שאלה לבנות עם ציצים

maal

New member
האמת היא שבדיוק אתמול../images/Emo31.gif

הלכתי לחפש לי חזייה נורמלית. ואצלי זה הסיבוך הכי גדול בעולם כי המידה שלי היא 70D ולא מוצאים באף מקום מידה כזאת!!!!!!!!! ועד שמצאתי הן יקרות@@@@@@@@@!!!!!!!!! אז אני חייבת לשלם הרבה!!!!! כ"כ מרגיז.....

אתי@

New member
המידה... עוד בעיה שאני כבר

לא מדברת עליה... יש מידות שפשוט לא מביאים לחנויות
ולכן אין חזיה שאני קונה שלא צריכה תיקון...

kisses

New member
הלוואי שאני הייתי מתמודדת עם כאלו

בעיות
. תראו נכון שלבוש תחתון הוא בדר"כ נורא יקר, אבך LETS FACE IT לא קונים כל יום, ושכן קונים עדיף לקנות משהוא מאיכות טובה שתחזיק הרבה זמן מעמד. זאת דעתי לפחות.

ayush

New member
בעיה כאובה ../images/Emo4.gif

גם אותי הטבע חנן בחזה שופע (75 D) רוב החזיות שלי הן מינימיזר והן בד"כ די סגורות, אבל "מחזיקות" היטב את השלל... המחירים נעים בד"כ בין 200-300 ש"ח, אבל יש גם מציאות לפעמים. הקטע הכי מצחיק זה, שכשאני מחפשת חזיה לוקח לי מלא! זמן למצוא אחת טובה שתתאים לי בול, אבל כשתומר הולך לקנות לי ( בד"כ סטים סקסיים..) הוא קולע בול! גם בלי שאני מודדת.. אנחנו כבר החלטנו שאני אשאיר לו את העניין הזה... וכן, אני מוכנה בד"כ לוותר על היופי לטובת האיכות...

Ronnie*

New member
אין לי הרבה מה לתרום לדיון...

אבל אני מקווה שאתן מעריכות את מה שיש לכן...

kisses

New member
זה בדיוק מה שאני אומרת ../images/Emo8.gif../images/Emo13.gif

למרות שבזמן האחרון יש התפתחויות.

dafgol

New member
אני קניתי השבוע ו....

הלכתי לקנות חזייה חדשה כי הציצים כבר מתחילים לגדול קצת....( הריון ) למרות שקצת התאכזבתי , חשבתי שהם כבר ממש " גדלו " אבל מסתבר שלא ממש. לא משנה.... הקיצר יש מבצע של טריומף , אחלה חזייה , ש " מחזיקה " טוב , פשוטה למדיי אבל מאוד נוחה , במקום 120 ש"ח עלתה לי 102 ש"ח. היא גם יפה גם נוחה נעימה לגוף ( גם בעלי התלהב ממנה - אז אמרתי לו שאני מרשה לו ללבוש אותה אם הוא כל כך מתלהב ) שווה לבדוק מבצעים , אם אני לא טועה , גם לסלוגי יש מבצע עכשיו יאללה ביי דפנה

fila

New member
אז לי יש תשובה בשבילך!

אני לא מתפשרת העינייני חזיות, מניסיוני המר קניתי לא פעם חזיות ממש יפות בצבעים ודוגמאות מדהימות ואחרי פעם פעמיים גיליתי שהן ממש לא תופסות כלום! אז מאז אני לא מתפתה לקנות את חזיות הניילון והתחרה אלא הולכת על חזיות איכותיות שאני קונה רק ב"משביר" חזיה עולה לי בין 300 ש" (299 ש"ח
ל- 400 ש"ח). אני לא חושבת בכלל שהמחיר סביר לדעתי הוא מוגזם לחלוטין,אבל אין כ"כ ברירה אלא אם כן יש ציצים ממש קטנים

kisses

New member
רגע המחיר הולך לפי הגודל ???????.

לא ניראה לי כי זכור לי כשאני הייתי גרה בארץ גם הייתי משלמת 250 300 ש"ח לחזיה רגילה.

