שאלונים ומשחקים

שראלית

New member
עונהה...

בן או בת? בת פיצה או פלאפל? פלאפל לבן או שחור? לבן אורנג' או סלקום? סלקום אולסטאר או נעלי עקב? אולסטאר עיניים ירוקות או כחולות? כחולותתתת עגיל בלשון או בפופיק? פופיק ריקוד או שירה? שירה שירים בעברית או לועזית? עברית לכתוב בעיפרון או בעט? עט קיץ או חורף? חורף בצפר או חופש? חופש תיכון או יסודי? תיכון שיער ארוך או קצר? ארוך שיער חום או שחור? חום שיער בלונדיני או ג'ינג'י? בלונדיני בגד ים ביקיני או שלם? ביקיני יום או לילה? לילה בלוג או אתר? אתר סיפור - לכתוב או לקרוא? לכתוב ולקרוא ירקות או פירות? פירות עוגיות או עוגה? עוגיות גלידה וניל או שוקולד? שוקולד שוקו או קפה? שוקו ים או בריכה? בריכה סרט או באולינג? באולינג ארטיק או קרטיב? קרטיב חתול או כלב? כלב שישי או שבת? שבת גשם או שלג? שלג ראש 1 או מעריב לנוער? ראש 1 ירושלים או ת"א? ירושלים לקום או ללכת לישון? לישון שרק 1 או 2? 1 קומדיה או אימה? קומדיה כדורגל או כדורסל? כדורגל אנימה או טלנובלה? טלנובלה כוכב נולד או נולד לרקוד? כוכב נולד מכנס ספורט או ג'ינס? ג'ינס ישראבלוג או תפוז? תפוז.. ורק אמת!! חח אפרסק או נקטרינה? אפרסק תפוז או תפוח? תפוז מלפפון או עגבניה? מלפפוןןןןן דפדפת או מחברת? מחברת ימין או שמאל? ימין צמיד או שרשרת? שרשרת כסף או זהב? זהב מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה מורים או הורים? הורים לשטוף כלים או לעשות ספונג'ה? כליםם קולה או מיץ? קולה אייפוד או mp4? אמפי 4 כלב גדול או קטן? קטן פו הדב או מיקי מאוס? פו הדוב טלוויזיה או מחשב? מחשב משחק קופסה או משחק מחשב? מחשב תאומים או שלישיה? תאומים אימייל או דואר רגיל? דואר רגיל יס או הוט? יס קולנוע או סרט בבית? קולנוע אילת או חרמון? חרמון השיר שלנו או האלופה? השיר שלנו ראש גדול או השמיניה? ראש גדול יהודה לוי או רן דנקר? רן דנקרר בראד פיט או אורלנדו בלום? בראד פיט בר רפאלי או אנג'לינה ג'ולי? אנג'ילה ג'ולי לישון או להיות על המחשב? לישון

../images/Emo15.gif עווונה :)

בן או בת? בת פיצה או פלאפל? פיצה לבן או שחור? שחור אורנג' או סלקום? נמנמנמ , אולסטאר או נעלי עקב? אולסטאר עיניים ירוקות או כחולות? ירוקות עגיל בלשון או בפופיק? לשון ריקוד או שירה? שניהם :) שירים בעברית או לועזית? ^^ לכתוב בעיפרון או בעט? עט קיץ או חורף? שיש קיץ אז חורף, שיש חורף אז קיץ
בצפר או חופש? חופש !! תיכון או יסודי? תיכון שיער ארוך או קצר? ארוך שיער חום או שחור? שחור שיער בלונדיני או ג'ינג'י? בלונדיני בגד ים ביקיני או שלם? בקיני יום או לילה? נמנמנמ שניהם בלוג או אתר? -- סיפור - לכתוב או לקרוא? גם וגם D: ירקות או פירות? שניהם !! עוגיות או עוגה? שניהם D: גלידה וניל או שוקולד? נננננמנמנמנ , שניהם D ; שוקו או קפה? שוקו ים או בריכה? בריכה סרט או באולינג? שניהם ארטיק או קרטיב? ארטיק חתול או כלב? כלב שישי או שבת? שישי גשם או שלג? נמנמנ, ראש 1 או מעריב לנוער? ראש 1 ירושלים או ת"א? ירושלים :) לקום או ללכת לישון? ללכת לישון שרק 1 או 2? שניהם לא D; קומדיה או אימה? שניהם !!! כדורגל או כדורסל? נמנמנ , אנימה או טלנובלה? טלנובלה כוכב נולד או נולד לרקוד? כוכב נולד מכנס ספורט או ג'ינס? ג'ינס ישראבלוג או תפוז? תפוז P: אפרסק או נקטרינה? אפרסק תפוז או תפוח? תפוח מלפפון או עגבניה? נמנמנ, דפדפת או מחברת? דפדפת ימין או שמאל? ימין צמיד או שרשרת? צמיד כסף או זהב? זהב מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה
מורים או הורים? הורים !! לשטוף כלים או לעשות ספונג'ה? כלום קולה או מיץ? קולה אייפוד או mp4? mp4 כלב גדול או קטן? קטן פו הדב או מיקי מאוס? פו הדב טלוויזיה או מחשב? מחשב משחק קופסה או משחק מחשב? מחשב תאומים או שלישיה? תאומים אימייל או דואר רגיל? אימייל יס או הוט? הוט קולנוע או סרט בבית? נמנמנ , אילת או חרמון? שתיהם. אילת השיר שלנו או האלופה? האלופה ראש גדול או השמיניה? השמיניה יהודה לוי או רן דנקר? רן דנננקר !! בראד פיט או אורלנדו בלום? בר רפאלי או אנג'לינה ג'ולי? לישון או להיות על המחשב? לישון

