היי דנה../images/Emo140.gif
1. הקטע הוא שההורים מאז שהיינו בנות 7 דחפו לנו אורגן בבית ומורה פרטית, כרגע אנחנו לא לומדות מנגנות לכיף 2. לאחותי כבר הציעו אבל לא יודעת מה נסגר עם זה...זה היה לפני שנתיים בערך... 3. צבע אהוב
בכללי הכל
אבל ממש אהוב זה טורקיז 4. רוק
4. יש כמה שנואים מזרחית(הבכיינים, גם אני יודעת לבכות צר לי לאכזב) היפ הופ (גם אני יודעת לעשות אפקטים עם הפה) וטראנסים(גם אני יודעת לערבב מלא כלי נגינה לא קשורים) 5. לא, אני לא ממש גם בעד קעקועים את קולטת את עצמך בגיל 80 עם קעקוע על הכתף
כאילו מה זה להרשים את הזקנים בבית אבות
כי אהבה כרגע בזכות קעקוע קצת קשה שזה יעשה למישהו משהו..אולי בגיל 80 זה יעשה משהו לקשישים כרגע אין מצב
6. יש את אחותי ואת אח שלי שלא מזמן מלאו לו 19 7. האייקון האהוב עליי זה |טוסט| כן אני יודעת שאין אבל חייבים לשים 8. שפות שאני יודעת
עברית למשל, ערבית, אנגלית, ספרדית ממש טיפה 9. כן, הייתי בחו"ל אמממ זאת רשימה ארוכה שניה...אמממ לונדון, בלגיה, אמסטרדם, צרפת הולנד, דנמרק, שוודיה, נורווגיה, איטליה, ספרד,פלמה(דה מיורקה קע קע קע קע קע קע
) ואולי בעוד לא זוכרת יש הרבה 10. בזמן הפנוי להיות במחשב אוווו לקרוא ספרים (לעיתים רחוקות לנגן- אני לא אוהבת אורגן
) 11. תכנית אהובה זה...אממ יש מלא טוב כל מה שאמור להיות מצחיק אני רואה 12. עדיין הוא לא קרה ב26.6 בשעה 11 מתחיל לי החופש הגדול, אבל חוץ מזה משהו שקרה זה שלמדתי לשים פה תמונות ועכשיו אני מתלהבת..
13. דבר רע|? אמממ, אמרו לי שאני דומה למורה למתמטיקה(שאגב אני שונאת אותה
) ויום אחר כך לנינט זה היה ממש רע ותודה
.