שאקירה מארחת 5

metallica16

New member
אממ..

כן הם יודעים, הרבה מהם לא יודעים מי זו שאקירה או אם כבר מכירים אז כבר לא ממש מתייחסים לזה שהיא אנטישמית

אז עוד מעט את בת 17

מה שאומר שאת בכיתה יא' את במגמה מיוחדת?(תיאטרון,מוזיקה,קולנוע)? את שומעת עוד זמרים חוץ משאקירה? איזה סוג מוזיקה את שומעת?(לטיני,רוק,פופ,ערבי,צועני,רוסי) את יודעת ספרדית?

metallica16

New member
../images/Emo95.gif

אני עולה לי"א אני במגמת תיירות ורפואה משלימה אני שומעת חוץ משאקירה את מטאליקה, גאנז אנד רוזס, נירוונה, אירוסמיט ועוד הרבה הרבה אני לא ממש יודעת ספרדית אין לי ממש כישרון בקליטת שפות,לצערי

אז את "רוקיסטית"

אני אהבתי את הלהקות : אני אוהבת את guns & roses יש להם כמה שירים טובים, אירוסמית ונירוונה אני אוהבת גם, אני אוהבת לשמוע מוזיקה לטינית,וגם מוזיקה של שנות ה70 ו ה-60 אותי תקעו במגמה ספרותית ,אני בכלל לא רציתי אבל לא היה מקום במגמה שרציתי אז לא הייתה להם ברירה=תמיד דופקים את הלטינים....סתם..מצחיק אצלינו בשיעורים אני צריכה לעשות עבודה על ספר שאני קוראת אז בחרתי ב100 שנים של בדידות של הסופר גבריאל גרסיה מרקז(הוא גם זכה בשנות ה80 בפרס נובל על הספר הזה),ואמא שלי גם קראה אותו כך שהיא תוכל לעזור לי את עובדת? בחופש הזה אני מחפשת עבודה... אמא שלי תקעה אותי אצל דוד שלי, , הוא מייבא קמח קולומביאני למאכלים:אמפנדס פייסאס=אמפנדה תוצרת מדג'ין,ארפאס,נטיג'ה אחיאקו,פנטקונס,והוא מייבא בננות ענקיות מהאיזורים האקזוטים של קולומביה ,ברזיל,ונצואלה,פנמה בקיצר העבודה שלי זה ללכת איתו לשגרירויות של קולומביה ונצואלה פנמה פרו אקוודור ולהביא להם את האוכל המוכן ...דוד שלי גם הצליח להביא להקות מקומיות מקולומביה, אבל זה להקות קומביה כך שזה לא מעניין פה אף אחד, גם הצייר פרננדו בוטרו היה פה,והם מכירים, הלוואי ויצליח להביא מישהו בסיגנון של שאקירה קרלוס ויוס לוס בסילוס,קאבאס,חואנס

metallica16

New member
או קיי

אני לא עובדת בחופש.. אבל אם תצטרכי עזרה בעבודה אז תבקשי כי אני ממש טובה בדברים האלה ותהני בעבודה אצל דודה שלך

וואיי אני באמת זקוקה לעבודה

זה החופש האחרון שלי...כי שנה הבאה אני מתגייסת

Moor 87

New member
../images/Emo45.gif גם אני! חוץ מעבודה

צריך לנצל את הקיץ הזה הכי טוב שבעולם!! לעשות חיים משוגעים לבלות כי אחר כך לא יהיה זמן.. בע

metallica16

New member
../images/Emo12.gifאהם אהם ../images/Emo2.gif

צריך לנצל את החיים הכי טוב שבעולם ולעשות חיים משוגעים ולבלות כי אחר כך זה נגמר...|אייקון של החיים| (חח)

metallica16

New member
|אייקון של חיילת| (../images/Emo35.gif)

אגב, באיזה גיל אמורים לקבל את הצו הראשון

metallica16

New member
תעשה את הבגרות השנה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למה למרוח שאפשר השנה

Moor 87

New member
הייי !!!

