סיכמוש

adii1201

New member
מה באמת?!?!?!?!?!

כאילו פרק החתונה של שרה אנד אול, זהו?!?!?!?! אין יותר?!?!?!?!?!

../images/Emo12.gif ראיתי שבוטל באתר שתמיד אני נכנסת

אבל אמרתי בטוח שהם טועים ופשוט אין עדיין תאריך. איזה מבאסים, היה שם עוד כ"כ הרבה פוטנציאל
לפחות נסגר עם קלואוז'ר נורמלי.

james p

New member
אמא שלי וחברותיה מתאבלות מרה

אני חיבבתי את הסדרה הזאת מאוד מהמעט שראיתי ממנה. ואני מתכונן להשלים. אבל בוא נגיש שזה לא מה שיגרום לי לבכות. אולי כשאראה את הפינאלה שלה. אגב אמא שלי מאוד אהבה את OFF THE MAP עמוסת הקיטש.... ברוך ה' שהתבטלה!

snavgm

New member
מה יש לך?!!! מה זה המזוכיזם הזה?../images/Emo2.gif

מה שיבטלו!!??

adii1201

New member
לא בעונה הזו!!!!

דיר בלאק (איך כותבים את זה?
) אם הם מתכננים בסיזן פינאלה את מה שהם מתכננים ובסוף הם לא יעשו עוד עונה אני מחר בארה"ב רוצחת את מארק צ'רי

james p

New member
שב אליכם באהבה ובסכמו"ש../images/Emo24.gif

משהו כיפי: שבת עם חברים. היה נפלא! המון בדיחות המון משחקים ושטויות. עשינו כוכב נולד ואני הייתי יו"ר חבר השופטים. אלא שהתחרות לא הייתה שירה אלא פנטומימה והיה מצחיק מאוד. משהו מעצבן: מבחנים בשבועות הקרובים. אני לא רואה את האירויזיון הלילה כי אין מה אם אין נציגות. אני לא חובב אירוויזיונים אבל פעם זה היה אירוע גדול ומרגש והישראלים נורא התרגשו מזה. היום הפך לאירוע בומבסטי מלא קיצ' ושירים גרועים והופעות ביזאריות אבל עדיין יש פנינים פה ושם. אז יצא לי לראות 3 פעמים בעשור האחרון. חבל. משהו מצחיק: יצור הזוי סיפר לי בדיחה הזויה לא פחות בבי"ח והתפוצצתי מצחוק אבל זו בדיחה גסה מדי. פשוט עכשיו נזכרתי בה. משהו טעים: גלידת שלוש שכבות של טעמים שעזרתי לאמא שלי להכין ויצא נהדר. משהו חדש: סרט טוב: הסרט הטוב האחרון שראיתי ומזל שזה כבר לא סרט השבוע זה "האורגזמה של איימי" שהיה פשוט חמוד ומאוד דיבר אלי. רחוק משלמות אבל עדיין העלה אצלי המון מחשבות. שיר טוב: אין לי. זמר/להקה טובים: אין לי. ספר טוב: קראתי השבוע את "הזהו אדם?" של פרימו לוי מתוך חובה לימודית. כמובן שזה זעזע אותי מאוד וגרם לי לחשוב כל הזמן על סבתא שלי. אבל בסופו של דבר ספר שואה פשוט חזק ביותר. סדרה טובה: דספרט. לא יצא לי משהו אחר. ובשתובה הבאה... פרק שיצא לי לראות השבוע: ראיתי את כל הפרקים של דספרט שלא ראיתי עד עכשיו היה נהדר. נהנתי מכל שניה. האמת שרציתי לחכות ממש לסוף אבל לא התאפקתי משהפרקים היו על המחשב. ראיתי 8 פרקים תוך 3 ימים והיה נהדר. חדש ימינו כקדם! היום הכי הכי: לא זוכר. בילוי השבוע: ללמוד בספריה... ציטוט השבוע: "אכלתי דג בשרי" אחיין שלי אורי בן 3. לא יודע למה נזכרתי בזה פשוט הוא אמר את זה אתמול וגרם לי להתפוצץ (הוא סוכריה מהלכת עם הדיבור שלו) מצחוק. האדם שעשה לי את השבוע: דודוש. פירגון ו- למישהו מהפורום: לשני העדיות עדי ועדיN שבזכותן ראיתי את הפרקים השבוע ושאני כותב כאן עכשיו על זה. איך עבר עלי השבוע: דיי בסדר. תכניות לשבוע הבא: ללמוד ולהספיק המון חומר. לראות את הפינאלה של דספרט בתענוג. תמונת השבוע: מי אמר שרק ההונגרים לוקחים ללב???

למעלה