../images/Emo168.gifעונה=]]

בן או בת? גם וגם=] פיצה או פלאפל? פיצה.... לבן או שחור? ל"לבן בחלום שחור"חחח סתם שחור=] אורנג' או סלקום? אורנג'=] אולסטאר או נעלי עקב? אולסטטאר עיניים ירוקות או כחולות? ירוקות... עגיל בלשון או בפופיק? בלשון!חחחח ריקוד או שירה? שירה שירים בעברית או לועזית? גם וגם לכתוב בעיפרון או בעט? עט קיץ או חורף? קיץ בצפר או חופש?חופששששש תיכון או יסודי? תיכון שיער ארוך או קצר? ארוך שיער חום או שחור? חום שיער בלונדיני או ג'ינג'י? בלונדיני בגד ים ביקיני או שלם? ביקיני יום או לילה? יום ולילה חחח בלוג או אתר? אתר סיפור - לכתוב או לקרוא? לקרוא ירקות או פירות?פירות עוגיות או עוגה?עוגה גלידה וניל או שוקולד? שוקולד שוקו או קפה? שוקו ים או בריכה? ים סרט או באולינג? סרט ארטיק או קרטיב? ארטיק חתול או כלב? כלב שישי או שבת? שישי
גשם או שלג? שלג ראש 1 או מעריב לנוער? ראש 1 ירושלים או ת"א? ת"א לקום או ללכת לישון? ללכת לישון שבא ולקום שצריך=] שרק 1 או 2? 3 חחחחחחח קומדיה או אימה? אימה כדורגל או כדורסל? כדורגל אנימה או טלנובלה? טלנובלה כוכב נולד או נולד לרקוד? כוכב נולד מכנס ספורט או ג'ינס? ג'ינס ישראבלוג או תפוז? תפוז אפרסק או נקטרינה? אפרסק תפוז או תפוח? תפוז מלפפון או עגבניה? מלפפון דפדפת או מחברת? דפדפת ימין או שמאל? ימין צמיד או שרשרת? צמיד כסף או זהב? כסף מתמטיקה או אנגלית? אנגלית מורים או הורים?הוריםםםםם לשטוף כלים או לעשות ספונג'ה? ספונג'ה קולה או מיץ? קולה אייפוד או mp4? אמפי כלב גדול או קטן? קטן פו הדב או מיקי מאוס? מיקי מאוס.... טלוויזיה או מחשב? מחשב משחק קופסה או משחק מחשב? מחשב תאומים או שלישיה? תאומים אימייל או דואר רגיל? אימיל יס או הוט? יס קולנוע או סרט בבית? קולנוע אילת או חרמון? שתיהם.בדיוק חחח השיר שלנו או האלופה? השיר שלנו... ראש גדול או השמיניה? ראש גדול יהודה לוי או רן דנקר? רן דנקר בראד פיט או אורלנדו בלום?בראד פיט! בר רפאלי או אנג'לינה ג'ולי?באחרי המ שהיה אנג'לינה ג'ולי! לישון או להיות על המחשב?מחשב

../images/Emo135.gifעווווונה . PPP =

בן או בת? מזתומרת ? , מה אני או מה אני מעדיפה ? . D: יש הבדל ... :) פיצה או פלאפל? פיצה !! לבן או שחור? לבן . אורנג' או סלקום? אורנג' . לא סלקום . שתיהם חראות . אולסטאר או נעלי עקב? לא ולא . עיניים ירוקות או כחולות? שתיהם . :) עגיל בלשון או בפופיק? פופיק . XD ריקוד או שירה? שירה . שירים בעברית או לועזית? עיברית ורק עיברית . לאנגלית לא מתחברת כי אני לא מבינה הכל .
לכתוב בעיפרון או בעט? עט . קיץ או חורף? קיץ . בצפר או חופש? עכשיו ??? ביצפר .
אבל בכללי חופש . :) תיכון או יסודי? תיכון . שיער ארוך או קצר? בינוני . D; שיער חום או שחור? חום . שיער בלונדיני או ג'ינג'י? לא ולא . בגד ים ביקיני או שלם? בקיני . יום או לילה? גם וגם . בלוג או אתר? לא ולא . סיפור - לכתוב או לקרוא? לקרוא . ירקות או פירות? פירות . עושה לי חשק לאכול משהו .
עוגיות או עוגה? עוגה . גלידה וניל או שוקולד? וניל . שוקו או קפה? שוקו . ים או בריכה? בריכה . סרט או באולינג? סרט . ארטיק או קרטיב? מה ההבדל ? .
חתול או כלב? כלב . שישי או שבת? שבת . גשם או שלג? שלג . ראש 1 או מעריב לנוער? מממ לא משנה . [; ירושלים או ת"א? ת"א . לקום או ללכת לישון? לישון . שרק 1 או 2? אחד כי לא ריאתי את שתיים . D: קומדיה או אימה? אימה . לא אבל גם קומדיה , אני אוהבת לצחוק . :) כדורגל או כדורסל? כדורסל . אנימה או טלנובלה? טלנובלה . כוכב נולד או נולד לרקוד? כוכב נולד . מכנס ספורט או ג'ינס? ג'ינס . ישראבלוג או תפוז? תפוז . אפרסק או נקטרינה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אפרסק .
מה זה נקטרינה ? . תפוז או תפוח? גם וגם . :) מלפפון או עגבניה? עגבניה . דפדפת או מחברת? מחברת . ימין או שמאל? ימין . צמיד או שרשרת? גם וגם . כסף או זהב? לא משנה . [; מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה . מורים או הורים? הורים חחחחחח איזו מן שאלה זאת ? . D: לשטוף כלים או לעשות ספונג'ה? לא ולא . קולה או מיץ? מיץ . אייפוד או mp4? אם פי . כלב גדול או קטן? גוווור פו הדב או מיקי מאוס? מיקי מאוס חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
טלוויזיה או מחשב? גם וגם . משחק קופסה או משחק מחשב? לא ולא . תאומים או שלישיה? תאומים . אימייל או דואר רגיל? אימייל . יס או הוט? יס . קולנוע או סרט בבית? סרט בבית . בחינם ואפשר לעשות רעש .
אילת או חרמון? שתיהם. - מי ענה לי ????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
השיר שלנו או האלופה? האלופה . ראש גדול או השמיניה? השמיניה . יהודה לוי או רן דנקר? רן . לא גם יהודה חמוד . בראד פיט או אורלנדו בלום? מי אלה ? .
לא מתמצאת ככ אבל אני מכירה בערך את בראד . בר רפאלי או אנג'לינה ג'ולי? אנג'ל . לישון או להיות על המחשב? מחשב .

