מפרגנים

TuTyBoP15

New member
היא ממש לא גבוה..

גם לדעתי הפנים שלה לא משהו אבל גוף סטאקללה לאללה

סוכריה16

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גוף מדהיםםםםםםםםם!! אם תשימי לב, אפילו לופיטה יש לה גוף בסדר, רק ליד אנהי ודולסה הוא נראה פחות טוב, אבל היא בכלל לא שמנה, וכולם שם ממש רזותת! בלן, רקל, ויקו... ויקו ממש חח .. היא מה זה חמודה השחקנית הזו!

סוכריה16

New member
ואם אין לי תמונות היום,

זה בגלל שפמרטו לי תמחשב.. ואני כבר לא מכניסה .. אם אני רוצה תמונות יש לי בגלרייה של פונצ'ו ואנהי.. וזה שמור שם טוב..

TuTyBoP15

New member
חחחח כן הם מאוד רזות שם..

ללופיטה ישד גוף די יפה..אני לא אוהבת את הגוף של לוחן.. לדעתי הגוף הכי פחות יפה זה שלה...הגוף הכי פצצה לדעתי של אנהי.. אמממ...בפנים לדעתי דולסה למרות שאנהי פשוט מדהימהה..פשוט אני מתה על איך שמאפרים את דולסה שם..אני גם מתאפרת כמוהה בדרך כלל..אני מתה גם על איך שהיא מתאפרת...אני אפילו הולכת לקנות מכנס כמו שלההה שהתאהבתי בו... כטלם שם פשוט פצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצות..חוץ מפילאר לדעתי שהיא שמנמנה קצת..וסלינה שהיא.. חחחח אני מקווה שלא תסקלו אותי בגלל ההודעה הזאת..הכל בבואנה אונדה

סוכריה16

New member
נכון פילר שמנמנה שמתי לב,

אבל היא כזו פשוטה ויפה.. אני מ 406 חושבת שהיא ממש חמודה.. ואם היא תרזה טיפה היא תשים הרבה בכיס הקטן....

Ripelll

New member
לדעתי

בנחה שיחק ת'דמות הרבה יותר טוב. עם כל הכבוד לכריס המקסים!

TuTyBoP15

New member
לדעתי בדיוק ההפך....הסבר בפנים

כי תראי בנחה נראה ילד טוב לאללה..הוא לא נראה ממזר כמו שדייגו/פבלו אמור להיראות..מסכימה איתך שבנחה שיחק פשוט מדהיםם אבל לדעתי כריס יותר מתאים לתפקיד כי יש לו קצת מהמראה השובב הזה.. חחחח אבל את יודעת הרבה פעמים מראה מטעה...חחח

סוכריה16

New member
דייגו הרבה יותר מתוק כפרוני../images/Emo99.gif

הוא קטן כזה... והוא חמודי... הוא עדיף על כל בנחמין אחר שהיו לוקחים!

נכון!!!../images/Emo99.gif

כריס הרבה יותר חמוד מבנחה לפידעתי..אבל יש שמעדיפים את בנחה..זכרו זה עניין של טעם חח

DinaLiza13

New member
אני לא הכי אוהבת את...

לאון בוסטמנטה. אני לא מתחברת בכלל עליו, הוא נראה באמת קשוח והכל אבל הוא מאוד מעצבן! וגם בקושי רואים אותו. וזהו! התמונה היחידה שיש לי זה הוא דייגו.

סוכריה16

New member
אמרתי רק ילדים!! חח... אבל לאון

כזה מאמייייי.. אני משוחדת.. כי אני ממש אוהבת תשחקן הזה!

למעלה