סיכום שבועי

מסכמת../images/Emo13.gif

שיר השבוע (כללי)
Eminem feat. Rihanna - Love The Way You Lie
שיר השבוע (גאגא-י)
M-M-M-Monster
אלבום השבוע
סרט/סדרת השבוע
הישרדות
ספר השבוע
משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
אם אין אני לא מי לי
תגלית השבוע
דבר שהשגתם השבוע
מאכל השבוע
שקשוקה
מקום השבוע
ים
משהו שעשה לכם את השבוע
קיבלתי 100 במבחן
משהו שהרס את השבוע
צרות עין של אנשים
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה
משהו שאתם מחכים לו השבוע
|חסוחי|
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע
למצוא סופסוף עבודה נורמלית.
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע
אהובי
(למרות שאני רואה אותו כל יום
אבל עדיין)
עוד משהו
תמונה כלשהי

Ariellllll

New member
ה-שבוע

שיר השבוע (כללי): היום יום הולדת שיר השבוע (גאגא-י): love game אלבום השבוע:fame monster סרט/סדרת השבוע: wipeout
ספר השבוע: משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): תגלית השבוע: דבר שהשגתם השבוע: מאכל השבוע: עוגת ליידי גאגא
מקום השבוע: בית של חברה שהתנחלתי בו כל השבוע משהו שעשה לכם את השבוע: יומולדתתתתת
משהו שהרס את השבוע: כלוםםם מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עוד משהו: תמונה כלשהי: כן. זאת עוגה. כן הציור משוקולד

limors2

Active member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

עד 147
איזו עוגה שווה!

yarjor

New member
../images/Emo150.gifמזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo24.gif

העוגה ממש שווה! גם אני רציתי עודה כזאת ליומולדת שהיה לי (לא של גאגא, של המספריים של אדוארד
) אבל זה קצת מטריד לאכול את מי שאתה מעריץ

yarjor

New member
../images/Emo150.gifסיכום ../images/Emo256.gif

שיר השבוע (כללי): Disenchanted
שיר השבוע (גאגא-י): Fashion
אלבום השבוע: Zimmer 483
סרט/סדרת השבוע: המספריים של אדוארד וסוויני טוד
ספר השבוע: הארי פוטא
משפט השבוע:(מראיון עם ג'וני דפ, טים ברטון והלנה בונהאם קרטר על סוויני טוד)"מיסטר ברטון, נדמה כי רוב הסרטים שאתה עושה מבוססים על טרגדיות, מוות והעולם הבא"ברטון: "באמת? דווקא חשבתי שסוויני הוא סיפור מצחיק..."בונהאם קרטר: "טים אוהב לקחת חלקים מהזוגיות שלנו וליישם אותם בסרטים שלו".*אני אמורה להבין שטים רוצח אנשים להנאתו והלנה מכינה מהם פשטידות בשר לילדים שלהם?
*
תגלית השבוע: אמממ. כלום
דבר שהשגתם השבוע: עגילים מושלמים כאלה
מאכל השבוע: -
מקום השבוע: נחלת בנימין ושוק הכרמל
משהו שעשה לכם את השבוע: -
משהו שהרס את השבוע: -
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אויששש פנדות אדומות זה כזה חמוד
משהו שאתם מחכים לו השבוע: -
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: -
עוד משהו: יש המון סמיילים חדשים ומכוערים -
תמונה כלשהי: הודעה מהירה

SexMachine483

New member
סיכום מהיא ../images/Emo153.gif

שיר השבוע (כללי): Jag Tror Jag Är Kär - George Shai שיר השבוע (גאגא-י): Boys Boys Boys אלבום השבוע: Eminem - Recovery סרט/סדרת השבוע: סולט! ספר השבוע: אם מישהו ידע משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "תעצמי עיניים." - "את כל העיניים?" - "את רוב העיניים."
תגלית השבוע:
דבר שהשגתם השבוע:
מאכל השבוע: פרוזן יוגורט!
מקום השבוע: סינמה סיטי משהו שעשה לכם את השבוע: ניצחתי את אחי בבאולינג
משהו שהרס את השבוע:
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תמיד, אבל תמיד להזמין כרטיסים בסינמה סיטי מראש! אלא אם באלכם להרוס לעצמכם את הצוואר ולשבת שורה ראשונה
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא משהו מיוחד, בעיקר להנות :) האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חברות מחר
עוד משהו:
תמונה כלשהי:
באמת אין לי זמן

למעלה