סתמי או שאני ארתך אותך מה את אומרת? יצאו ממך ניצוצות?
W West Doll New member 29/1/08 #68 סתמי או שאני ארתך אותך ../images/Emo11.gif מה את אומרת? יצאו ממך ניצוצות?
W West Doll New member 30/1/08 #73 קנאית. את סתם רוצה להצטרף אלינו מתחת לפוך |אייקוןגבותחרוששלהמסנג'ר|
LeAnnDylan Well-known member 30/1/08 #76 יכולתי לטעון שדיברתי על בת דודה שלי דבורה (זה מספיק קרוב) אבל עכשיו עם התגובה שלך אם היא באמת תעבור (מה שאני ממש בספק) היא תבין שמדובר בה. היא בטח אחד מהאנשים שאלה שרושמים כל יום בחיפוש "דבורית" כדי לראות אם מישהו דיבר עליה כפרעליה^^ פנתרה...
יכולתי לטעון שדיברתי על בת דודה שלי דבורה (זה מספיק קרוב) אבל עכשיו עם התגובה שלך אם היא באמת תעבור (מה שאני ממש בספק) היא תבין שמדובר בה. היא בטח אחד מהאנשים שאלה שרושמים כל יום בחיפוש "דבורית" כדי לראות אם מישהו דיבר עליה כפרעליה^^ פנתרה...
LeAnnDylan Well-known member 30/1/08 #78 הרשי לי לצטט אותך "•קנאית.ו West Doll ו 23:40 | 29/01/08 את סתם רוצה להצטרף אלינו מתחת לפוך |אייקוןגבותחרוששלהמסנג'ר| "
הרשי לי לצטט אותך "•קנאית.ו West Doll ו 23:40 | 29/01/08 את סתם רוצה להצטרף אלינו מתחת לפוך |אייקוןגבותחרוששלהמסנג'ר| "
W West Doll New member 30/1/08 #79 אוח סתמי, אין אפילו מקום להשוואה../images/Emo69.gif אני מדברת פה על רעות ואת על סתם יצורה שאפילו לא קרובה לפנתרה
אוח סתמי, אין אפילו מקום להשוואה../images/Emo69.gif אני מדברת פה על רעות ואת על סתם יצורה שאפילו לא קרובה לפנתרה
LeAnnDylan Well-known member 30/1/08 #80 הלו הלו את לא תדברי ככה על האישה שתעשה אותי סגולה ורעות סתם לאסביט, אפילו האחוזים אומרים זאת אגב קריאה נרגשת לחברי הפורום בואו להצביע בסקר בעולם שלי לשאלה האם רעות לאסביט
הלו הלו את לא תדברי ככה על האישה שתעשה אותי סגולה ורעות סתם לאסביט, אפילו האחוזים אומרים זאת אגב קריאה נרגשת לחברי הפורום בואו להצביע בסקר בעולם שלי לשאלה האם רעות לאסביט
S symptoms New member 30/1/08 #81 חשבתי להגיב, אבל חן עשתה עבודה כל כך טובה בעצמה, שאני אתן לה את הקרדיט וזהו . רעות
LeAnnDylan Well-known member 30/1/08 #83 אחרי שהגנתי עליך הלילה, אני מתחילה לחשוב שזה לא מגיע לך בכלל תמשיכי לצדד בחן, אין בעיה
S symptoms New member 27/1/08 #32 ../images/Emo41.gifקצת מאחורי הקלעים../images/Emo41.gif סתכלו איך היא עומדת על הבהונות... רעות
S symptoms New member 27/1/08 #33 ../images/Emo26.gifקרי ורומן../images/Emo36.gif הבמאי. היא כזאת חמודה. והוא כזה ענק. רעות