בן סטילר
L linoy7 New member 21/8/07 #20 היא כבר שיחקה איתו- "ואז הגיעה פולי"../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif וגם בחברים
W wounded animal New member 21/8/07 #18 מממ ג'ורג' קלוני.../images/Emo54.gif אמנם הוא היה בפרק בחברים אבל זה לא נחשב... נכון???
S sapiri5 New member 23/8/07 #25 אוקיי אני מקווה שלא כתבו ואם כן אז שיהיה../images/Emo3.gif יו לורי ("האוס" אם מישהו רואה פה..) אוונג'לין לילי ("אבודים"),לינזי לוהן, אשטון קוטצ'ר,אדם סנדלר, אדי מרפי,אווה לנגוריה ("עקרות בית נואשות "), בן אפלק, ג'וד לאו אמממ זהו נראה לי בינתיים
אוקיי אני מקווה שלא כתבו ואם כן אז שיהיה../images/Emo3.gif יו לורי ("האוס" אם מישהו רואה פה..) אוונג'לין לילי ("אבודים"),לינזי לוהן, אשטון קוטצ'ר,אדם סנדלר, אדי מרפי,אווה לנגוריה ("עקרות בית נואשות "), בן אפלק, ג'וד לאו אמממ זהו נראה לי בינתיים
L linoy7 New member 24/8/07 #27 למה? היא אחלה שחקנית.../images/Emo41.gif זה שיש לה בעיות.. זה כבר סיפור אחר
S sapiri5 New member 26/8/07 #30 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gifחחחחחחחח
D danduni New member 24/8/07 #28 איזה רעיון מדהים!!! ../images/Emo47.gif ואיזה לוגו מעולה עדי ואלעד, צמד הכפר סבא (והיישוב שליד ) המועדף עליי!!!
איזה רעיון מדהים!!! ../images/Emo47.gif ואיזה לוגו מעולה עדי ואלעד, צמד הכפר סבא (והיישוב שליד ) המועדף עליי!!!
J just adiki New member 26/8/07 #31 הרשימה עוד לא נסגרה, עדיין יש אפשרות להוסיף שחקן או שחקנית לבחירתכם