים שלו.

אני מסכימה איתך..

באמתדייגו הדמות שלו ממש לא אבל ממש לא משו אין בדמות שום עומק חוץ מהילד של אבאלה ומת על נשים..זהו... וניקו כי הוא משחק עםקארן והוא די דפוק כזה אבל הוא חמוד.. עליו לא הייתי מוותרת אבל אני במקום התבריטאים הייתי מוסיפה בדייגו משו מעניין ושניקו יגמור כבר עם גארן...

אבלל

חשוב לציין שהשחקנים ממש מקסימים על ניקו אני לא יודעת הרבה מה שאני יודעת זה מראיון אחד מסכן אבל הוא נשמע אחלה בנאדם אבל כריסטופר הוא נשמה אחת מתוקהההה הוא ממש חמוד ממש אני מתה על השחקן!!!

סלינה מעצבנת ביותר

אמרה פה נכון סוכריה 16 , זה מעצבן לישמוע אותה מדברת אנגלית , חלאס לא יודעת תישתקי ! אגב היא עושה חיקוי מדהים של הפרה עדנה של עלית

TuTyBoP15

New member
לגבי דייגו...

זו הדמות שניסו ליצור...ילד בלי עומק בלי רגשות כזה ילד של אבא רודף שמלות..אני מאמינה שכשהוא ישתנה אתם תראו דמות אחרת לגמרי...

הכי כוסית ברבלדה???????????

רוצים את התשובה ! זאת כמובן "בלן" מי שלא שם לב היא פצצה יש לה גוף סוף ופנים מדהימות יש לה מראה לטיני היא סקסית בקיצר היא מאכילה את רוברטה ומיה בלי מלח !!! מי גבר או גברת שיטען אחרת?

TuTyBoP15

New member
אני גבררררר../images/Emo70.gif שתטען אחרת

לא סתם גברת אלא גבר...חחחחח סתם.. לדעתייי לבלן באמת יש גוף פצצה שחבל על הזמן מזמן..אני זוכרת שראיתי אותה רוקדת עם ג'ובאני בפיאסטה שהם התפשטו אמרתי ווואווו איזה גוף אבל לדעתי יש פנים הרבה יותר יפות משלה..(שלי לדוגמא חה) כל אדם עם דעתו יחייה...או איך שלא אומרים את זההה חח

סוכריה16

New member
מי זו בלן!? זו שאוהבת א ת תומס?!

כי אם כן אז גוף יפה יש לה מסכימה איתך, אבל הפנים שלה הכי מעצבנות שיש! ולא, מי הורוברטה הכי יפות, יחד עם לופיטה, הן אוכלות את כולן בלי מלח

TuTyBoP15

New member
לא...זאת רקל...

לרקל יש גוף של דוגמנית..היא נורא גבוהה ורזה.. ובאמת יש לה פנים מעצבנות.. את זוכרת שהייתה מישהי שהקיאה על מדריאגה במסיבה
זאת בלן..

סוכריה16

New member
עוד יותר מכוערת! חח..

היא פחות גבוהה ממי שחשבתיע והיא ממש לא משוו.. אבל גוף יפה מאוד יש לה.. לכולם שם...

למעלה