קחי אותי ג'ניפר

just adiki

New member
../images/Emo68.gifקחי אותי ג'ניפר../images/Emo68.gif

תחרות חדשה בפורום
התחרות היא כזאת
השחקנ/ית
שהכי הייתם רוצים לראות משחק/ת עם ג'ניפר. כל שבוע תתפרסם רשימת שחקנים/ות [שאתם יצרתם] ומתוך הרשימה אתם תנפו כל פעם שחקנ/ית אחר/ת, עד שלבסוף נשאר עם המנצח/ת הגדול/ה
חברי הפורום ישתתפו בכל שלב בבחירה, כבר עכשיו אתם מוזמנים לכתוב רשימת שחקנים/ות [אין הגבלה על רשימת השחקנים/ות תרגישו חופשי לכתוב כל אחד שאתם רוצים]. יש לציין, המתמודדים צריכים להיות מוכרים בעולם
ולא רשימה של שחקנים ישראליים
. בשרשור זה עליכם לכתוב את מס' השחקנים/ות שאתם רוצים למצוא ברשימה. לאחר שהרשימה תסגר [יום שבת ב-21:00
] תינתן לכם כל שבוע רשימה של 10 שחקנים שיבחרו ע"י הגרלה. לאט, לאט יצאו מהתחרות מתמודדים שונים [יהיו כמובן שלבי גלגל הצלה] עד שלבסוף נמצא את האחד, או האחת שהכי הייתם רוצים לראות לצידה של ג'ניפר על מסך הקולנוע
, או הטלויזיה
. ועוד דבר נוסף, הרשימה כעת תהיה מלאה בשחקנים/ות שאינם/ן שיתפו פעולה עם ג'ניפר על גבי המסך (הגדול או הקטן
). שחקנים שלא ראינו לצידה של ג'ניפר. אז שנתחיל
*שרשרו לכאן את המתמודדים שלכם-אין הגבלה במספר* תודה מיוחדת לאלעד (Rollo n King) על הלוגו המיוחד=)

יו רגעעע נכוןןןןןןןן

חחחחח איך יכולתי לשכוח.....אבל שחקן בן זו.... הוא מדהים
אם יעלה לי עוד משו אכתוב

../images/Emo221.gif../images/Emo88.gif.

בנים- מיילו ונטימליה [גיבורים, בנות גילמור,רוקי בלבואה] ררררר אני כל-כך כל-כך רוצה שהוא יהיה עם ג'ניפר באיזה סרט! זה יהיה ה-סרט. השחקן והשחקנית האהובים עליי ביחד
... אבל בטח הוא יעוף בהתחלה כי אף אחד לא ממש מכיר אותו אלא אם כן הוא ראה את אחד התכניות שבמסגרת
או את הקליפ של פרגי
. *יו גרנט, דרייק בל, רופרט גרינט[רון בהארי פוטר
], מת'יו פוקס[אבודים], זאק אפרון. בנות- היידן פאנטייר[גיבורים, נסיכת הקרח, מעודדות צמודות] אלי לראטר [גיבורים. נו מה, אני אוהבת גיבורים ואת השחקנים שם
], מיסי פרגרים[גיבורים
, תקפצו לי], דרו ברימור, אמנדה ביינס, קמרון דיאז, ואמה ווסטון.
.

תומר 10

New member
הנה כמה../images/Emo216.gif

ג'וליה רוברטס, אורלנדו בלום,ג'סיקה אלבהקריסטין דאנסט,אמנדה ביינס כל כךךךך, עם אוון ווילסון היא שיחקה? אם לו אז הוא גם,קיירה נייטלי,ג'וני דפ,וזהו נראלי

RayoDeLuz

New member
יאללה אני אתרום קצת:)

בנים: צ'אד מייקל מורי, ג'וני דפ, אורלנדו בלום,דניאל רקדליף,אדם סנדלר, בן אפלק, אדי מרפי, היו גרנט, סטיב מרטין, ויל סמית'. בנות|סדגש: וונסה האן הודגנס, אשלי טיסדל, הילארי דאף, ג'סיקה סימפסון,מנדי מור, אמנדה ביינס, אשלי סימפסון, סנדרה בולק, אמה ווטסון.

MoRaN SaShA

New member
החברות הכי טובות לעד. ג'ן וקורט ../images/Emo9.gif

אבל זה אני יכולה לראות כל יום בFRIENDS.

תומר 10

New member
../images/Emo45.gifכל כך../images/Emo45.gif../images/Emo216.gif

עם אדם סנדלר היא שיחקה? אז אם לא אז גם הוא...ומרטין סוויזי

תומר 10

New member
מפגרת אני...פטריק ולא מרטין../images/Emo216.gif

פטריק סוויזי, זה ששיחק בריקוד מושחת..נחמד שרק עכשיו הבנתי.................

למעלה