משחק התסרוקות

efif1212

New member
../images/Emo68.gif משחק התסרוקות ../images/Emo68.gif

טוב אז מאז שהעונה ה6 נגמרה, הפורום שלנו די יבש
... אז הנה משחקון. אני כל פעם בוחרת מתמודדת מאחת העונות, ושמה תמונות שלה עם כל מיני תספורות ותסרוקות. אתם תצביעו לתסרוקת שהכי אהבתם ואתם חושבים שמתאימה לה. הולך? אז יאללה בוא נתחיל. המתמודדת הראשונה היא.... אוווווווווה

efif1212

New member
../images/Emo68.gif תסרוקת 4:

ארוך. בהתחלה בכלל לא הייתי בטוחה שזו היא!

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifמדהימה../images/Emo70.gif

אין ספק,שהיא הטופ מודל הכי מצליחה,הכי מדהימה,והכי חמודה שיצאה מטופ מודל,ושאי פעם תצא. זו הייתה הבחירה הכי נכונה של טיירה,ותכל'ס,כל דבר יתאים לאווה. הכל.

efif1212

New member
../images/Emo68.gif תסרוקת 5:

מתולתל/ מקורזל... זהו אפשר הלצביע!

NP16

New member
או זה או הראשון,אבל היא תמיד מלכה../images/Emo99.gif

ואחרי התמונות הקשות האלה חעע אני יגיד

משחק סבבה!! אבל היית צריכה לבחור מישהי יותר טובה לפעם הראשונה כי אווה ושיער לא ממש הולך ביחד חחעע LOL בקיצר.. אני ממש מופתע לרעה מהתמונות אפעם לא חשבתי שהיא יפה מדי אבל אחרי זה ... זה כבר גובל בכיעור...! טנקס :)

אולי באופי. ביופי?? אם את מסתכלת על התמונות

האלה ואומרת שהיא יפה אז בכלל אין לי מה להוסיף ולהתווכח. מצד שני את גם אומרת שנאימה יפה אז.. WATEVER... :)

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifYou GOTTA be kidding../images/Emo70.gif

אווה היא הזוכה הכי טובה שיצאה מהטופ מודל,הכי מוצלחת,הכי יפה,הכי מצחיקה,הכי חמודה,עם אופי הכי מקסים. אין אחד שלא התאהב בה פשוט בתוכנית. היא מ-ד-ה-י-מ-ה-!

עד מתי תבלבלו יופי ואופי?

אלוהיןם מה כל כך קשה לעשות את ההפרדה? היא מצחיקה חמודה אישיות מדהימה הכל טוב ויפה. אבל כשאני רואה את התמונות האלה זה פשוט מזעזע בכל מובן. יופי לא נמצא באופי מתי תפנימו??! ונ.ב כדי להיות הדבר הכי מדהים שיצא מהטופ מודל היא אמורה לעבור את דניאל. ולפי התמונות האלה היא אפילו לא מתקרבת ליופי האלוהי של דניאל שהיא הזוכה הכי מוצלחת של הטופ מודל! :)

למעלה