הילית*

New member
אני בעלת גודל בינוני ../images/Emo8.gif

קונה בעד 120 ש"ח חוץ משנה שעברה שקניתי חזיה עם כתפיים שקופות שעלתה לי 170 ש"ח דרך אגב בד"כ אני קונה במשביר בתלושים של החגים...

נופר30

New member
אני כמעט ולא קונה חזיות בארץ

פעם בשנה כשאני אצל אחותי אני עורכת מסע קניות של חזיות ותחתונים המחירים נעים בין 4-20 $ המידה שלי היא 80B והחזיות מחזיקות מעמד יפה מאוד במשך שנה שנתיים אבל לפני החתונה קניתי לי חזיה שעלתה לי 150 ש"ח בחנות של אינטימה ברחובות יש גם חזיות יפות ולא יקרות ב פ"ת מצד שני אתי אם את מוציאה משהו כמו 300 ש"ח על חזיה והיא מחזיקה במשך שנה מקיסמום שנה וחצי ( אין מה לעשות הכביסות ) אז מה זה משנה אם קונים שתי חזיות של 150 ש"ח כל אחת לחצי שנה ? הרי במחיר של אחת תקני כמה ותוכלי ללבוש אותן מספר רב יותר של פעמים

נופר30

New member
ארצות הברית

חזיה של ויקטוריה סיקרטס אני קונה שם ב 20 $ ויש חזיות אחרות כמו אחת של קאלווין קלאיין שעלתה לי 10$ ןגם סתם כאלה של שמות שלא מוכרים בארץ

אתי@

New member
זה יעמוד במבחן המציאות...

עד עכשיו את כל החזיות היקרות שלי קניתי בשנה האחרונה והן מחזיקות מעמד לגמרי לא רע. אבל גם החזיות היותר פשוטות שלי (טריומף) מחזיקות מעמד לפחות שנה-שנה וחצי... אז מבחן הזמן יוכיח אם ההשקעה השתלמה מבחינה כספית. מבחינת איכות - האיכות היא בהחלט יותר גבוהה, זה לא כמו שקונים משהו ומשלמים על השם, פה באמת מקבלים איכות תמורת הכסף. ככה שגם אם הן לא יחזיקו מעמד יותר זמן, לפחות אני אדע שנהניתי ממשהו טוב באמת

שירי71

New member
אחרי שקניתי את חזית החתונה שלי הבנת

י מהי חזיה טובה אמנם היו לי תהיות לגביה ולגבי כמה היא טובה אבל חזרתי די מהר לקנות עוד אחת כזו מה גם שזה לא היה הכי יקר שראיתי. קניתי ב"מריל" מרמת אביב (חנות מיוחדת וצריך לקבוע תור אישי מראש) והאמת היא אכן עלתה לא מעט (משהו כמו 270) אך במשביר לדוגמא יש חזיות הרבה הרבה יותר יקרות של חברות כמו שנטל וכאלה שלא בהכרח טובות לי. הקיצר לדעתי כיוון שמדובר באיבר ממנו לא ניתן להתעלם ושמשפיע מאד גם על הגב שלנו גם על איך שהעמידה שלנו נראית גם על כל מיני דברים אני לא מתפשרת. חזיה אחת טובה יכולה לחסוך כסף והמון כאב לב שהולך על דברים אחרים (כמו אוי אני לא נראית טוב - אז קונים עוד חולצה שפחות תשמין, וכאלה).

שירי71

New member
ואגב זו חזיית תחרה מקסימה

ולא מבד עבה. היא עם ברזלים והיא מאד מחמיאה יחסית לכל חזיה אחרת שיש לי או היתה. היא גם מאד פתוחה יחסית כי היא היתה צריכה להתאים למחשוף של שמלת החתונה. והיא החזיקה מעמד יופי (כביסות יד בלבד) עד שהתחלתי להשמין
ואז התחילה ללחוץ...לכן אני חוככת בדעתי ללכת לקנות כזו חדשה יותר גדולה.

שמופית

New member
גם אני קניתי שם...

את חזית החתונה שלי וגם את המחוך... ואמא שלי ואחותי גם עשו אצלה קניה ובכל הזדמנות אנחנו ממליצות עליה - האישה פשוט מקצוענית בתחום. ויש לה גם בגדי ים - שלם וביקיני - לבעלות חזה גדול !

למעלה