שאקירה מארחת

12ShakirA12

New member
../images/Emo68.gifשאקירה מארחת../images/Emo68.gif

והיום........ יתארח אצלנו מור, או בכינויו Moor 87
.
קצת פרטים על מור:
שם: מור טוויזר
תחביב אהוב: נגינה (גיטרה)
סוג מוזיקה מועדף: רוק קל מור, אתה מתבקש לרשום הודעת סיכום בערב שבת, ולשלוח אלי במסר את שמו של המתארח הבא. למי שלא זוכר את הכללים כנסו כאן. קדימה לשרשר שאלות....
אירוח מהנה
.

swewa

New member
טוב יש לי כמה שאלות:

1. אוכל אהוב 2. צבע אהוב\שנוא 3. מדינה שהיית רוצה לגור בה אם חוץ מישראל 4. מהו השיר הראשון ששמעת של שאקירה 5. כלי נגינה אהוב חוץ מגיטרה

Moor 87

New member
../images/Emo13.gif

אוכל אהוב - מקדונלדס לא יכול בלי זה צבע - סגול מדינה - המממ אני מאוהב בישראל אבל ... לא יודע משהו באירופה.. השיר הראשון של שאקירה - הווו הממ.. אני חושב אם אני לא טועה ojos asi כלי נגינה - מה אם לא פסנתר?! מדהים פשוט..

12ShakirA12

New member
אוקיי שאלות שלי:

מאיפה אתה בארץ
איך הגעת לפורום
איזה דיסק של שאקי אתה הכי אוהב
מה השיר הכי יפה ששמעת בחיים שלך
איזה שיר אתה הכי אוהב לנגן
ממתי אתה מנגן
היית בחו"ל פעם
להקה אהובה
זמר/ת אהוב/ה
אתה חורש גם כן על השיר ETP
אממממ לא עולות לי עוד שאלות..

Moor 87

New member
והתשובות לשאלות האלה.....

אני מבאר שבע!!
הגעתי לפורום כי חיפשתי אותו. אני מעריץ של תפוז מהמכורים.
דיסקים של שאקירה - איך אם לא D E L L הכי הרבה, וFO VOL1 אחריו
ואוו איזה שאלה.. שיר הכי יפה בחיי? זה בלתי אפשרי לענות על זה... את יודעת זה בא בתקופות כאלה...
שיר שאני הכי אוהב לנגן זה GREEN DAY - TIME OF YOUR LIFE
אני מנגן שנתיים וחצי או יותר כבר לא סופר..
כן הייתי בחול!! פעם אחרונה זה היה פולין עם המשלחת באוקטובר, לפני כן הספקתי להיות ב: ספרד, צרפת, בלגיה הולנד רודוס, יוון. בספרד היה הכי כיף... אני מקווה להתקבל למשלחת לקנדה שתצא חודש הבא- חודש בקנדההה איזה כיף.. תחזיקו לי אצבעות..
להקה אהובה - היום קניתי את הדיסק שלהם COLDPLAY, בנוסף אני מת על OASIS. RED HOT CHILLI PEPPERS ו THE CORRS.
זמר אהוב - מי אם לא שאקירה?!? מי...
ה-שיר זה EN TUS PUPILAS ושאף אחד לא יעז להתווכח איתנו... cuando miro en tus pupilas se que dios no dejo de excitir... היה כיףףף תודה

12ShakirA12

New member
עלו לי עוד כמה שאלות

איזה דיסקים של שאקירה יש לך (כולל דיוידי)
ולמה לעזאזל אתה ער בשעות האלה
ותודה על התשובות לשאלות הקודמות GREEN DAY - TIME OF YOUR LIFE שיר מדהים, אם יצא לך להקליט את עצמך מנגן אותו פעם, תעלה לכאן
איך היה בפולין
סתם מעניין לדעת.. ונחזיק לך אצבעות בשביל המשלחת לקנדה
אחלה טעם במוזיקה יש לך
OASIS. RED HOT CHILLI PEPPERS ו THE CORRS.. פשוט מדהים.. ובאמת שאף אחד לא יעיז אפילו לשנייה אחת להתווכח.. אחרת יהיה לו עסק איתנו

