נו מה יש סכמ"ש שאני לא אסכמש? ../images/Emo69.gif
משהו כיפי: הצעת עבודה ממש מגניבה וקיבלתי משכורה הרבה יותר גבוהה ממה שצפיתי. והיה ביקור ממש כיפי של אנשים שאני אוהבת.
משהו מעצבן: לוויות ומחלות חשוכות מרפא ממשיכות לתקוף את כל הסובבים אותי. מטריד.
משהו מצחיק: מיטב יציאות מתן: מתן: "וגם תפסיקי לקרוא לי בן 12
את גדולה ממני בקושי ב4 שנים!" אני: "אתה בן 12!!! אתה כמו דרורית! אמאל'ה:|" מתן: "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וטפ?! לא ידעתי שהיא בקטע של S&M" אני: "יו כפיל דרורית;; יש הרבה דברים שאתה לא יודע עליה;;" מתן: "ואני רוצה לעצור כאן!" אני: "אם לא היית גיי הייתי מסדרת לך אותה;;" מתן: "וטפ?! אנחנו לא דומים בשיט" אני: "מצד שני היא לאסביט. אולי זה ששניכם עומואים מבטל אחד את השני;;" מתן: "זה לא כמו - ועוד -" אני: "סליחה. להיות גיי זה הכי מינוס" מתן: "וואי מה זה לא! כל היציאות מהארון כל פעם מחדש ואז עוד פעם ושוב פעם. זה הכי שווה! סטרייטים משעממים" אני: "סטרייטים אכן משעממים אבל מה אני אעשה וואגינות לא עושות לי את זה. בובז לעומת זאת;;" ועוד אחד די מוצלח אחרי שמתן מתאהב בג'ניפר נטלס סופית "היא אוהבת את סטיב ארל, אני אוהב את סטיב ארל, אני חושב שממש נתאים. פאק למה אני לא אוהב ציצים" אני: "זה בסדר. אין לה ציצים בכל מקרה
" ואז מתן מכריז בדרמטיות "מהיום אני מתן נטלס" וציטוט אחרון להיום כי מספיק עם האובר שרינג/ספאמינג/אאוטינג
|אני מפנה את מתן לעבר כמה קליפים של ליידי אנטבלום ביוטיוב| מתן: "איזה קליפ נוראי - נבר אלון
" אני: "כל הקליפים שלהם נוראיים והילרי מזעזעת בהם ואיכשהו בעיניי היא אחת הנשים הכי סקסיות אבר. יש לי חרא טעם." מתן: "כי את סטרייטית, אנחנו לא יודעים מה באמת מעמיד לסטרייטים המוזרים האלה את ה.." אני: "שאט אפ. אני הסטרייטית הכי לאסביט שיש" מתן: "אממ להגיד שאת מאוהבת בכמה זמרות לא הופך אותך להכי לסבית שיש" |כעבור שעה| מתן: "את כל כך לסביתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת. ואנילא מבין, את כאילו רואה טלוויזיה וכל פעם שאישה נכנסת את עושה "היא אישתי"?! " [יס. פריטי מאץ'.] אני: "אין לי סטנדרטים גבוהים. אם את אישה עם שיער שחור ובובז- את אישתי. הו והשיניים. השיניים חייבות להיות ישרות."
משהו טעים: עוגת ריבת חלב. סאור פאטץ' קידס ומלא חיות מתות של יום העצמאות
משהו חדש: הספר של שאניה טווין. הספר של החברים של צ'לסי הנדלר וכמה חולצות.
סרט טוב: הילדים בשדות התירס. לכבוד יום השישי ה-13 החלטתי להפניק את עצמי בסרט אימה טוב.
שיר טוב: Little Big Town- Shut Up Train ויש גם גרסת מושלמת של מרטינה מקברייד וטריין להיי סול סיסטר אבל זה לא ביוטיוב.
זמר/להקה טובים: מרטינה מקברייד כמובן וליטל ביג טאון. וגם שידייזי שעברו מיני חרישה השבוע.
ספר טוב: From This Moment On - Shania Twain עוד לא קראתי אבל מה טוב יותר מספר שמדבר על איך בעלך לשעבר בגד בך עם החברה הכי טובה שלך ואת בתגובה התחתנת מחדש עם בעלה של החברה הכי טובה שלך.
סדרה טובה: Body Of Proof
פרק שיצא לי לראות השבוע: לא יצא לי. היה שבוע עמוס מידי
היום הכי הכי: יום העצמאות כמובן
בילוי השבוע: ביליתי בנעימים עם מלא חיות מתות ביום העצמאות
ציטוט השבוע: "די נו בסוף אני אגמור כמוך- מתפלל לליאן ריימס ומירנדה למברט"
האדם שעשה לי את השבוע: בת דודתי האהובה
פירגון ו- למישהו מהפורום: מתן
איך עבר עלי השבוע: ההתחלה מעולה. הסוף נוראי.
תכניות לשבוע הבא: בשבוע הבא אין לי חיים. יש שבעה של אמא של חברה ואני משתעבדת לשמירה על השבט שלה בהיעדרה.
תמונת השבוע: אישתי
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0