טוב אז קודם כל איך זה להיות אחות של..? איך קוראים לה..?
קודם כל מה שלומך?? לפי הכינוי - את אוהבת את מטאליקה? מה את עושה בשעות הפנאי? את מנגנת על כלי מסויים? אתן משתמשות באותו מחשב או ב2 שונים? אתן באותו גיל
תאומות???
הממ המממ.. מאיפה את בארץ? מדינות שיקרת בהם בחול..? שבת שלוםםם מור

metallica16

New member
../images/Emo66.gifהיי גם לך ../images/Emo13.gif

להיות אחות של אחותי זה ממש סיוט גדול
חח סתם
שלומי מצויין מה איתך
כן אני חולה על מטאליקה...
בשעות הפני אני קוראת ספרים.. משחקת במחשב.. מנגנת על אורגן.. יש לנו שני מחשבים שלי בחדר שלה בסלון אנחנו באותו גיל מכאן שאנחנו תאומות.. אבל לא זהות
אני מר"ג.. והייתי בהרבה מקומות.. ביניהם ספרד סקנדינביה איטליה פלמה לונדון שבת שלום

Daniella 21

New member
הייי ויקי../images/Emo24.gif

קוראים לי דנה ורציתי לדעת
1.מה קטע של האורגן אצלכם בבית כולם לומדים?
2. ואם כן מתי תצאו להופעות
ועכשיו לשאלון שאחותך קצת תכיר מקרוב
מה הצבע האהוב עלייך
מה סגנון המוזיקה המועדף
מה סגנון המוזיקה השנוא
פירסינג וקעקועים יש
יש אחים/אחיות כמה
מה האייקון האהוב עלייך
איזה שפות את יודעת
היית בחו"ל אם כן.. איפה
מה את הכי אוהבת לעשות בזמן הפנוי
מה התוכנית הכי אהובה עלייך בטלויזיה
מה הדבר הכי טוב שקרה לך החודש
והדבר הרע
... מקווה שתהני באירוח

rode2

New member
../images/Emo140.gifויקוווווווו חחחחחההה

חחח את מזהה אותי? ואני יודע איך קוראים לאחותך הטובה

metallica16

New member
היי דנה../images/Emo140.gif

1. הקטע הוא שההורים מאז שהיינו בנות 7 דחפו לנו אורגן בבית ומורה פרטית, כרגע אנחנו לא לומדות מנגנות לכיף 2. לאחותי כבר הציעו אבל לא יודעת מה נסגר עם זה...זה היה לפני שנתיים בערך... 3. צבע אהוב
בכללי הכל
אבל ממש אהוב זה טורקיז 4. רוק
4. יש כמה שנואים מזרחית(הבכיינים, גם אני יודעת לבכות צר לי לאכזב) היפ הופ (גם אני יודעת לעשות אפקטים עם הפה) וטראנסים(גם אני יודעת לערבב מלא כלי נגינה לא קשורים) 5. לא, אני לא ממש גם בעד קעקועים את קולטת את עצמך בגיל 80 עם קעקוע על הכתף
כאילו מה זה להרשים את הזקנים בבית אבות
כי אהבה כרגע בזכות קעקוע קצת קשה שזה יעשה למישהו משהו..אולי בגיל 80 זה יעשה משהו לקשישים כרגע אין מצב
6. יש את אחותי ואת אח שלי שלא מזמן מלאו לו 19 7. האייקון האהוב עליי זה |טוסט| כן אני יודעת שאין אבל חייבים לשים 8. שפות שאני יודעת
עברית למשל, ערבית, אנגלית, ספרדית ממש טיפה 9. כן, הייתי בחו"ל אמממ זאת רשימה ארוכה שניה...אמממ לונדון, בלגיה, אמסטרדם, צרפת הולנד, דנמרק, שוודיה, נורווגיה, איטליה, ספרד,פלמה(דה מיורקה קע קע קע קע קע קע
) ואולי בעוד לא זוכרת יש הרבה 10. בזמן הפנוי להיות במחשב אוווו לקרוא ספרים (לעיתים רחוקות לנגן- אני לא אוהבת אורגן
) 11. תכנית אהובה זה...אממ יש מלא טוב כל מה שאמור להיות מצחיק אני רואה 12. עדיין הוא לא קרה ב26.6 בשעה 11 מתחיל לי החופש הגדול, אבל חוץ מזה משהו שקרה זה שלמדתי לשים פה תמונות ועכשיו אני מתלהבת..
13. דבר רע|? אמממ, אמרו לי שאני דומה למורה למתמטיקה(שאגב אני שונאת אותה
) ויום אחר כך לנינט זה היה ממש רע ותודה
.

למעלה