lililulu

New member
עונה [;

בן או בת? בנים הכי סקסיםD; פיצה או פלאפל? פיצה לבן או שחור? שחור בבגדים לבן בכל השאר אורנג' או סלקום? סלקום אימפריהההה!!! אולסטאר או נעלי עקב? לא זה ולא זה, אבל אם כבר אולסטאר עיניים ירוקות או כחולות? ירוקות עגיל בלשון או בפופיק? לשון ריקוד או שירה? שירה שירים בעברית או לועזית? עברית שפה יפה:] לכתוב בעיפרון או בעט? עיפרון קיץ או חורף? אביבD: בצפר או חופש? חופש תיכון או יסודי? תיכון שיער ארוך או קצר? באמצע שיער חום או שחור? חום שיער בלונדיני או ג'ינג'י? בלונדיני בגד ים ביקיני או שלם? ביקיני יום או לילה? לילה בלוג או אתר? אתר סיפור - לכתוב או לקרוא? לכתוב יותר כיף אבל אני לא טובה שזה במיוחדD= ירקות או פירות? ירקות עוגיות או עוגה? עוגה גלידה וניל או שוקולד? וניל שוקו או קפה? שוקו אבל רק מהמוכנים ים או בריכה? בריכה סרט או באולינג? באולינג..אבל אם זה סרט בבית אז סרט..בקולנוע אני נרדמת>< ארטיק או קרטיב? ארטיק חתול או כלב? כלב שישי או שבת? שישי גשם או שלג? שלג ראש 1 או מעריב לנוער? ראש 1 למרות שאני במעריב לנוער אבל פרשתיD; ירושלים או ת"א? ירושלים בגלל בית"ר ת"א כי יותר כיף שםD: לקום או ללכת לישון? לישון שרק 1 או 2? 2 קומדיה או אימה? קומדיה כדורגל או כדורסל? כדורסל אנימה או טלנובלה? טלנובלה כוכב נולד או נולד לרקוד? כוכב נולד מכנס ספורט או ג'ינס? ג'ינס ישראבלוג או תפוז? תפוז...אף פעם לא הייתי בישראבלוג
אפרסק או נקטרינה? נקטרינה תפוז או תפוח? תפוז מלפפון או עגבניה? מלפפון דפדפת או מחברת? מה זה דפדפת? ימין או שמאל? ימין צמיד או שרשרת? תלוי על מי כסף או זהב? כסף מתמטיקה או אנגלית? אנגלית מורים או הורים? לפעמים זה לפעמים זה לשטוף כלים או לעשות ספונג'ה? לא זה ולא זה קולה או מיץ? קולה אייפוד או mp4? לא אכפת לי הכל הולך
כלב גדול או קטן? קטן כזה שאפשר למחוץ מרוב שהוא חמודD: פו הדב או מיקי מאוס? פו טלוויזיה או מחשב? מחשב משחק קופסה או משחק מחשב? מחשב תאומים או שלישיה? תאומים בן ובת בבקשה תודהD= אימייל או דואר רגיל? דואר רגיל יס או הוט? יס
קולנוע או סרט בבית? בבית אילת או חרמון? שתיהם. חחח ענית לי הא?! אילת השיר שלנו או האלופה? השיר שלנו ראש גדול או השמיניה? ראש גדול יהודה לוי או רן דנקר? יודה בראד פיט או אורלנדו בלום? וואו...נראה לי אורלנדו בלום...אבל אני לא סגורה על זה בר רפאלי או אנג'לינה ג'ולי? אנג'לינה לישון או להיות על המחשב? לראות טלוויזיה מתחת לפוך כשיש גשם בחוץ ונעים לךD;

../images/Emo41.gifעוד שאלון.

נלקח מפורום אביב גפן, שלקח מפורום היהודים בתפוז, שלקחו מפורום היהודים הרשמי.
שם: גיל: מזל: ניסית להתאבד? בתנועת נוער? אי פעם... האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהי את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי - האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטייה שלי היא: : הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: מסיבה או חוף ים? האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? האם גנבת משהו במכולת? הלכת מכות? יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? עשית דברים מתוך שכרות? מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? >< באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהי " הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? " מה היה הדבר הראשון ששמעת? " מה היה השיר הראשון ששמעת? . מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ... אתה... אתה חושב שאתה יפה? אתה חושב שאתה צבועה? אתה חושב שאתה קנאי? אתה חושב שאתה קרצייה? אתה חושב שאתה עקשן? אתה אוהב את עצמך? בזבזן או חסכן? בנאדם ש.. שונא : אוהב : מתגעגע : חסר לך : עושה לך טוב להיות איתו/ה : הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו : מעצבן :

נוופריי

New member
נננאקסט :]

שם:נופר גיל:15 מזל:בתולה ניסית להתאבד?כן בתנועת נוער?לא אי פעם... האם אי פעם עישנת?כה האם אי פעם שתית אלכוהול?כה האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?כה האם אי פעם נשבר לך הלב?כה האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהי?כן האם אי פעם שברת למישהי את הלב?לא האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כה האם אי פעם שיקרת?כן האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות?כן האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כןןן פעם אחת.?!D: האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?כןן האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?כן האם אי פעם היית בחקירה משטרתית?כן חחחחחחחחחחח 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית?כן ב24 שעות האחרונות צחקת?כה ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?נאממ ב24 שעות האחרונות קנית משהו?כן בימים אלו אתה מאוהב?כה הדבר שהכי קשה לך איתו:כבוד ,:\ מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?אלעד האדם האחרון שהתקשר אלי אמא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:דודי המקום האחרון שהייתי בו:תחנת רכבת אורנג' .. הסטייה שלי היא: :חחחחחחחחח יש כ''כ הרבה הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים -משפחה חברים תכונה טובה שלי:טובת לב :)))) חחחחחחחחחחח תכונה רעה שלי:חחחחחח נוקמת :} D: דלז מסיבה או חוף ים?מסיבה האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?כה האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?כןן תותייי האם צחקת על מישהו בעל מום?נאמ כן .\= האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?חחחחחחחחחח כןן פעם אחת?! פייי עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?כןן תרמת פעם לקבצן?כן האם גנבת משהו במכולת?כן הלכת מכות?כן יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?ברור אכלת משהו לא כשר?לא אתה שומר כשרות?כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?כן הפרת הבטחה שהבטחת?כן השתכרת עד אבדן חושים?לא עשית דברים מתוך שכרות?מה?:S מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור?חחחחחחחחחחח איפה נופר???? האאאאא מצאתי את נופר*נתן חיבוק*D- מה צבע החדר שלך?חחחחח אממ אפרסק בקרוב באג' באיזה בושם אתה משתמש?דולצ'ה אתה אוהב לענוד תכשיטים?כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? ><חחח יש כ''כ הרבה באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?חח אין לזה גיל , אבל בגיל 18 יש יותר מודעות לזה .... מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת?נאמממ אתמול :] חיבקת מישהו/י?היום מישהו/י חיבק/ה אותך?היום עישנת?אתמול שתית משקה אלכוהולי?אממ לא בחודשים האחרונים ולא בחודשים הקרובים [: השתכרת?נאמ היית במועדון?סוכות לבשת חצאית?לא לובשת קנית בגד?אממממממ יום חמישי אמרת למישהי ?! הקדישו לך שיר?נאמ שיפרו לך את המצברוח?כל הזמן היום: באיזו שעה התעוררת?אמא העירה אותי דפוקה ב10 49 ואז המשכתי לישון שמתי שעון ל2 וקמתי[: מה/מי העיר אותך?^^ מה היה הדבר הראשון שאמרת? "נננננננננווווו אמאאאאאאאאא " מה היה הדבר הראשון ששמעת? "נופר איפה הילה" מה היה השיר הראשון ששמעת? .אממ לא זוכרת מה אכלת?וופל:] איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ...הוא הוא הוא אתה... אתה חושב שאתה יפה?לא יפה ולא מכוער אתה חושב שאתה צבועה?כן אתה חושב שאתה קנאי?ממש לא אתה חושב שאתה קרצייה?תלוי אתה חושב שאתה עקשן?כן אתה אוהב את עצמך?נאמ בזבזן או חסכן?בזבזן בנאדם ש.. שונא :עזבו אוהב :אלעד, דלז חופפת תותי טוטוו טוטה:] מתגעגע :הוא חסר לך :הוא עושה לך טוב להיות איתו/ה :הוא D= הכי מצחיק:אני:] הכי דפוק:חחחחחחחחחחחחחחחחחחח הכי מוזר:הרבה הכי כיף לדבר איתו :נאמ איתו :] מעצבן :נאמ

בוווו.

שם:רותם. גיל:15 והמון חודשים. מזל:דגים. ניסית להתאבד?לא. בתנועת נוער?כן. אי פעם... האם אי פעם עישנת?כן. האם אי פעם שתית אלכוהול?כן. האם אי פעם לקחת סמים?כן,לצערי המאוד רב. האם אי פעם עברת על החוק?ניראלי. האם אי פעם נשבר לך הלב?כן. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?ניראלי. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן. האם אי פעם בכית על מישהי?כן. האם אי פעם שברת למישהי את הלב?כן. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן. האם אי פעם שיקרת?כן. האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות?כן. האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כן. האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך?כן. האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?כן. האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?כן. האם אי פעם היית בחקירה משטרתית?אצל אבא בעבודה:O אבל זה לא נקרא. 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית?לא. ב24 שעות האחרונות צחקת?כן. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כן. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא. ב24 שעות האחרונות קנית משהו?כן. בימים אלו אתה מאוהב?כן. הדבר שהכי קשה לך איתו:שהוא רחוק. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?אין. האדם האחרון שהתקשר אלי -הבחור ההוא שהכרתי במשחק.>< האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:נעמה. המקום האחרון שהייתי בו:מבטח. הסטייה שלי היא: :וודקה. D: ועוד הרבה דברים. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים -משפחה..נעמה. תכונה טובה שלי:יש ויש. תכונה רעה שלי:^^ מסיבה או חוף ים?חוף ים. האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?למה לי? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא. האם צחקת על מישהו בעל מום?בחיים לא. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?כן. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?כן. תרמת פעם לקבצן?כן. האם גנבת משהו במכולת?כן. הלכת מכות?כן. יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?כן. אכלת משהו לא כשר?לא. אתה שומר כשרות?כן. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?כן. הפרת הבטחה שהבטחת?כן. השתכרת עד אבדן חושים?כן. עשית דברים מתוך שכרות?כן. הרבה דבריםD: מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור?"בובה!!!! את דומה ללימור. אהה. מי זאת לימור?מזה מה אני עושה כאן מי את"D: מה צבע החדר שלך?כחול לבן. באיזה בושם אתה משתמש?כבר כתבתי בשאלון הקודם><" אופוריה,אמור אמור,דונה קארן ניו-יורק,נינה ריצ'י,לקוסט פינק, 212 סקסי,הפנוטיק,של בריטני ספירס,קנזו. אתה אוהב לענוד תכשיטים?כן. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? יש כמה.. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?מתי שמרגישית מוכנים. לפי דעתי מעל גיל 16 זה כבר נורמלי. מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת?חודשיים. חיבקת מישהו/י?היום. מישהו/י חיבק/ה אותך?היום. עישנת?חודש ומשהו. שתית משקה אלכוהולי?היום. בירהD: השתכרת?ממש ממש השתכרתי.אמ.. ערב סוכות. היית במועדון?מזמן. לבשת חצאית?מזמן. קנית בגד?יום רביעי. הקדישו לך שיר?לא זוכרת. שיפרו לך את המצברוח?יום חמישי. היום: באיזו שעה התעוררת?12 ומשהו. מה/מי העיר אותך?אני את עצמי. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אמא מה את עושה כאן.." מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הנביחות של הכלבה שלי. מה היה השיר הראשון ששמעת?לא זוכרת. בטח איזה שיר של אביב. מה אכלת?כריות איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ...היו כמה. אתה... אתה חושב שאתה יפה?לא יודעת. אתה חושב שאתה צבועה?לא. אתה חושב שאתה קנאי?לא. אתה חושב שאתה קרצייה?לא. אתה חושב שאתה עקשן?כן. אתה אוהב את עצמך?בערך. בזבזן או חסכן?בזבזנית. בנאדם ש.. שונא :יש כמהD: אוהב :מלא. מתגעגע :אליהם. חסר לך :הוא. עושה לך טוב להיות איתו/ה :נעמה,דורין,ירדן. הכי מצחיק:שלומי. הכי דפוק:שלומי. הכי מוזר:שלומי. הכי כיף לדבר איתו :חברות ואבירם. מעצבן :המון.

עונה[ :

שם: חן גיל: 15 וחצי מזל: אריה ניסית להתאבד? ללמה לי?החיים יפים בתנועת נוער? לא אי פעם... האם אי פעם עישנת? כןן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא ולא אק'ח D: האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? לא האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהי את הלב? כנראה \: האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? לא האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן האם אי פעם היית בחקירה משטרתית?לא 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כן והרבה ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו ? אמת ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כ ן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: לחיות באשליה מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אפחד האדם האחרון שהתקשר אלי - מאמא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: רעותת המקום האחרון שהייתי בו: סבתוש הסטייה שלי היא: : מין D= סתם סתם הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים -כל הג'מעה שליי תכונה טובה שלי: רחמים מדי תכונה רעה שלי: ^ מסיבה או חוף ים? מסיבה האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? אכן,ותנסו את זה זה כיף גדול.מי שפורץ לי לאייסיקיו חבל עליו האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? בטחחחחחחחח תותייי וזנובהה האם צחקת על מישהו בעל מום? כן \\\\: אלוהים יסלח לי האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? חחחחחחחחחחחחח פעם ? חברים אין אצלי פעם יש אצלי פ ע מ י ם עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כה האם גנבת משהו במכולת? לא הלכת מכות? כןן וזה כיף ענק יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? בטח אמא אכלת משהו לא כשר? לאאאאא אתה שומר כשרות? כןןן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? כה השתכרת עד אבדן חושים? לא עשית דברים מתוך שכרות?לא מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? " בא לך לבוא איתי?נו בואייי נוו נו נו " ובסוף מה?הלכתי D= מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש ? היפנוטיק אתה אוהב לענוד תכשיטים? כה מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? מועעהאהאהאה **לא שלא עשייתי פשוט לא עולה לי לראש כרגע-* באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שאתם רק רוצים. מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? אתמול D= חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? ^ עישנת? אתמול שתית משקה אלכוהולי ? לפני חודש השתכרת? נוור היית במועדון? סוכות לבשת חצאית? לא לובשת קנית בגד? לא יודעת אמרת למישהי "? ! הקדישו לך שיר? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח D= לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? כל יום היום: באיזו שעה התעוררת? 8 וחצי ואז הלכתי לישון ב9 וקמתי בחמש וחצי מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? " מה אתם רוצים אני חולה" D= מה היה הדבר הראשון ששמעת? " את כל היום ישנה מה היה השיר הראשון ששמעת? .של כפיר אפשטייין היי אתה או משהו כזה מה אכלת? עוגיה של סבתוש איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? נממ יש מחר הופעה של בית הבובות D= אתה... אתה חושב שאתה יפה? לא יפה אתה חושב שאתה צבועה? לפעמים אתה חושב שאתה קנאי? כן אתה חושב שאתה קרצייה? לא אתה חושב שאתה עקשן?מאוד אתה אוהב את עצמך? לא בזבזן או חסכן?בזבזן עד מאוד D= בנאדם ש.. שונא : אוו יש הרבה ואתם בינהם אוהב : הרבה ווואלה אתם לא בינהם D= מתגעגע : נממ חסר לך : לא אכפת לכם עושה לך טוב להיות איתו/ה : תותי החתיכה הכי מצחיק: תותיייייי הכי דפוק: חחחחחחחחחחחחח אתם D= הכי מוזר: אתם הכי כיף לדבר איתו : כל החמודים שיש לי ברשימות אייסי-מסנג'ר מעצבן : רז

נוופריי

New member
מעניין מאוד עםמי התנשקת אתמולD:

אחח איזה שפתיים חושניות ישלך חחחחחחחחח *דילב תימחקי את התגובה אחרי שחן תירא*

חחחחחחחחחחחח D= דיי לפנטז לי על השפתיים

את מזכירה לי את מעלות D= אהחמממ המבין יבין

O דילב O

New member
../images/Emo105.gifלא חמוד את לר צריכה להתבייש שאכן

הסטייה האישית של היא מין ! ואכן כמוך גם אני חושקת בך בכל חלקי גופי !!! עם מי התנשקת אתמול גברת ?!?!?!?!? * כועס מאוד כאשר עשן יוצא מהאזניים *

O דילב O

New member
../images/Emo105.gifעונה : )

שם: דילב. גיל: 16 . מזל: בתולה. ניסית להתאבד? לא. בתנועת נוער? לא. אי פעם... האם אי פעם עישנת? לא ( = , מקסימה שכמותי. האם אי פעם שתית אלכוהול? כןץ האם אי פעם לקחת סמים? לא , חס ושלום. האם אי פעם עברת על החוק? יכול להיות D= האם אי פעם נשבר לך הלב? כן. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן. האם אי פעם בכית על מישהו? כן. האם אי פעם שברת למישהי את הלב? כן. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן. האם אי פעם שיקרת? כן. האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? כן. האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן. האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא. האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא. האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? אני לא זוכרת. האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? לא. 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? לא. ב24 שעות האחרונות צחקת? כן. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן !!! ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן. בימים אלו אתה מאוהב? לא. הדבר שהכי קשה לך איתו: עם מי? מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? עם איזה גור כלבים שיארח לי חברה . אוווח איך בא לי כלב ; ( האדם האחרון שהתקשר אלי - ידיד שלי. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: נופר. המקום האחרון שהייתי בו: חוצות המפרץ. הסטייה שלי היא: ?! הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - אמ ... תכונה טובה שלי: יש הרבה. תכונה רעה שלי: אני לא חושבת שיש בי תכונה שאפשר לקרוא לה "רעה". מסיבה או חוף ים? תלוי. האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא. האם צחקת על מישהו בעל מום? כן אבל כשהייתי קטנה. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? משהו דומה. תרמת פעם לקבצן? כן. האם גנבת משהו במכולת? כן פעם אחת. שוקו עם בן דוד שלי כשהיינו בני 7 D= הלכת מכות? כן. יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא. הפרת הבטחה שהבטחת? כן. השתכרת עד אבדן חושים? לא. עשית דברים מתוך שכרות? לא. מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? לא זוכרת. מה צבע החדר שלך? כל החדר שלי הוא חום וקרם : ] באיזה בושם אתה משתמש? 212 , Black , Fantasy , Rich אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן אבל עדינים. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח היו כמה וכמה. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמרגישים שזה הרגע הנכון , אבל לא מתחת לגיל 15. מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? לפני 4 חודשים בערך. חיבקת מישהו/י? לפני כמה ימים אני מאמינה. מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל. עישנת? -- NEVER שתית משקה אלכוהולי? בראש השנה. השתכרת? --- NEVER היית במועדון? לפני כמה חודשים. לבשת חצאית? לפני חודש בערך. קנית בגד? לפני שבוע. הקדישו לך שיר? לא זוכרת. שיפרו לך את המצברוח? כנ"ל. היום: באיזו שעה התעוררת? 6.00 :\ מה/מי העיר אותך? הבטן שלי D= מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אמא , מה אני יאכל? "
מה היה הדבר הראשון ששמעת? "חן , קומי !!! כבר שבע וחצי את תאחרי לבית בפר !!!" מה היה השיר הראשון ששמעת? "הסוד שלי ממך" מה אכלת? הרבה מה זה מה אכלתי?? אתה... אתה חושב שאתה יפה? לא תמיד. אתה חושב שאתה צבועה? כנ"ל. אתה חושב שאתה קנאי? לא ! אתה חושב שאתה קרצייה? לא. אתה חושב שאתה עקשן? לא ממש. אתה אוהב את עצמך? כן. בזבזן או חסכן? בזבזנית חחח אבל גם חסכנית כשצריך. בנאדם ש.. שונא : רז. אוהב : הרבה. מתגעגע : לא יודעת. חסר לך : סבתא. עושה לך טוב להיות איתו/ה : חברות שלי. הכי מצחיק: נופר
, אנחנו והשטויות שלנו. הכי דפוק: מאור D ; הכי מוזר: אנדריי D= הכי כיף לדבר איתו : הרבה. מעצבן : אחותי הנבלה !!!!

