../images/Emo105.gifעונה.
שמות. השם של הבנאדם שאתה מאוהב בו: כרגע אין כזה. השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: רז. השם של קרוב משפחה אהוב: סבתא רותי *מאוהב* השם של המורה השנוא/ה עליך: אביגיל לוי ומאיה. השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: כל האנשים שאיבדו את האנשים שחשובים להם [אמא, אבא, חבר\ה, סבא, סבתא] איזה. שמפו ומרכך אתה משתמש: הנד אנד שולדרז. קרם לשיער אתה משתמש: - דאודורנט אתה משתמש: לא יודעת איך קוראים לו. בושם אתה משתמש: 212 , Black , Fantasy , Rich מסטיק שאתה בד"כ לועס: מנטה של אורביט . כחול או ירוק. קפה אתה שותה: נס
ואיזה תה: לא שותה תה, רק שאני חולה. משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: icy tawer יומן יש לך לבצפר : Lee Cooper איזה מחשב יש לך: רגיל עם מסך דק. מצלמה יש לך: מצלמה . פלאפון יש לך: הורוד הדק. סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: חדר יפה :] כרגע. עם מי אתה מדבר בתוכנות המסרים? שירן חברה שלי. עם מי אתה מדבר בטלפון? אף אחד. מה אתה שומע? עברי לידר , סינרגיה. איזה חלונות פתוחים לך במחשב? בלוג של חברה , פורום, וחלון הודעות. מה אתה עושה בהמשך היום? רואה טלויזיה , עושה קצת דוגמאות של ציפורניים , רואה תשוקת הנצים והולכת לישון אני עייפה מאוד
מה עשית לפני שענית על השאלון? הייתי בפורום. אי פעם. נהגת: לא התנשקת: כן עשית אהבה: לא טסת לחו"ל: לא ביזבזת את כל הכסף שלך : כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כן נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: כן או/או. יס או הוט? הוט מסנג`ר או אייסיקיו? אייסיקיו קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? שניהם
ספה או כורסה? מה ההבדל? ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? בית. כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב: חלב פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר? מקום אחר רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? קירות חלקים לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במחשב ובמערכת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? לא שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? אין יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לראות טלויזיה, להזמין חברה, לעשות ציפורניים, להיות במחשב. יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא מה אתה מעדיף, שיחות או הודעות? שיחות אתה עושה גבות? ברור אתה מרגיש יפה? לא תמיד למה? ככה אתה ביישן או פתוח? פחותה מאוד מה הצבע האהוב עליך? צהוב , כתום ולבן. מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? לקחת דברים פחות ללב מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אישי
אתה מאושר? לא היית פעם מאוהב? יותר מידי פעמים חח כיף? תלוי במי את מאוהבת שיחקת פעם בסימס 2? לא מה אתה חושב על העם הבריטי? לא מתעניינת D= מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס ! מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? לא מענין אותי. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכל הכל/צמחוני/טבעוני: הכל ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: לראות את בת דודה שלי , לעזור לכלבה שלי להמליט פעמיים. יש פירסינג? כן, טבור קעקועים? לא התמכרויות? לא איזה שפות אתה דובר? עברית. אני יודעת גם אנגלית , ספרדית. ציטוט מועדף/ מוטו: "אם אוהבים , אוהבים עד הסוף. בטוב וברע" , "כלב הוא החבר הכי נאמן" האם אתה חי את הרגע? משתדלת. יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? אולי איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? גוף יפה XD אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "החיים על פי דילב" D: מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות. אתה יודע לשיר? ככה. האם אתה מתבודד? שמתחשק. מה החולשה הכי גדולה שלך? בנים רחבים *מאוהב* אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? --- אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? יש כאלה ויש כאלה. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? בזמן האחרון הנבתי כמה דברים בחיים. אני עוברת עכשיו תהליך של שינוי עם עצמי. ואני לא רוצה לפרט יותר :] מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? אנערף. ומה הכי פחות אוהב? ציצי חחחחחח
יש לך ביטחון עצמי? כשאני רוצה. מאמין ב- אלוהים? רוחות? חיים שלאחר המוות? פיות? מלאכים? ערפדים? אהבה ממבט ראשון? אהבה וירטואלית? אהבה בשלט רחוק?