שבת שלום
שיר השבוע (כללי): magnetic baby- semi precious weapon שיר השבוע (גאגא-י): dance in the dark/teeth אלבום השבוע: fame monster/we love you סרט/סדרת השבוע: סרט-סולט, ראיתי אתמול! חרא סרט אבל אי אפשר לעמוד בפני אנג'לינה ג'ולי ואקשן
וסדרה- סיינפלד ספר השבוע: אני ממש רוצה לקרוא נערה עם קעקוע דרקון, נחשב? משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כל הליריקס של magnetic baby ועוד משפט של חברה שלי שהייתה בחו"ל (בזמן שיחת ועידה במסנג'ר), אני וחברה אחרת היינו בטלפון באותו זמן ופשוט התחלנו להקרע מצחוק במשך שעה XD ירדן (R) אומר/ת (00:12): *זועררר היום אכלתי חציל וחשבתי עלייך תגלית השבוע: אין לי בטחון כשזה מגיע ללהיות לסבית בקהילה, כי אף פעם לא הייתי. אני מחוץ לארון מגיל 13 ואפעם לא הסתובבתי עם אנשים מהקהילה X: דבר שהשגתם השבוע: יותר בטחון בעצמי
מאכל השבוע: חומוס -_- מקום השבוע: החדר שלי
משהו שעשה לכם את השבוע: חברה טובה שכבר הרבה זמן בחו"ל התחברה לסקייפ ויכולתי לדבר איתה סופסוף כמו שצריך, ממש התגעגעתי אליה ;; משהו שהרס את השבוע: הממממ תכננתי הכל כמו שצריך לנסיעה למצפה רמון לראות מטר מטאורים ובבוקר שהייתי צריכה לנסוע ביטלתי הכל כי לא היה לי כוח, איזו פוץ אני. מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תהיו הומואים! ליידי גאגא תאהב אתכם יותר
משהו שאתם מחכים לו השבוע: למצוא תעסוקה לעצמי. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני באמת אמצא תעסוקה לעצמי האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: וול. זה לא יקרה בכל מקרה אז מה זה משנה :{ עוד משהו: לא שמעתי אתמול את גאגא כמעט כל היום ואני מתגעגעת אליה. *אובססיה משהו* תמונה כלשהי: