שאקירה מארחת 5

12ShakirA12

New member
../images/Emo68.gifשאקירה מארחת 5../images/Emo68.gif

והיום אני שמחה לארח את אחותי
ויקי, או בכינויה metallica16
. קצת פרטים על metallica16:
שם: ויקי.
סוג מוזיקה מועדף: רוק.
ויקי את מתבקשת לרשום הודעת סיכום בערב שבת, ולשלוח אליי במסר (או לבוא אליי לכאן למחשב
) את שמו של המתארח הבא
. למי שלא זוכר את הכללים כנסו כאן
. קדימה לשרשר שאלות..
, ושיהיה אירוח מהנה
.

12ShakirA12

New member
אנשים...

יש לכם הזדמנות לשאול את אחותי איך קוראים לי.. ולשאול עוד שאלות כדי להכיר אותה.. ככה אתם מוותרים על ההזדמנות

MikeR

New member
../images/Emo32.gifשאלה חשובה../images/Emo70.gif

רציתי להתעייץ איתכם במשו שאני לא יודע ממש מה לעשות.. אני ב-3 יח"ל מתמטיקה..ו..כאילו סיימתי השנה עם זה..[אני עולה לי"ב], ואני לא עשיתי 2 בגרויות בזה..אז..כאילו חשבתי ללכת לעשות כמו שעשיתי שנה שעברה, מן קורס כזה "מחצית שלישית" אבל הפעם במתמטיקה..[יש בכל המקצועות כמעט] וכאילו השאלה שלי היא אם כדאי לי לעשות את זה השנה ואז אני אסיים עם מתמטיקה כבר עכשיו וזהו. --- או שכדאי לי לעשות את הקורס הזה ולהשלים את הבגרויות שנשארו שנה הבאה ושיהיה לי לפחותתתת השנה חופש ממש!! כאילו לא כמו שנה שעברה שלא היה לי כמעט בכלל חופש...בגלל שעשיתי אותו דבר אבל במקצוע אחר... אז קיצר, מה אתם אומרים? השנה או שנה הבאה

Green Day 1

New member
מה אפשר לשאול אותה כל מיני שאלות?

אם כן אז אני אשאל... שאלות...

pringles1

New member
טוב אז...

ויקיייי איך זה להיות אדומה??? ושאלת המיליון... איך קוראים לאחותך המנהלת???

metallica16

New member
חחח ../images/Emo6.gif

אני עדיין לא שלחתי הודעה אז אין לי מושג... אחרי שאני אשלח אני אגיד לך איך ההרגשה
ואין לי מושג איך קוראים לאחותי
אתם יכולים לקרוא לה "אחות של ויקי"
ותודה שאת הראשונה שקשורה לשרשור
.

לי יש שאלות,אבל קצת באיחור

1: איך/מתי התחילה ההערצה שלך לשאקירה+למה דווקא שאקירה?(איזה שיר או אירוע גרם לך להתחיל להעריץ אותה) 2: לאיזה ביטוי הגיע ההערצה שלך?(הטרדת אותה?סתם שלחת לה מכתבים?טסת במיוחד להופעה?או רק מורידה שירים ווידאו קליפים?) 3:מה הגבול שלך? (לטוס במיוחד להופעה? או הגבול שלך זה רק לקנות די וי די דיסקים פוסטרים וכו') 4+1: כמה שנים את מעריצה את שאקירה? 5: איזה דיסקים יש לך של שאקירה? *** חלק מהשאלות זה למעריצים אובססיבים אז לא לקחת אישית...זה מה שעלה לי בראש...

metallica16

New member
חח אוקי אז ככה

1. בהתחלה שנאתי את שאקירה
, כי באותה תקופה שהיא הופיעה, אז די אהבתי את נטליה אוריירו ואחותי לא נתנה לי לשמוע שירים שלה, אהה וגם של בריטני(בעעע מה אהבתי בשירים שלה
) אז התחלתי לעצבן את אחותי ששאקירה אנטישמית וכל זה (למרות שידעתי שזה לא נכון פשוט עצבן אותי שהיא כל היום שומעת את שאקירה) ויום אחד, סליחה לילה אחד, בחופש הגדול (נראה לי לפני שלוש שנים) אחותי קנתה דיסק אחר של שאקירה שהיה שם שיר יפה Pies Descalzos מפה בערך התחלתי לשמוע רק את השיר הזה אחר כך היא השמיעה לי את Ojos Asi ואז לאט לאט התחלתי לשמוע יותר שירים שלה. ובקשר לשאלה למה דווקא שאקירה, אין לי מושג היא שרה פשוט יפה
2. אני רק מורידה תמונות ושירים אני חושבת שלכל אחד יש את החיים שלו ואי אפשר להטריד מישהו רק בגלל שהוא מפורסם למרות שכל זמר אומר ש"איזה כיף זה" קצת קשה להאמין שהם נהנים מעלוקות שמתקשרים אליהם ב3 לפנות בוקר...
3. לכל דבר יש גבול כמובן אז להטריד אני לא, להתעלק אני לא, אז רק לקנות דיסקים.
4. אני לא ממש מעריצה זמרים אני יותר מעריכה (אני לא קשישה בת 200) אז אולי בערך 3 שנים
5.אמממ laundry service
pies descalzos
donde estan los ladrones
unplugged
live & off the record

לי יש את הדיסקים של peligo y magia

אבל אין מה להתלהב מהם,זה שירים מגעילים... ושאלה אחרונה: חברים שלך יודעים שאת אוהבת את שאקירה ואיך הם מגיבים לזה: שאלה מטומטמת אבל למשל אצלי החברים שלי בהתחלה הגיבו בזה שהיא אנטישמית ולא יודעת לשיר וכל זה,אבל לא היה לי אכפת כי אני יודעת מה היא אבל עכשיו חברות שלי שומעות את השיר no creo y la tortura, mi hermana es maestra aeróbica, y ella enseñan los bailes latinos en sus "lecciones" : como: cha-cha. merengue, salsa y más, así que ella empezó enseña algún baile y la canción del baile son la tortura y las canciones para la "relajación" son: En Tus Pupilas. Día De Enero. Día Especial que chevere,ay que padre no puedo creer porque mi hermana "odió" shakira porque yo siempre escucho shakira y ella fue aburrida porque escucho "Bruta ciega sordomuda" cada vez

למעלה