שאלה לבנות עם ציצים

אתי@

New member
../images/Emo68.gif שאלה לבנות עם ציצים

(גדולים או בינוניים, בטוח לא פיצפונים
). ויסלחו לי הגברים המועטים בפורום, הפעם אתם לא תוכלו להשתתף...
ביום שישי הגעתי למסקנה שכמה מהחזיות שלי עבר זמנן והגיע הזמן לקנות חזיות חדשות...
ושוב הגעתי לחנות וביקשתי חזיה טובה ושוב קיבלתי למדוד חזיות שמחירן סביב ה-300 ש"ח. וככה השארתי 600 ש"ח בחנות
נכון, אפשר למצוא חזיות לא רעות "רק" ב-200 ש"ח, אבל הן בד"כ נורא עבות וגסות ועם כתפייה עבה, וממש לא מתאימות לקיץ שלנו. ככה אני נאלצת לקנות חזיות במחיר מופקע... לבנות עם ציצים קטנים אין בעיה, הכל מחזיק להן ויש דברים מדהימים במחירים סבירים. אבל מה קורה עם מי שהמידה שלה מעל 70B
כמה אתן משלמות על חזיות
המחיר שאתן משלמות סביר בעינכן
אתן מוכנות להתפשר על היופי לטובת האיכות

kisses

New member
אתי דווקא פה במקרה בדיוק ההיפך

יש פה חזיות מדהימות לבעלות חזה גדול ובמחירים לא רעים בכלל. (40-50 ש~ח הכי נמוך לחזיות מאיכות מעולה). ולבעלות החזה הקטן כלומר A יש מבחר נורא קטן ומצומצם. אבל המחירים שנתת הם די סבירים; וכן אני כן אתפשר על יופי.

kisses

New member
סליחה שבכלל עניתי

בסך הכל מה שאמרתי זה שפה יש במחירים יותר זולים ככה שאם תעשו פעם טיול זה המקום. בכל אופן תתחדשי.

Aאלינור

New member
ליאת, תוכלי לומר לי איפה בלונדון?

אולי אני אקפוץ בהזדמנות זו

יעלי2

New member
מחיר ממוצע כ 200 ש"ח לאחת

ולא מדובר על חזיות סקסיות מפוארות, אלא אחלה חזיה, באיכות מעולה ובצבעים מגניבים.

אתי@

New member
באמת ../images/Emo35.gif של מי../images/Emo35.gif איזה חברה ../images/Emo35.gif

Aאלינור

New member
גם אני אתפשר במקרה הזה על היופי

לטובת האיכות, ועדיין לא נראה לי שהמצב כל כך נורא מבחינת היופי.

תוכי

New member
היי אתי - קניתי ביום חמישי ../images/Emo13.gif

חזיה של טרמיוף מהממת בצבע בורדו במחיר מציאה של.......90 ש"ח ובדרך כלל אני קונה את החזיות שלי במחירים הללו ואני .... לא לצחוק.......
85C

אתי@

New member
לאלינור ותוכי

בדרך כלל הבעיה שלי עם החזיות ה"זולות" (200-150 ש"ח זה לא זול
) זה אחת מהבעיות הבאות: 1. הן לא מחזיקות כלום 2. הן נורא נורא סגורות ואי אפשר ללבוש אותן מתחת לגופיה 3. הן עשויות מבדים עבים נורא שאי אפשר ללבוש בקיץ הישראלי. הייתכן שמצאתם חזיה שאין לה את אחת הבעיות הנ"ל במחיר סביר?

Aאלינור

New member
גם על המחיר אני מתפשרת במקרה הזה

כי בכל זאת, חשוב מאוד שהן כן יחזיקו, כך שבעיה אחת לא קיימת. אבל זה נכון שרובןעם כתפיות יחסית עבות. אז מצטערת לאכזב אותך...

תוכי

New member
דווקא../images/Emo13.gif

מה שאני קניתי מחזיקה ומחזיקה מעולה הבעיה היא שבאמת הכתפייה יחסית עבה אבל, ראיתי גם עם כתפיות דקות ואין לי בעיה בנוגע לקיץ הישראלי לחתונה קניתי חזיה סטרפלס שאפשר לשים כתפיות ב- 80 ש"ח בכיתן אולי תנסי שם (ברח לי השם של האיזור אבל החנות הגדולה של כיתן בת"א)

למעלה