סכמ"ש עם הרבה שיער

veredmp

New member
../images/Emo68.gif סכמ"ש עם הרבה שיער ../images/Emo68.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: איך אתם הכי אוהבים את מירי? בשיער אסוף (כמו תמונות 1-2), בפן (תמונה 3) או בתלתלים הפרועים הטבעיים שלה (תמונות 4-5. השאלה אם זה נחשב טבעי אם זה עם בייבי ליס
)? שיהיה לכולם סופ"ש מעולה!

veredmp

New member
מסכמ"שת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): האמת שלא שמעתי הרבה מוסיקה השבוע בכלל, אפילו לא מירי, אז אציין את "אף אחת" ו"על הגשר הישן" מההופעות
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): אתמול בלילה נתקע לי "פיז'ו" של קרן בראש.
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: ראיתי את "הסיפור על פי בארני" בקולנוע. עוד לא החלטתי אם זו קומדיה או טרגדיה.......
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: שני ובתקווה שהסופ"ש הזה
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:סופ"ש הבא בנופש קל עם הרבה מסאז'ים
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: היה מהמם.
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: אפשר באייקון?
שאלת בונוס: איך אתם הכי אוהבים את מירי? בשיער אסוף (כמו תמונות 1-2), בפן (תמונה 3) או בתלתלים הפרועים הטבעיים שלה (תמונות 4-5. השאלה אם זה נחשב טבעי אם זה עם בייבי ליס )? מאוד יפה לה האסוף של תמונה 2, ואני אוהבת אותה בתלתלים יותר מאשר עם פן.
סופ"ש מהנה לכולם

בוקר טוב../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): נטלי שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):כל מיני של שרית חדד תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: האח הגדול. פלפלים צהובים. ציטוט/י השבוע:מזל טו ב(לאימא שלי היה יום הולדת אתמול) איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:יום ראשון שני- הופעה של שרית חדד, הופעה של מירי וכמובן להפגש עם שי
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:יום ראשון עד שלישי- אני חולה וגם מפגש הזוי עם קהל של שרית חגג בהופעה (איך אותו דבר נמצא גם במה שהוריד לי את מפלס את מצב הרוח והעלה את מפלס הרוח
) משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: להפגש עם המאפרת שלי לסדנת איפור, חתונה של חברים טובים האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-כן א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:היה קצר. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:זאפתי שאלת בונוס: איך אתם הכי אוהבים את מירי? בשיער אסוף (כמו תמונות 1-2), בפן (תמונה 3) או בתלתלים הפרועים הטבעיים שלה (תמונות 4-5. השאלה אם זה נחשב טבעי אם זה עם בייבי ליס )? אוהבת את התסרוקת ב-1 אבל אוהבת גם את השיער שלה טבעי ב- 5

איריס מ

New member
מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): השירים מדיסק ההופעה. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "זאת שבמקומי", "מי היה מאמין", "אם אלה החיים", "מבול", "שם קצר". תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: גל"צ, "רגע עם דודלי"
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: סופ"ש שעבר. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
לאל אין
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שבוע חדש. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: סימפטי. שאלת בונוס: איך אתם הכי אוהבים את מירי? בשיער אסוף (כמו תמונות 1-2), בפן (תמונה 3) או בתלתלים הפרועים הטבעיים שלה (תמונות 4-5. השאלה אם זה נחשב טבעי אם זה עם בייבי ליס )? אין לי העדפה ספציפית מיוחדת.

Rony 05

New member
אני אוהבת עם השיער הפזור הרגיל

נראה לי שגם היא הכי אוהבת ככה לא??

Music4Life

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo82.gif הסכמ"ששששש שלי

טוב, אז ככה.... שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
ברכת המלך (אחח..אפילו מדהים יותר בלייב) שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
הייתי נורא רוצה לחדש..אבל אין לי עם מה איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
כל השבוע הזה פשוט מדהים... משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
שומדבר משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
יש משהוש אני ממש ממש לא מצפה לו שבוע הבא.... האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
כןןןןןן...פגשתי אותה בהופעה כמובן שחיכיתי לה כ"כ הרבה ב-17 לחודש. אחחח....היה כ"כ בלתי נשכח...
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
מאושר
שאלת בונוס: איך אתם הכי אוהבים את מירי? בשיער אסוף (כמו תמונות 1-2), בפן (תמונה 3) או בתלתלים הפרועים הטבעיים שלה (תמונות 4-5. השאלה אם זה נחשב טבעי אם זה עם בייבי ליס )?
אז יש לי תשובה...מירי הכי יפה עם התלתלים הטבעיים שלה..גם בייבי ליס זה סבבה, העיקר שתהיה עם תלתלים, לדעתי ככה היופי שלה הכי הכי בולט. יש לה שיער מהמם. ראיתי אותה עם שיער אסוף היום בראיון שהיא שופטת בתוכנית וממש אהבתי...זה מראה טיפה שונה, אבל מרען מאד
ומתאים לה ממש
אבל אין על המראה הטבעי . מאחלת לכולם שבת שלום

ady18

Well-known member
מסכמת

שני כוכבים גשם הקשב להשים יעל לוי עשה:די.וי .די ,וחברים בבית הקפה תוכנית:פלפלים צהובים השבוע במילה אחת:מוזיקלי שבוע הבא טיול תלתלים

מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):הרגילים שלי,בעיקר באה אליכם וטיפה טיפה... שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):אלבום לילות לבנים של אביב גפן,ובעיקר השיר "רגעים" שהיה בהופעת הנדירים:) תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:האח הגדול... ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: ההופעה של מירי, ואתמול התחלתי להתאמן בסטודיו סי:) גם היה מוצלח. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:כאבי גב שלא רצו לעבור לי כל השבוע!!!!!!! משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:ליום חמישי:) כל יום חמישי משבוע הבא, יש לי חופש קבוע... כי התחלתי לעבוד ימים מלאים כל הזמן ולא רק בשעות הצהריים . האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:כן , היא היתה מקסימה,אבל היא לא רצתה להצטלם איתי:( היא מיהרה לתמר... אמרה שהיא ממש!!! אבל מממש!!!! חייבת לרוץ לתמר... ובטח היא חושבת לעצמה... יש לה מספיק תמונות מה היא צריכה עוד?חחחח:) סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:כאוב... שאלת בונוס: איך אתם הכי אוהבים את מירי? בשיער אסוף (כמו תמונות 1-2), בפן (תמונה 3) או בתלתלים הפרועים הטבעיים שלה (תמונות 4-5. השאלה אם זה נחשב טבעי אם זה עם בייבי ליס )? אני לא מבינה את השאלה!!! אני אוהבת את מירי כמו שהיא,את הפנימיות שלה, את השירים שהיא שרה, את הזמרת שהיא... אותה כבן אדם... אני חושבת שיותר מתאים לה עם תלתלים,אבל היא גם יפה עם פן... אבל זה לא שאני אוהבת אותה ככה יותר, פשוט יותר מתאים לה. שיהיה לכולם סופ"ש מעולה!

NaniBani

New member
סוף סוף מסכמת.. ../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): שתי גדות שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): אם אלה החיים, איתי תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: How I Met Your Mother ציטוט/י השבוע: "הייתי כולי שלולית, חשבתי אולי ירדו לי המים..." ---- מירי מסיקה, בספיישל שלה ושל קרן בכוכב נולד, כששחר היה.. ראיתי עכשיו כמה קטעים, הצחיקה אותי בטירוף זאתי
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום רביעי- קיבלתי תעודה (ממוצע 88 - כבוד
) , והלכתי לחברה הכי הכי הכי טובה שקיימת בעולם, ואז הלכנו ליום עבודה בצופים ואז הלכתי לדודה שלי והכרתי את הכלה של בן דוד שלי.... יום שכולו כייף ! ! ! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: פספסתי יום הולדת של חברה טובה, וגם... משהו שאשמור לעצמי.. :)( משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הופעה של מירי בירושלים !!!!!!!!!!!!!!!!!
(ומתחילה לארוז לקראת המעבר דירה :) ) האם פגשתם את מירי השבוע? - שבוע הבא... :) :) :) סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: שאלת בונוס: איך אתם הכי אוהבים את מירי? עם התלתלים הטבעיים שלה, כמו שבאה למפגש באוגוסט, וגם עם בייביליס היא יפייפיה , אבל התלתלים הטבעיים פשוט מושלמים! סופ"ש רגוע וארוך שיהיה לכולנו (אחריו מתחילה עוד מחצית..... :) )

מסכמת...../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): מה עשית - שרתי באודישנים
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "הדרך שלך" תמונת/פליקס השבוע: יש תמונה ממש מצחיקה שיעל צילמה אותי ביום חמישי שמאחורה רואים כזה את מירי חחח אם היא תשלח לי אני אעלה
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע: "ביל גייטס אמר..." הייתי בכנסת ביום שלישי היה אחד המצחיקים. ת'אמת שהיה משעמם רצח חח אבל החברים שהיו איתי היו ממש מצחיקים והיה כיף איתם! איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: חמישי. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: עומס. מיום שלישי בערב עד חמישי בבוקר היה מבאס. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שלה ב' באודישנים, פגישות חשובות ותעודות... לא מאמינה שעבר חצי מ-י"א כבר.... האם פגשתם את מירי השבוע? כןןן. היה קצרצר אבל היא הייתה מתוקההה אמיתית חחחח היה קסום! סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: הפכפך... שאלת בונוס: איך אתם הכי אוהבים את מירי? בשיער אסוף (כמו תמונות 1-2), בפן (תמונה 3) או בתלתלים הפרועים הטבעיים שלה (תמונות 4-5. השאלה אם זה נחשב טבעי אם זה עם בייבי ליס )? אוהבת אותה בכל מצב, אבל הכי אוהבת שהיא עם פזור, לא משנה לי פן או תלתלים...

NaniBani

New member
בחירה טובה של השיר לאודישן :)

אז רגע, אמרת שבשלב הראשון שעברת זה לא עם מול מירי.... אז איך בדיוק?? וואי רבידה המון המון בהצלחה!! מחזיקה לך אצבעות!

תודה רבה!!../images/Emo42.gif

ולשאלתך - (אם הבנתי נכון שאלת איך פגשתי את מירי חחחח) העונה יש שני סוגים של אודישנים, או מסלול לאודישנים - רגיל ומהיר. אני עושה את המסלול הרגיל שצריך לעבור שני אודישנים לפני השופטים. ובמסלול המהיר בחרו אנשים די באופן אקראי שהם ישר הופיעו בפני השופטים. העונה עשו ששאר הנבחנים יהיו הקהל של אלה שנבחנים במסלול המהיר, ואז השופטים היו שם. וככה יכולתי לדבר עם מירי חחח אני אעלה עכשיו תמונה תוכלי לראות פחות או יותר איך זה נראה. רואים קצת את הקהל מאחורה וגם את שולחן השופטים.

מחר ../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

ואם אעבור יודיעו לי מתי להגיע לשלב הבא, אבל זה לא יקרה אז אל תפתחי צפיות חחח

אהההההההה../images/Emo42.gif

עברתי
באמת שלא האמנתי והיו שם מלא אנשים, אבל הם העבירו אותי!! אודישן הבא מול השופטים! יואו אני מתה מהתרגשותתתתת לא אכפת לי לא לעבור, אבל את קולטת שאני הולכת לשיר מול מירי??????

למעלה