../images/Emo135.gifלהלהלה . D =

שם: מיכל . גיל: 15 . מזל: בתולה . ניסית להתאבד? לא !! בתנועת נוער? לא . אי פעם... האם אי פעם עישנת? כן , נרגילה בהיותי בת 8 בערך . D = האם אי פעם שתית אלכוהול? כן בקטנה . D; האם אי פעם לקחת סמים? לא . |; האם אי פעם עברת על החוק? כל יום .
חחחחחחח האם אי פעם נשבר לך הלב? כן . האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? מממ יש מצב ,, האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? גם נראלי ,, האם אי פעם בכית על מישהי? אממ מישהי או מישהו ? .
האם אי פעם שברת למישהי את הלב? אני לא לסבית !!
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? יאפ . האם אי פעם שיקרת? כן . D; האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? אממ ,, האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לללללללללא . האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חחחחחחחחחחחחחחחחח מה הקשר ? . D = האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא . O; האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? אממ לא חושבת . האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? לא . D; 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? לא . ב24 שעות האחרונות צחקת? המוןןןןןןןןן !! ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן . :) ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כמו מה למשל .. ? , D: ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? אממ לא . ב24 שעות האחרונות קנית משהו? וואללה לא . בימים אלו אתה מאוהב? כן . (((:) הדבר שהכי קשה לך איתו: שהוא גדול ,, לא דווקא ככה זה תמיד .
שאני לא יכולה להיות איתו .. , מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אחי . האדם האחרון שהתקשר אלי - חברה שלי . האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: חברה שלי עדן , עכשיו היא הלכה . D = המקום האחרון שהייתי בו: בסלון . D: הסטייה שלי היא: : הראל סקעת .
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - אממ , תכונה טובה שלי: לא'דעת . תכונה רעה שלי: יורדות לי דמעות גם בלי שאני ירצה . D; מסיבה או חוף ים? חוף ים . האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן , לשל אחותי .
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לללללא . XD האם צחקת על מישהו בעל מום? לא חושבת .. |: האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן .
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא יצא לי ... ,
תרמת פעם לקבצן? כן . האם גנבת משהו במכולת? חחחחחחחחח שהייתי קטנה גנבתי ממתקים אבל לא הרבה .
הלכת מכות? אוו בטח עם אחותי .
יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא להגזים אבל אני מתה על הראל ואימאבא .
אכלת משהו לא כשר? חס וחלילה . בע . S; אתה שומר כשרות? בטטטטח . שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? אממ , לא זכור לי ,, הפרת הבטחה שהבטחת? נראלי שכן . P = השתכרת עד אבדן חושים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ממ כן .
עשית דברים מתוך שכרות? הלכתי כאילו אין מחר עם אחותי ודודה שלי בכביש בלי לשים לב למכוניות .
מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? מממ לא זכור לי . מה צבע החדר שלך? לבן לבנתיים . = P באיזה בושם אתה משתמש? של בריטני ספירס . אתה אוהב לענוד תכשיטים? התחלתי לאהוב . :) מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? >< אמממ לא זוכרת , אבל יש . D = באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? ממ לא יודעת .. , מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת?נאמ ,, [: חיבקת מישהו/י? אתמול . מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול . עישנת? פוי בגיל 8 ככה . D: שתית משקה אלכוהולי? אממ סוכות (?) . השתכרת? סוכות (?) היית במועדון? אני לא אוהבת כ"כ ,, לבשת חצאית? אוי מזמן . |: קנית בגד? דווקא בזמן האחרון לא קניתי ,, אז לא זוכרת מתי . אמרת למישהי " מה אמרתי ? XD הקדישו לך שיר? שנה שעברה סוף שנה בטיול השנתי - הדי ג'י .
שיפרו לך את המצברוח? מממממ ,, היום: באיזו שעה התעוררת? 12.30 , והלכתי לישון ב - 3 וחצי .
מה/מי העיר אותך? נראלי אימא , כן כן אימא . D: מה היה הדבר הראשון שאמרת? התחלתי לצחוק ממשהו ששמעתי ברדיו . מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אימא מדברת בטלפון . מה היה השיר הראשון ששמעת? . של שירי מימון "כמה פעמים" . מה אכלת? טוסט ומוקפץ - בהפרש של שלוש שעות כן ? , כן .. D: איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ... על אתמול נראלי בסרט ואחרי הסרט .
אתה... אתה חושב שאתה יפה? מממ לא . אתה חושב שאתה צבועה? לא . אתה חושב שאתה קנאי? קצת אולי .
אתה חושב שאתה קרצייה? גם קצת . D = אתה חושב שאתה עקשן? ממ לא מספיק . אתה אוהב את עצמך? בערך . D; בזבזן או חסכן? בזבזנית . :) בנאדם ש.. שונא : אותך . D: אוהב : הראל . מתגעגע : ממממ ,, מאור . חסר לך : מאור . XD עושה לך טוב להיות איתו/ה : מאוווווור .
וחברות שלי במיוחד 2. XD הכי מצחיק: מאוווור חחחחחחחחחחחחחחחחחחח D = הכי דפוק: ממ חברה שלי .
הכי מוזר: לא'דעת . הכי כיף לדבר איתו : ממ חברה אחת . D: מעצבן : חברה אחרת . XD

lililulu

New member
עונה..

