שאקירה מארחת

שישיץ

New member
היי השאלות שלי

1) באילו קומונות בתפוז אתה חבר? 2) אילו מהן אהת אוהב הכי הרבה? 3) עד כמה אתה מרגיש שאתה תורם להן? 4) מהמעגל החברתי שלך, איזה אדם תוכל להגיד עליו שהוא מדהים ושאתה אוהב אותו עד עמקי נשמתך? מתה עלייך יפה שלי
סופ"ש שאקירי לכולם

Moor 87

New member
שירניייי ../images/Emo24.gif

למי שלא מכיר זאת שישץ החברה הכי הכי שלי אני מת עלייך.. אני חבר בקומונת בקושימו ואובססיה לשיער.. אבל רק קורא שם.. חח אוהב הכי הרבה את קומונת בקושימו (שאת מנהלת) ואני תורם הרבה חחח.. ומהמעגל החברתי שלי.. הממ את וברק
סופשבוע שאקירי גם לך !!!! חיחי

abarak88

New member
שאלות למור ../images/Emo3.gif

נגיד ויבקשו ממך לבחור רק שני דיסקים לקחת איתך למקום מסווים, [אבל ררק שני דיסקים כן!?] אילו דיסקים היית לוקח???
מצאת שעון שמחזיר את הזמן לאחור, לאיזה נקודה [אם בכלל] היית מחזיר אותה ואיך היא הייתה משפיעה לך על ההווה?
עד לאן הכי רחוק אתה תוכל להגיע בקשר לשאקירה [כלומר לנסוע להופעות בחו"ל וסטאף...] אממ טוב כנראה שאלו כל השאלות לא עולות לי יותר..נמנמנ
שיהיה יום נפלא!
וכל הכבוד

Moor 87

New member
תשובות לברקקק

אז גם ברק הוא חבר טוב שלי מאוד טובב אם יבקשו ממני לבחור שני דיסקים זה יהיה DELL של שאקירה ואת האוסף של רד הוט צ'ילי פפרס... ...השאלה השניה.. או גאד זה קשה ... חח אני לא יודע איך לענות עליה... אולי הייתי בוחר להתחיל את גיל 17 מההתחלה כי זה עבר יותר מדי מהר.. הייתי נוסע לחול רק בשביל לראות הופעה שלה כן... גם אם זה יהיה בלבנון ותהיה לי הזדמנות

למעלה