סכמ"ש עם הרבה שיער

NaniBani

New member
זה היה היום, לא?

אגב, תשלחי לי במסר את המספר נייד שלך, רציתי לשלוח לך בהצלחה ולא היה לי המספר, ואני גם בהתערבות.. חודש בלי פייסבוק.. חחח.. אז אם בא לך אני אשמח אם תשלחי לי :) וואיייי יא מדהימה!!! המון המון בהצלחה! מתי האודישנים הבאים?

NaniBani

New member
חחחח את האמת, היום ניצחתי באחת, סוף סוף!

אבל כן זה ממש כייפ' להתערב
(הקטע המבאס הוא שאני ת-מ-י-ד מפסידה... אז היום כשניצחתי הייתי בעננים
)

ofree15

New member
מסכמתת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): התזמורת נגנה. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):פסק זמן, אם הוא ילך. תמונת/פליקס השבוע: וואייי.. השקעתי בהם כל כך!! ובסוף הם נשרפו לי ויצאו קצת אדומים.. טוב.. העיקר הכוונה :p לא הצלחתי להעלות רק את התמונה.. אז הבאתי קישור היישר מהפייסבוק!
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1774109842475&set=t.559757739 תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: ספיישל פסטיגלים עם 2 חברות, ראינו במשך כל הלילה את כל הפסטיגלים משנת 2004!!
ציטוט/י השבוע:"שבת בבוקר נוף ירוק, אני שותה שוקו מתוק, את הבקבוק אזרוק לפח, למחזור אך ורק" החניכים החמודים שלי היכנו שיר שיגרום לכם למחזר!! כחלק מפעולת ט"ו בשבט
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:אתמול.. הספיישל פסטיגלים היה ממש כיף
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: אכזבות כאלה ואחרות.. :-\ משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שהחולצות של הכיתה יהיו מכנות ואני אלך לאסוף אותך
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לא א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: רגועע (סוףסוף) שאלת בונוס: איך אתם הכי אוהבים את מירי? בשיער אסוף (כמו תמונות 1-2), בפן (תמונה 3) או בתלתלים הפרועים הטבעיים שלה (תמונות 4-5. השאלה אם זה נחשב טבעי אם זה עם בייבי ליס )? אממ.. אני אוהבת אותה בכל מצב, אבל היא הכי מירי עם התלתלים הטבעיים (
) לא יודעת.. אני אוהבת אותה יותר ככה
שיהיה סופ"ש מקסים!

מה נגמר איך נגמר אמא../images/Emo12.gif השבוע הזה עף לי מהר

מסכמת שבוע שלא הרגשתי אותו בכלל.
שיר/י השבוע שלכם של מירי-בקרקס הזה,שיר תקווה,לשם
שיר/י השבוע שלכם לא מירי-גונגל-אייל גולן אהבה קטנה-שירי מימון הצפון הפורח ושיר לאסף.ופסקול הסרט מאמה מיה.
תמונת/פליקס השבוע שלכם-
תחנת רדיו/תוכנית השבוע שלכם/סרט/סדרת השבוע שלכם- תחנת הרדיו שלי-נה נה רדיו לב המדינה,תוכנית השבוע שלי-מצב האומה נקרעת מהם
כל פעם מחדש,סרט השבוע שלי-אשה יפה,מאמא מיה
ציטוט/י השבוע שלכם-"הפייסבוק ידידו הטוב של האדם" "אם יש תנוחת כפיות למה אין תנוחת מזלגות,סכינים או כפות"
איזה יום היה הכי מוצלח דבר שהרים לכם את מפלס מצב הרוח- יום חמישי נפגשתי עם הבחור שאני יוצאת אתו ופשוט היה לנו כיף יחד
משהו שהוריד לכם את מפלס מצב הרוח-הידיעה שהבוס המקסים שלי עוזב אותנו
,וצינון מעצבן שלא עובר
משהו משאתם מחכים לו משהו בשבוע הבא-אין משהו מסוים
האם פגשתם את מירי השבוע-ממש לא
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת-מעייף
שאלת בונוס איך אתם אוהבים את מירי? אני אוהבת אותה הכי בבתלתלים הטבעיים שלה.למרות שגם אסוף יפה לה וזה נותן לה מראה אלגנטי ופן גם יפה.אבל הכי הכי אני אוהבת אותה טבעית כמו שהיא.
שבוע טוב וחמים לכולם
.

למעלה