שם: עמית גיל: 15 מזל: בתולה ניסית להתאבד? לא בתנועת נוער? לפעמים בשומר הצעיר אבל משעמם שם אשD= אי פעם... האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? אולי האם אי פעם נשבר לך הלב? סוג של האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהי את הלב? לא האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? אולי האם אי פעם שיקרת? כן האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? כן האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נראה לי האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? נראה לי שלא האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? לא 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: המוות של אנשים קרובים מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? הוא האדם האחרון שהתקשר אלי - חברה שלי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: לא זוכרת...נראה לי אחות שלי...וזה היה במסנגר המקום האחרון שהייתי בו: בצפר הסטייה שלי היא: : פ'ח הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - אמא תכונה טובה שלי: אוהבת להקשיב תכונה רעה שלי: עקשנית מסיבה או חוף ים? תלוי מתי ועם מי האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? אולי האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא נראה לי הלכת מכות? כן יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא נראה לי אכלת משהו לא כשר? לא נראה לי אתה שומר כשרות? ל שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא עשית דברים מתוך שכרות? לא מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? חחח לא זוכרת היה הרבה מה צבע החדר שלך? צבע מכוער באיזה בושם אתה משתמש? HUGO ו-BVLGARI אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? >< אכן >< באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 16 כזה או מתי שאת מוכנה ושומחת על הבן זוג מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? נשיקה רצינית? מזמן חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? גם היום עישנת? ביום שישי שתית משקה אלכוהולי? גם ביום שישי השתכרת? בחיים לא השתכרתי אני יודעת לעצור את עצמי שניה לפני היית במועדון? פח מזמן לבשת חצאית? אני לא אוהבת חצאיות \= קנית בגד? אתמול הייתי קרובה אבל בסוף לאD: אמרת למישהי " מה? הקדישו לך שיר? חחח לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? מזמן היום: באיזו שעה התעוררת? 7...היה שעתיים קולנוע מה/מי העיר אותך? השעון מה היה הדבר הראשון שאמרת? "חרא! הייתי באמצע החלום ורציתי לדעת מי זאת!" חחחח מה היה הדבר הראשון ששמעת? "את הצלצול של השעון מה היה השיר הראשון ששמעת? . איזה שיר בMTV לא זוכרת מה מה אכלת? טוסט קר ומגעיל איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ... למי יש גם שיעורים היום אתה... אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבועה? אולי אתה חושב שאתה קנאי? אולי אתה חושב שאתה קרצייה? אולי אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? לא בזבזן או חסכן? בזבזנית בנאדם ש.. שונא : _ _ אוהב :_ _ _ _ מתגעגע : בן דוד חסר לך : כנ"ל עושה לך טוב להיות איתו/ה : חברה שלי הכי מצחיק: וואי יש מלא הכי דפוק: זה שאני שונאת הכי מוזר: איזה אחד מהכיתה שלי
הכי כיף לדבר איתו : לא יודעת.... מעצבן :זה שאני שונאת והוא הכי דפוק

../images/Emo168.gifעונה לך=]....

שם:ספיר גיל:16=]... מזל:קשת ניסית להתאבד?לא ולא=] בתנועת נוער?פ'חחחח אי פעם... האם אי פעם עישנת?ניסיתי האם אי פעם שתית אלכוהול?כה האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?תלוי איזה חוק!חחח האם אי פעם נשבר לך הלב?כה האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כה האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כה האם אי פעם בכית על מישהי?כה האם אי פעם שברת למישהי את הלב?אולי... האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כןןןן
האם אי פעם שיקרת?כהה האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות?פסיכולוגי...חחח האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כה האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך?כה האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?אולי האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?נראלי.... האם אי פעם היית בחקירה משטרתית?לא! 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?ברור חחח ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?בטח ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כה ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?כה ב24 שעות האחרונות קנית משהו?כה בימים אלו אתה מאוהב?כה הדבר שהכי קשה לך איתו:בצפר=\\חח סתם לאדעת... מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?אמממ לא יודעת האדם האחרון שהתקשר אלי -חברה=] האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:ידיד.... המקום האחרון שהייתי בו:בצפר=\ הסטייה שלי היא: :אמממממ הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים -משפחה שלי והאמונה שלי!!! תכונה טובה שלי:אוהבת עד הסוףףף!!! ומצחיקה=]חחחח תכונה רעה שלי:עצלנית חושבת על עצמי תמיד!חחחזה רע???? מסיבה או חוף ים?גם וגם! האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?בערך.... האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לאא האם צחקת על מישהו בעל מום?כה=\ האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?כה עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?לא זוכרת חח... תרמת פעם לקבצן?כה האם גנבת משהו במכולת?לאא הלכת מכות?כה יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?כמעט חחח לא כמו החיים כמעט כמוו חחח אכלת משהו לא כשר?חלב נוכרי .... אתה שומר כשרות?כה שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?כה הפרת הבטחה שהבטחת?כה השתכרת עד אבדן חושים?לא עשית דברים מתוך שכרות?לא מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור?לא זוכרת מה צבע החדר שלך?ורוד בהיר בהיר בהיר!!! באיזה בושם אתה משתמש?תלוי.... אתה אוהב לענוד תכשיטים?כה מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? ><לא זוכרת חחח באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?רק אחרי החתונה!!! מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת?לא זכוררר חיבקת מישהו/י?היום מישהו/י חיבק/ה אותך?היום עישנת?לאאא שתית משקה אלכוהולי?שישי חחח השתכרת?לאאא היית במועדון?==== לבשת חצאית?היום קנית בגד?שבוע שעבר... אמרת למישהי "מה??? הקדישו לך שיר?לפני כמה זמןןן שיפרו לך את המצברוח?היום=] היום: באיזו שעה התעוררת?6 וחצי מה/מי העיר אותך?קמתי לבד היום!!! מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אמא חחחח מה היה הדבר הראשון ששמעת? "תעצמי חחח מה היה השיר הראשון ששמעת? .לא זוכרת מה אכלת?שתיתי מים! איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ...מבחן במתמטיקה =\\\ אתה... אתה חושב שאתה יפה?כה אתה חושב שאתה צבועה?לא חושב שאתה קנאי?לפעמיםם אתה חושב שאתה קרצייה?לפעמים חחח אתה חושב שאתה עקשן?כה אתה אוהב את עצמך?כה בזבזן או חסכן?בזבזן בנאדם ש.. שונא : ערבים=\ אוהב:חברות משפחה וכו... מתגעגע :כנ"ל חסר לך :עזבוווו עושה לך טוב להיות איתו/ה :חברות משפחה ידידים.... הכי מצחיקאני חח הכי דפוק:את סתם חחח הכי מוזר:חברה שלי =\לא חברה אבל בסדר חח הכי כיף לדבר איתו :כולמיניי מעצבן :אחשלי חחח

למעלה