../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifאבל זאת הדעה שלי.
אני לא יודעת אם ראית את העונה השלישית,אבל לפי התגובות שלך,כנראה שלא ראית,כי היא מהממת. פשוט מהממת. ואולי דניאל מדהימה,אבל אין בי שום ספק,שאווה עוברת אותה,ובקלות רבה.
כן הייתה לה אישיות מדהימה בתוכנית והיא עשתה אותה מעניינת אבל מעבר לזה שהיא גמדה ואפשר לסלוח על זה אם יש פנים מדהימות הפנים שלה לא יפות בעיניי אפילו לא קרוב. עיניים יפות נכון אבל האף והלחיים חזיריים ובלונד על אתיופית זה מזעזע... איכס פשוט בושה וחרפה להשוות אותה לדניאלייי ועוד באותה שורה.. זה ממש השפלה לדניאל חח! בשיא הרצינות.
פעם ראשונה שאני לגמרי לא מסכימה איתך../images/Emo70.gif
אני חושבת שאווה מ-ד-ה-י-מ-ה. אני אפילו זוכרת שראיתי את הפרק הראשון של העונה השלישית, כשעוד היו עוד מיליון בנות,לפני הניפוי הראשון, וראיתי אותה לשניה, וישר אמרתי לעצמי- ווואוווו הבחורה הזאת יפייפיה. אני זוכרת שטיירה קראה לה אחרונה להיכנס ל14 הסופיות, ואמרתי לעצמי לפני כן שאם היא הולכת הביתה, זה יהיה הלם מוחלט. בקיצור בלי מילים מיותרות, אווה מלכה
כי ראינו למי קואאר גירל חידשו את החוזה ובמי הם בעטו שנייה אחרי והפכה להיות שחקנית וזה לא שאני שונא את אווה ממש לא פשוט אין לה שום קשר לטופ מודל והבחירה בה הייתה אחת הטעויות... בחרו בה בגלל אופי בתחרות יופי וזה פשוט פאתתטטטט 3 הכוזות היחידות שנבחרו בגלל שהם טופ מודליות אמיתיות ועובדה שהם כובשות תמסלולים ותתמונות זה: יואנה ניקול וכמובן דניאלייייייייייייייייייייייייייייייי המושלמת ביותר...