Moor 87

New member
חחחחח תודה

מוזיקה בהחלט ממלאה את החיים שלי גם ברגעים הכי מלאים שלהם..
כשאני שם את שאקירה מול הלהקות והאמנים המעולים שציינתי אז עושים פרצוף - שאקירה?! אז אני צריך להסביר להם שעות ששאקירה זה לא לה לו לו לה לו לה ועוד איזה פופ סטאר חולף.. ושהיא אמנית מדהימה אבל יותר מדי מדהימה.. הדיסקים שיש לי..המממ LS. DELL, MTV UNPLUGGED וכמובן הדיוידי הדיסק והההופעה... קניתי אותו באריזה הגדולה ואחרי שבוע גילתי שיש לו אריזה רגילה כמו של דיסק.. די התרגזתי לא פייר.. אני שונא קופסאות שחורות גדולות של הדיוידי... בכל אופן אני נורא אוהב אותו!! בפולין היה .. היה מעולה היה מדהים אבל היה עצוב.. חוויה שאני לא אשכח אף פעם ואני ממליץ לכל בנאדם לעבור אותה.. לומדים המון על החיים שם.. לומדים להעריך את מה שיש לך.. בהחלט מבגר.. הסוכנות היהודית מוציאה משלחת והציעו לי לכתוב קורות חיים, בגלל שאני פעיל במועצות נוער גם ארצית. אני מקווה שהם יאהבו את הקורות חיים שלי ויעבירו אותי .. חודש בקנדה ובחינם.. לא יאמן.. תודה שאת מחזיקה אצבעות חמודה
ואני ער עכשיו כי חזרתי לפני שעה וחצי מסרט והמחשב ביקש שאני אשאר איתו קצת לפני שאני אלך לישון...... חח

12ShakirA12

New member
../images/Emo140.gif

זה בסדר.. כל מעריצי שאקירה לא משנה את מי הם מעריצים.. ואומרים את זה... אחרי שנוקבים בשם שאקירה.. מקבלים בדיוק אותה תגובה.. כמו שאמרת.. צריך להסביר להם.. אבל רבים מאמינים לשמועות ומעדיפים להישאר איתן.. לצערי
אין לך את Pies Descalzos
איךךךךךךךךךךךךךך
אתה חייב לשמוע אותו.. יש שם שירים מדהימים גם כן.. טוב כמו בכל הדיסקים של שאקי
לפולין הציעו לי ללכת אבל לא רציתי, זה סתם עושה בלאגן בראש.. אמרו לי יש שם דברים מזעזעים.. לא מושך ממש... חח מועצות נוער ארציות
יפה לך
, אל תדאג, הם יאהבו.. ועוד תמצא את עצמך חודש בקנדה
והעניין הוא.. שרוב הזמן שאתה נמצא כאן.. זה בין 00:00- 02:00

Moor 87

New member
חחח כי זה הזמן הפנוי היחיד

שיש לי.. אם זה כבר שרשור עליי אז אני אתלונן כמה אני עסוק רק היום הייתה לי מתכונת בהיסטוריה ואני לא עומד בלימודים האלה וכמו שציינתי יש המון עבודה במועצות נוער - עירונית מחוזית וארצית.. וכמובן למצוא את הזמן הכי טוב לבלות עם חברים
אין לי את רגלים קרות בגלל שלא אהבתי את השירים שם.. בכלל.. לא לטעמי פשוט...

El Argentino

New member
השאלות שלי:

היי 1. מה אתה הכי אוהב בשאקירה? 2. איך גילית אותה לראשונה? זהו... שבת שלום! El Argentino

Moor 87

New member
עוד תשובות ../images/Emo24.gif

שאלה קשה.. אני יכול להגיד מה אני לא אוהב אצל שאקירה, זה פשוט יותר קל אבל הכי הכי אוהב את המילים שלה והצד הרוקיסטי שלה.. גיליתי את שאקירה לראשונה ממש מזמן כשהייתי גולש באתרים כמו UNIVISION וכל אלה, כשהייתי שומע קצת ספרדית.. ואי אפשר שלא להתקל בה..

Moor 87

New member
מה אני לא אוהב אצל שאקירה

זה שהיא משנה את הסגנון שלה לגמרי לפעמים כשהיא רוצה ללקק לקהל יעד שונה לגמרי ויש הרגשה שזה לא מאה אחוז שאקירה. המיינסטריות לפעמים משתלטת והמסחריות זועקת.. כמו ב la tortura, שהוא כל כך שונה ממה שהכרתי אצל שאקירה עד היום.. זאת לא שאקירה שאני הכרתי ושאני אוהב בדרך כלל... אבל אין ספק שהדיסק מדבר בעד עצמו וידעתי שאני לא אתאכזבב

Moor 87

New member
אני יודע שחלק לא יסכימו איתי

אבל זאת דיעה.. למרות שהיא כללית מדיי ולא היה לי כוח לפרט כי אני עייף

perrinat

New member
לא חושבת שזה בקטע של ללקק

היא תמיד מנסה סגנונות שונים. ואולי שתתחנף פעם לישראל?

למעלה